hayır canım bi kerelik farkedilmemek değil mesele her girişte selam verdiğimde herkes kendi arasındaki sohbette kaybolup gidiyo hele yeni girenleri samimiyeti olmayanların selamı bile alınmıyo yoksa bi seferlik mevzuda tepem atıcak değildi yani anlatabildimmi canım
polemik yaratmak istemediğim için açılmak istenen tartışmaya kapalıyımmmmmmmmmmmmmmmmm
size bol sohbetler diliyorum demekki kaderde böylelikle farkedilmek varmış napalım kısmetttttttttttttt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bir tek cleo senle konuşuyosa alın msn lerinizi birbirinizin orada konuşun arkadaşım
kasma bizi
kızlar ya sıze bır sey anlatcam ve bana yorum yapmanızı rıca edıyorum...
benım yakın bır akrabam vardı yaslı hasta ıdı hanı ölür falan ıcıme dert olmasın dıye
dün zıyaretıne gıttım annemle .. yaklasık 2 saat kadar yanın da kaldık.
sonra eve geldım.. işte gece 12 de yattım .sonra evın telefonu caldı duydum bılıyorum
esıme uynadırdım ses yok .. esım sana öyle gelmıstır dedı. ama uyuyamıyorum
gözlerım acık kapıyorum yıne acılıyo.sonra yıne caldı yıne hemen esımı dürttüm yıne ses yok
satte baktım saat 02.30 da 03.30 da oldu .
en son korkmaya basladım dualar falan edıyorumen son 05. 00 yıne caldı 2 kez kapandı
ama nerdeyse aglıcam.. 06.30 esım işe gıttı .ben tek kaldım yerımden kalkamıyorum bıle korkudan.
sonra üst kattan tıkırtılar geldı baktım kaynatamlar gıyınmısler gıdıyolar nereye gıdıyosununz böyle
dedım o akraba kaynatamların da akrabası oluyo . işte dıdeler dede ölmüs .. ayy hala korkuyorum ..
Tamam arkadaşlar ortam qerilmesin lütfen yaf bilmiyorumkismile
konuyu kapatalım lütfen çünkü uzadıkca birbirinizi kırıcaksınız bilmiyorumkismile
ay yok katil olcam ben bu kayınvalide yüzünden ya
aynen öyle yanikız en son ajan geldi ya sonsuzhayal bir iki kişi var daha ama bak onları bile yeni sayamıyosun yeni diye buda nekadar çabuk samimi olduğumuzun bi göstergesi :)
Tamam arkadaşlar ortam qerilmesin lütfen yaf bilmiyorumkismile
konuyu kapatalım lütfen çünkü uzadıkca birbirinizi kırıcaksınız bilmiyorumkismile
hayır canım bi kerelik farkedilmemek değil mesele her girişte selam verdiğimde herkes kendi arasındaki sohbette kaybolup gidiyo hele yeni girenleri samimiyeti olmayanların selamı bile alınmıyo yoksa bi seferlik mevzuda tepem atıcak değildi yani anlatabildimmi canım
dün akşam ki geçmişi okursan ortada birşey olmadığını göreceksin zaten.
ben de ona sinirleniyorum. ortada birşey yok azar işitiyoruz. sonrada arakdaş herşeye kapalıyım diyor.
ben mi açtım konuyu alla alla yaaa
ben de ona sinirleniyorum. ortada birşey yok azar işitiyoruz. sonrada arakdaş herşeye kapalıyım diyor.
ben muzdarip olduğum konuyu dile getirdim canım sadce ama ne kadar çok içini dökmek çatmak isteyen varmış pehhhhhhhhhhhhh
derdim kimseyi kırıp yada inctmek diğildi anlayışlı topik mudavimlerine duyrulur
nese canım kendine iyi bak görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
olma katil bebeğem gıcık kaynana söyle direk yüzüne utanmıyomusunuz benim evimde sigara içmeye diye . Biz yeni eve taşındık torununuz temiz eve gelsin diye beni düşünmüyosanız onu düşünün de. Ben 3 gündür annemdeyim ki evi gayet büyüktür ben içerdeyken bile annecim balkona çıkıp içti yazık hasta oldu benim yüzümden eşim ve misafirlerde balkonda içiyor. Bu arada şeker yüklemesi nasıl geçti kaçta çıkacak sonuç ???
elini kana bulamaaaaa elhhhhhhhhhh
anaamm katiller topiki olmus bburassıı eyvahedigeldismilecanım ben gayet zevkle sana yardımcı olabilirim hatta benimkinide getirirm hep beraber katlederiz :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?