kız azize neredesin sen günlerdir.
karından baktıysa 6. haftada bebeğin kese içinde görünmemesi normal.. alttan baksa görebilirdi büyük ihtimal..
ama 7. hafta daha garanti olur görmek için.. korkma
canım yaa alttanda baktı göremedi çok korkuyorum yaa...
6.haftada alttan bakılınca görülmesi gerek dedi dr.ama 1hafta daha beklicez yine görülmezse kürtaj olcam canım yaa...dr. böyle durumlar boş gebelik miş.
buda beni buldu.:çok üzgünüm:
ayy doktor da az değilmiş hani,.. ne güzelmiş ferahlatmış içini.. hayret bişi yani.. şimdi bu 1 hafta korkudan naapcan sen..canım yaa alttanda baktı göremedi çok korkuyorum yaa...
6.haftada alttan bakılınca görülmesi gerek dedi dr.ama 1hafta daha beklicez yine görülmezse kürtaj olcam canım yaa...dr. böyle durumlar boş gebelik miş.
günaydın kızlar
moralim bozuk benim
dün akşam dışardaydık
hem yürüyüş yapalım dedik hemde arkadaşıma hediye baktık
birden bi akıntı ıslaklık hissettim
normal beyaz akıntıdır dedim
eve geldikki kan
çok üzüldüm, doktorumu aradık hemen saat 11 e geliyordu bu arada
progestan al dedi, dinlen dedi
bugünde 10 da gel bakalım dedi (sabah ameliyatı varmış sanırım)
bulantım gece boyunca vardı ama kanamadan sonra varmıydı yokmu ayırt edemedim
bulantın varmı dedi var dedim iyi dedi ama emin değilim o an panikle varmıydı gerçekten
bu sabahta bulantım yok
düşünmemeye çalışıyorum
canım yaa alttanda baktı göremedi çok korkuyorum yaa...
canım yaa alttanda baktı kese boş bi nokta bile görünmedi inanamıyorum yaa...azizecim merhabalar..karından baktıysa dr görememiştir...benim alttan bakılmasına rağmen kalp atışını 8.haftada falan zor görmüştük..telaş yapma..bir sorun olsa dr sölerdi için rahat olsun.....
arkadaşlar sizde bebek kaçıncı haftada kesede görüldü?
ben salı günü dr. gittim 6haftalıktı ve bebek kesede gözükmedi dr.1hafta daha bekleyelim dedi...
çok korkuyorum canım çok sıkkın....
ayyy gerçekten mi...inşallah allahım benimde gözükür.biz bebişimizi 8+4 de gördük canım
sıkma canını...a.s.
bende alıyorum canım poregestan sabah akşam...bende çok uykulu ve uyuşuk luk var haptan sanırım.bazende başım dönüyo.ya kızlar birşey soracağım ben progesteron kullanıyorum ve bana çok ağır geliyor bu ilaç
ilacı aldıktan sonra baş dönmesi ve sersemlik oluyor. doktor dozunu düşürdü ama günde 3 kere almaya başladım ama hala devam ediyor bu şikayetler
sizde de böyle oluyor mu ??
evet canım üstelik alltan bakmıştıayyy gerçekten mi...inşallah allahım benimde gözükür.
çok kötü bi duygu acaba hamile deyilmiyim diyorum günlardir.
Azize kardeşim,
bebek görünmedi diye endişelisin anlıyorum ama düşünce gücünü unutma.
İyi düşününce iyi şeyleri, kötü düşününce kötü şeyleri çağırırız. Deriz ya hep, aklıma gelen başıma geliyor, işte bu yüzden.
Senin geç döllenme olmuş olamaz mı, Sen SAT'a göre 6 haftalısın. Ama ovülasyonun acaba ne zaman oldu, sen ne zaman gebe kaldın bunu ancak Allah bilir.
İçine sıkıntı yapmadan 1-2 hafta daha beklesen, dünyayı hemen başına yıkmasan daha iyi olmaz mı gülüm.:umursamaz:
geldim kızlar
şükür bebeğim iyi
30 mm olmuş
önce alttan baktı
sonra karından
elleri ayakları kafası net belli oluyor
kalp atışlarınıda dinletti
kanama 2 yerde var
ama korkma dedi
progestanı bırakmıştık
şimdi günde 2 defa 2 şer tablet devam edecem
2 hafta sonra ikili test
dışarı pek çıkma dinlen dedi
havuz içinde 1 ay rapor yazdı
şükür rabbime
geldim kızlar
şükür bebeğim iyi
30 mm olmuş
önce alttan baktı
sonra karından
elleri ayakları kafası net belli oluyor
kalp atışlarınıda dinletti
kanama 2 yerde var
ama korkma dedi
progestanı bırakmıştık
şimdi günde 2 defa 2 şer tablet devam edecem
2 hafta sonra ikili test
dışarı pek çıkma dinlen dedi
havuz içinde 1 ay rapor yazdı
şükür rabbime
ya kızlar birşey soracağım ben progesteron kullanıyorum ve bana çok ağır geliyor bu ilaç
ilacı aldıktan sonra baş dönmesi ve sersemlik oluyor. doktor dozunu düşürdü ama günde 3 kere almaya başladım ama hala devam ediyor bu şikayetler
sizde de böyle oluyor mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?