Canım bahsettiğin kremi kullanmadım. Şu anda düzenli olmayarak kendi yaptığım bi karışım var onu bir de mothercare den bi krem almıştım onu sürüyürum. Ama artık lierac kullanayım diye düşünüyorum. Sen lieracı ne kadara alıyorsun da pahalı geldi?
hadi ya seninkiler 90 mı bilmiyorumkismile
anam bunlara daha süt dolacak o zaman ne yapacağız:uhm:
hiç çatlağım yok şuana kadar kremdenmi yapıdanmı bilmiyorum ama asıl kayış şimdi kopucak o yüzden korkuyorum tutuştum biras kaydirigubbakcemile3
slm kızlar konu sanırım üst bedenlerimiz :)) bende 80 le başladım şuan 90 b deyim 6. ayımda bu kadar oldu korkmaya başladım :))))
ayy inanamıyorummkonuşamadık kızlar, telım hıç susmadı. neyse azıcık içimi dökeyım cumartesı arkadaşlar geldı monopoly oynadık malum uzun bir oyun 1 de bıttı şükür gıderler artık dedım, bir oturdular 3 te gıttıler, gözlerım yaşlandı esnemekten gazım geldı ayakları şişti, off anne olmayan ınsanlar çok toy oluyor, hıç anlamıyorlar halden, hamıle bırnın evınde o kadar oturulur mu yaa, butun pazar kıvrandım bel agrısı, gaz sancısı dıye geçti, eşime de kızdım herkesı çagırıp duruyor sankı bızım ev cafe. bundan sonra bıttı dedım. gelen olursa çantamı alır çıkarım sen agırlarsın, tırstı çunku yaparım ben de şaka yok.
şöle yannara doğru sıkıştır tep azcık
galiba aynı sütten bahsediyoruz ne bileyim eşim baktı okudu filan iç bişey olmaz dedi bende vitamin olsun diye aldım keçi sütü dahamı faydalıki
hee sana öle geliyooşimdiden çatlak olmaz ki. 7. aydan sonra başlıyor çatlamalar.
wuuu aklinialirimsmileTecrubelisin bu konuda sanirim. aklinialirimsmile
65 tl ye alıyorum tatlım ama eğer diğerlerinden farklı oalrak çatlağı önlüyrsa tabiki değer mecburen vericem ama bu ara cimrileştim hep bebeğime bişiler alıym istiyorum annem ne kadarda haklıymış hep kızardım birazda kendini düşün diye :gitme:
Kızlaaar bana milüpa dan karqo qeldiii sositososito
hee sana öle geliyoo
sen dün gittiğimiz 5 aylık kızın göbüşünü görseydin
harita halt yemişti yanında sempatiksalakcinni
hee sana öle geliyoo
ayy inanamıyorumm
yuh yani gerçekten
anlamıyolarmı halinden yaa
valla bize gelince de dana gibi oturanlar oluyo
bide yardım falan da etmiyolar sağolsunlar..
ben hiiçç tınlamıyom kaşı koltuga uzanıp uyuyom valla sempatiksalakcinni
uyandıgımda gitmiş oluyolar
hee sana öle geliyoo
aklinialirimsmilehayır bendeeee
bizimki wuuu bombasın ha diyo giyinirken yakalandım odada:)nereye tepem kız ağzıma girecekler neredeyse eyvahedigeldismile
eşim zaten dalga geçiyor 20 yaşına kadar emzirirsin bebeği bu göğüslerle diyeklava:
yok valla 75 zor doluyodu şimdi hala takabiliyorum ama 80 daha rahat oluyoTecrubelisin bu konuda sanirim. aklinialirimsmile
wuuu aklinialirimsmile
HANİ BANA YAAAAAAAAAAAAA:gitme:
HANİ BANA YAAAAAAAAAAAAA:gitme:
kızlar bişi sorucam benim lierac kremim bitmek üzere acaba diyorum daha uygun bişilermi alsam yoksa lieraca devammı ediym önlermi kesin?şuana kadar olmadı hiç çatlağım ama bundan sonra başlıyor galiba asıl sahneler :) ebru hamilenin sitesinde bir krem var adı tummy butter.baya uygun geldi bana ama bilemedimki nasıldır etkisi :uhm: varmı kullananlar bu kremden?[/QUO
selam arkadasim ben almanyada yasadigim icin tr deki kiremleri bilemem, ama sana tavsiyem (frei Hautpflege + MassageÖL) bu kirem kullan cünki daha önce 2 hamilelik yasadim, hep bu kiremi kullandim vucudumda cok sükür hic sorun yani catlaklik olusmadi varsa eger tr de bu kirem, bunu tavsiye ederim canim
evet yaaAy gulmeyim simdi basima gelir sonra.
Kizlar tabiki nemlendirin, yaglayin vs vs ama en buyuk oranda genetik olan birsey.
Eger cildin yirtilmaya musait ise ne yaparsan yap yirtilacaktir kremler
belki birazcik daha az olmasini saglar. Ama cildin yirtilmaya musait degilse
zaten hic bi b*k surmesen de yirtilmaz. Dua edin cildiniz genetik olarak iyi olsun. zemuszemuskaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmilehadi beeeakannehirakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?