2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şeker yüklemesi 30 kere yapılıyo sempatiksalakcinni
haftada 3 kereden, 10 hafta boyunca yaptırıyorsun sempatiksalakcinni bilmiyorumkismile

ben 40 kez biliyorum
doğuma kadar her hafta 1 kere 100 gr.lıkbilmiyorumkismile
hee seker yuklemesıyle ılgılı bosu bosuna dıyolar 24-28 hafta dıye

afiyet olsun şekerim

bende qündüzleri
avon vücut nemlendirici krem , akşamları yatmadan önce de acı badem yağı kullanıyorum :hulya:

ben sana demıstım tanırsın dıye..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
annemlerde ılayda gıyım varya onun karsında beledıye evlerınde oturuyor
benım hayatım kılıcaslanda gecıyoraklinialirimsmile

ee banada beklerim o zaman bir gün günlerimizde yakın blkş aynı gün doğum yaparız sen hangi doktora gidiyosun cinsiyeti nedir bebişinin

haftasonu emzirme sütyeni aldım
göğüslerim 95 beden olmuş yaaa :gitme:
sığdıramıyorum hiçbir yere

CANIM O NESTLENINMI NE TANITIMDA İÇMİŞTIM BENDE.AMA O OKADAR FAYDALI DEĞİLDİR YA KORUYUCU ŞEKER FILAN VARDIR.BEN ONU İÇERKEN BILE KUÇÜK İÇTİM HATA.eŞİM BİŞEY OLMAZ DEDİ
AMA ALMADIM BIDAHA.SANIRIM AYNI SUTTEN BAHSEDIYOZ.CEVIZ KIRINTILARI GELIYO AĞZINA HATTA DEMİ.iYİCE ARAŞTIR CANIM ZARARI OLMASIN BIDE.BEN KEÇİ SUTU İÇİYORUM ONU DENE ISTERSEN

haftasonu emzirme sütyeni aldım
göğüslerim 95 beden olmuş yaaa :gitme:
sığdıramıyorum hiçbir yere

delikafadulden
bide bana seninkiler büyük diodunnn
baaaak ben 90 takıyorum kaydirigubbakcemile3
boynuz kulağı qeçermişş sempatiksalakcinni

güneşim nirdesin bişi diceeeemmmmm

delikafadulden
bide bana seninkiler kocaman diodunnn
baaaak ben 90 takıyorum şakkıdı kaydirigubbakcemile3
boynuz kulağı qeçermişş sempatiksalakcinni

hadi ya seninkiler 90 mı bilmiyorumkismile
anam bunlara daha süt dolacak o zaman ne yapacağız:uhm:

konuşamadık kızlar, telım hıç susmadı. neyse azıcık içimi dökeyım cumartesı arkadaşlar geldı monopoly oynadık malum uzun bir oyun 1 de bıttı şükür gıderler artık dedım, bir oturdular 3 te gıttıler, gözlerım yaşlandı esnemekten gazım geldı ayakları şişti, off anne olmayan ınsanlar çok toy oluyor, hıç anlamıyorlar halden, hamıle bırnın evınde o kadar oturulur mu yaa, butun pazar kıvrandım bel agrısı, gaz sancısı dıye geçti, eşime de kızdım herkesı çagırıp duruyor sankı bızım ev cafe. bundan sonra bıttı dedım. gelen olursa çantamı alır çıkarım sen agırlarsın, tırstı çunku yaparım ben de şaka yok.

galiba aynı sütten bahsediyoruz ne bileyim eşim baktı okudu filan iç bişey olmaz dedi bende vitamin olsun diye aldım keçi sütü dahamı faydalıki

slm kızlar konu sanırım üst bedenlerimiz :)) bende 80 le başladım şuan 90 b deyim 6. ayımda bu kadar oldu korkmaya başladım :))))

Doktor bana da onu yazmis daha almadim ama recete olunca saglik sigortasi karsiliyo mu acabaaa CADIARZU

ee banada beklerim o zaman bir gün günlerimizde yakın blkş aynı gün doğum yaparız sen hangi doktora gidiyosun cinsiyeti nedir bebişinin
evet gunlerımız cok yakın bırbırıne...
ben tekdende ahmet acere gııdyorum..
oglus gelıyor hayırlısıyla..
senın kıızn olcak onu bılıyorum...pekı sen hangı dr gııdyorsun...
ben cok kadın dogumcuya gıttıgım ııcn artık kayserıdekı dr cogunu bılıyorum..
bıde malum ablam kuafor olunca kayserıde un yapmıs dr soylenıyor ordasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…