2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kapalıyııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

polemik yaratmak istemediğim için açılmak istenen tartışmaya kapalıyımmmmmmmmmmmmmmmmm
size bol sohbetler diliyorum demekki kaderde böylelikle farkedilmek varmış napalım kısmetttttttttttttt

her gelene hosgeldın bes gıttın muhabbetı yaparsak baska bısey konusmaya fırsat kalmaz.
valla burda herkes mutlu arada böle cıkıyo ıste.
zaten hayatın her yerınde tum ınsanları mutlu etmek mumkun degıl
huzurumuz kacmasın bızımde
herkes bırakın mutlu oldugu yerde olsun
kımseyı zorla tutmuyoruz

bir tek cleo senle konuşuyosa alın msn lerinizi birbirinizin orada konuşun arkadaşım
kasma bizi
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bildiğin sureleri okumadan uyuma eyvahedigeldismile

Tamam arkadaşlar ortam qerilmesin lütfen yaf bilmiyorumkismile
konuyu kapatalım lütfen çünkü uzadıkca birbirinizi kırıcaksınız bilmiyorumkismile

dün akşam ki geçmişi okursan ortada birşey olmadığını göreceksin zaten.
ben de ona sinirleniyorum. ortada birşey yok azar işitiyoruz. sonrada arakdaş herşeye kapalıyım diyor.
ben mi açtım konuyu alla alla yaaa

ay yok katil olcam ben bu kayınvalide yüzünden ya

öyleler pek kayınvalide olmuo anacum
ona türkcemizde KAYNANA dioz sempatiksalakcinni
qece uyurken uyur qezer qibi yap qit yol saçını başını
sabah kalkınca da hamilelik hormonlarımdan olsa qerek
hatırlamıom dersin :jeyyar: -tatlicadiarzu-

kız en son ajan geldi ya sonsuzhayal bir iki kişi var daha ama bak onları bile yeni sayamıyosun yeni diye buda nekadar çabuk samimi olduğumuzun bi göstergesi :)
aynen öyle yani
yeni eski kavramı mı var burada
herkes hoşuna giden ilgisini çeken muhabbete dalıyo
isteyen istediğine cevap yazar, ilgisini çekmez yazmaz..
kimse bir laf söyleme hakkına sahip değil

ay yok katil olcam ben bu kayınvalide yüzünden ya

olma katil bebeğem gıcık kaynana söyle direk yüzüne utanmıyomusunuz benim evimde sigara içmeye diye . Biz yeni eve taşındık torununuz temiz eve gelsin diye beni düşünmüyosanız onu düşünün de. Ben 3 gündür annemdeyim ki evi gayet büyüktür ben içerdeyken bile annecim balkona çıkıp içti yazık hasta oldu benim yüzümden eşim ve misafirlerde balkonda içiyor. Bu arada şeker yüklemesi nasıl geçti kaçta çıkacak sonuç ???

Tamam arkadaşlar ortam qerilmesin lütfen yaf bilmiyorumkismile
konuyu kapatalım lütfen çünkü uzadıkca birbirinizi kırıcaksınız bilmiyorumkismile

ben muzdarip olduğum konuyu dile getirdim canım sadce ama ne kadar çok içini dökmek çatmak isteyen varmış pehhhhhhhhhhhhh
derdim kimseyi kırıp yada inctmek diğildi anlayışlı topik mudavimlerine duyrulur
nese canım kendine iyi bak görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ee benimde olduğuuuu zamanlar oluyor ama kızmıyorum çünkü topic kalabalık normal olarak bi muhabete dalınca sayfalar gidip duruyorrr ve geri dönsen bile atladığın çok şey olabiliyor
ama muhabete dalsan mutlaka hoşgeldin cvbı yada farklı bir cvp alıyosun bence alınmak kızmak yerine bunu deneeee
daha mutlu olursun ve edersinnnnnn

millet ılgı cekmek ıcın napcagını sasıryo burda bır suru kısı var ozel ılgı beklıyolar.
bole canları ısteyınce geldıklerınde ozel ılgı gosterıceksın buyrun sız ugramazdınız bı sıkıntınız falan mı var dıyıp konusulan konuyu kapatıp bı ona yonelıceksın ancak bı ıhtımal öle memnun edersın

bende dün gece farkettim hatta arci yardımcı olmak amaçlı yazdı kız tabi kötü oldu bulaşmamak en iyisiymiş

tamam canım özür diliyorum ben yanlış anlamışım seni niyetim dediğim gibi kimsenin kalbini kırıp incitmek değildi

sen gıdıyorum dememısmıydınn..
cok mutlu oluyosun dımı suanda ınsanları huzursuz ettım topıcte meshur oldum sımdı benı konusuyolardır dıye
hadı canım hadı lafının arkad-sında dur
güle güle..

acıma elhh kaydirigubbakcemile3

yani inanamıyorum
biri geliyo
lafını sokuyo sokuyo
sonra açılmak istenen tartışmaya kapalıyım diyo
gidiyo
geriye yok yere tüm topik elemanlarındaki sinir kalıyo sadece
sözde ne
hepimiz hamileyiz sinirlenmememiz gerek
oldu

ay zynp neler yaptı kadın görüyomusun mis gibi evimi daha hiç sigara içilmemeişti ve içilmiycekti:sinifsinif:
ay döveyimmi nolur yolayım şu kadını ya
bugün gitsin dua edin

şekeri sabah yüklettk 50lik
saat 1.5 ta sonucu alabilirsin dedi
bu defa kusmadım ama
az kalmıştı
hemen bişiler yedim düzeldimbilmiyorumkismile

elini kana bulamaaaaa elhhhhhhhhhh

asfam ya valla elifzel bile sessiz bugün gerginnikten:sinifsinif:

elhamraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana cvp yazmadın bak alınıcam şimdi kaydirigubbakcemile3
NEden benle ilgilenmiyosun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…