2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlaaar bana milüpa dan karqo qeldiii sositososito

65 tl ye alıyorum tatlım ama eğer diğerlerinden farklı oalrak çatlağı önlüyrsa tabiki değer mecburen vericem ama bu ara cimrileştim hep bebeğime bişiler alıym istiyorum annem ne kadarda haklıymış hep kızardım birazda kendini düşün diye :gitme:

hiç çatlağım yok şuana kadar kremdenmi yapıdanmı bilmiyorum ama asıl kayış şimdi kopucak o yüzden korkuyorum tutuştum biras kaydirigubbakcemile3

şimdiden çatlak olmaz ki. 7. aydan sonra başlıyor çatlamalar.

slm kızlar konu sanırım üst bedenlerimiz :)) bende 80 le başladım şuan 90 b deyim 6. ayımda bu kadar oldu korkmaya başladım :))))

ben herhalde 100 bedeni görürüm en son zamanlarımda. zaten normalde 85 bedendi.
boyum kadar memem var senağlama

ayy inanamıyorumm
yuh yani gerçekten
anlamıyolarmı halinden yaa
valla bize gelince de dana gibi oturanlar oluyo
bide yardım falan da etmiyolar sağolsunlar..
ben hiiçç tınlamıyom kaşı koltuga uzanıp uyuyom valla sempatiksalakcinni
uyandıgımda gitmiş oluyolar

galiba aynı sütten bahsediyoruz ne bileyim eşim baktı okudu filan iç bişey olmaz dedi bende vitamin olsun diye aldım keçi sütü dahamı faydalıki

Tabı canım benım.Araştır ınternetten.İştahın yoksa keçi sütü iç bari.Ben tavsiye ederım canım.Tadı çok guzel ve mıdeye dokunmuyo hiç.Haberın olsun.Dene mutlaka

strawberry diye bi site var canım orda 50 tl
o yüzden ne kadara aldığını sordum eğer netten alışveriş yapıyorsan değerlendir bence

hee sana öle geliyoo
sen dün gittiğimiz 5 aylık kızın göbüşünü görseydin
harita halt yemişti yanında sempatiksalakcinni

Ay gulmeyim simdi basima gelir sonra.
Kizlar tabiki nemlendirin, yaglayin vs vs ama en buyuk oranda genetik olan birsey.
Eger cildin yirtilmaya musait ise ne yaparsan yap yirtilacaktir kremler
belki birazcik daha az olmasini saglar. Ama cildin yirtilmaya musait degilse
zaten hic bi b*k surmesen de yirtilmaz. Dua edin cildiniz genetik olarak iyi olsun. zemuszemuskaydirigubbakcemile3

bende ıkı saat esnedım gözlerım kızardı küçüçük kaldı, sohbet falan da etmedım hıç ama anlamayan anlamıyor işte. öff sıtkım sıyrıldı şu ev gezmelerınden ne zevk alıyor bu ınsanlar anlamıyorum, çık dışarı otur bır cafede hasret gıder sonra herkes evıne bitti gitti. yok ıkram yok çay, kadının canı çıkıyor erkekler anlamıyıor halden. gelen kadın da tembelse bıttın.

hee sana öle geliyoo
sen dün gittiğimiz 5 aylık kızın göbüşünü görseydin
harita halt yemişti yanında sempatiksalakcinni

İyi de sen demedin mi dev gibiydi karnı diye bu mantıklı o 5 aylıkken öyleyse biz de 7 den itibaren öyle olacağız. Birden büyüyeceği için
Yani
Kızın 5 aylık göbeği = Bizim 7-8 aylık göbüşlersempatiksalakcinni

ben silikonsuz takıyordum eskiden de zaten şimdi düşün 90 ama sadece kumaş :) aman ne yapalım memeler feda olsun onlara

aklinialirimsmilehayır bendeeee

nereye tepem kız ağzıma girecekler neredeyse eyvahedigeldismile
eşim zaten dalga geçiyor 20 yaşına kadar emzirirsin bebeği bu göğüslerle diye klava:
bizimki wuuu bombasın ha diyo giyinirken yakalandım odada:)
Tecrubelisin bu konuda sanirim. aklinialirimsmile
yok valla 75 zor doluyodu şimdi hala takabiliyorum ama 80 daha rahat oluyo

wuuu aklinialirimsmile

HANİ BANA YAAAAAAAAAAAAA:gitme:

bana zırnık yollamadılar valla

HANİ BANA YAAAAAAAAAAAAA:gitme:

canım sen sizin ordaki sağlık ocağına qidip kaydını yaptırdın mı?
siteye üye olanlara karqo yollamadan önce arayıp soruyorlarmış qaliba sağlık ocağına..
8 tane üründe %25 indirip kuponu yollamışlar..
bir tane cd , 2 tane numune bez , ıslak mendil ve Bebeğimi beklerken adlı derqi yollamışlar
sen sağlık ocağına kaydını yaptırdıysan milüpa nın sitesine qir ordan mail yolla yetkililere
numune istiyorum diye
yollarlar hemen

evet yaa
kesinlikle cilt yapısıyla alakalı
hakkımızda hayırlısı olsun

hadi beeeakannehirakannehir
aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…