2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yaa alttanda baktı göremedi çok korkuyorum yaa...
6.haftada alttan bakılınca görülmesi gerek dedi dr.ama 1hafta daha beklicez yine görülmezse kürtaj olcam canım yaa...dr. böyle durumlar boş gebelik miş.
buda beni buldu.:çok üzgünüm:
kız azize neredesin sen günlerdir.
karından baktıysa 6. haftada bebeğin kese içinde görünmemesi normal.. alttan baksa görebilirdi büyük ihtimal..
ama 7. hafta daha garanti olur görmek için.. korkma

günaydın kızlaaaarrr
yine cışmuş sayfalar sositososito oku oku anca bitti :lepi:

kıs yok daha çok erken, belli olmaz hiç.. bak mehtabınki de 8. haftada görünmüş..
1 hafta daha bekle bakalım görünü belki..
hemen bozma moralini

ayy doktor da az değilmiş hani,.. ne güzelmiş ferahlatmış içini.. hayret bişi yani.. şimdi bu 1 hafta korkudan naapcan sen..
haftaya görür herhalde cnım korkma

Güzelim geçmiş olsun, moralini bozmamaya çalış. Zor tabii sakin olmak. Ama bunu başarabilirsen yavruna büyük iyilik yapacağını unutma, kan kahverengi değil, kırmızıysa bile sağlıklı bebek tutunur bunu unutma, içini ferah tut, dua et, sabırla bekle. doktoru ihmal etmeden tabi, tedbir senden, sonuç Allahtan.

bence sen yine de olumsuz düşünme bakalım hrkeste 6.haftada görünecek değil sen de biliyosun canım sıkma kendini böyle

azizecim merhabalar..karından baktıysa dr görememiştir...benim alttan bakılmasına rağmen kalp atışını 8.haftada falan zor görmüştük..telaş yapma..bir sorun olsa dr sölerdi için rahat olsun.....
canım yaa alttanda baktı kese boş bi nokta bile görünmedi inanamıyorum yaa...
herşey haftaya salı günü belli olcak çok gerginim canım sıkkın nolcanı bilemiyorum bu bekleyiş çok zor geliyo bana...

ya kızlar birşey soracağım ben progesteron kullanıyorum ve bana çok ağır geliyor bu ilaç
ilacı aldıktan sonra baş dönmesi ve sersemlik oluyor. doktor dozunu düşürdü ama günde 3 kere almaya başladım ama hala devam ediyor bu şikayetler
sizde de böyle oluyor mu ??

arkadaşlar sizde bebek kaçıncı haftada kesede görüldü?
ben salı günü dr. gittim 6haftalıktı ve bebek kesede gözükmedi dr.1hafta daha bekleyelim dedi...
çok korkuyorum canım çok sıkkın....

biz bebişimizi 8+4 de gördük canım
sıkma canını...a.s.

bende alıyorum canım poregestan sabah akşam...bende çok uykulu ve uyuşuk luk var haptan sanırım.bazende başım dönüyo.

geldim kızlar
şükür bebeğim iyi
30 mm olmuş
önce alttan baktı
sonra karından
elleri ayakları kafası net belli oluyor
kalp atışlarınıda dinletti
kanama 2 yerde var
ama korkma dedi
progestanı bırakmıştık
şimdi günde 2 defa 2 şer tablet devam edecem
2 hafta sonra ikili test
dışarı pek çıkma dinlen dedi
havuz içinde 1 ay rapor yazdı
şükür rabbime

hadi gözün aydın canım
çok sevindim :lepi: sen de dinlen bol bol

çok güzel yaaa bak endişenecek bişey yokmuş
çok sevindim canımmmm Bir an önce inşallah toparlanırsın
bebişinede maaşallahhhhhhh
yat dinlen bi şey yapma barii yorma kendiniii

stella cok sevindim canım..
şükür ki birşeyi yokmuş bebeginin..
Allah ona sağlık sıhhat versin her daim inşallah

canım ben 3 aydır kullanıyorum progestanı ilk zamanlar daha şiddetli baş dönmesi ve aşırı uyku yapıyodu ama şimdi o kadar değil ben qündüz 2 qcece 2 kapsül halinde içiyorum yavaş yavaş bünyen alışır canım meraklanma

stella cok sevindim canım..
şükür ki birşeyi yokmuş bebeginin..
Allah ona sağlık sıhhat versin her daim inşallah

azizecim moralini bozma bişey olmaz bebeğin haftaya qörülür kesenin içinde meraklanma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…