2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye canım senin için dememde bi mahsurmu var yoksa sen yada diğerleri hepinizzzzzzzz

öncelikle bu kaba uslübunu hiç tasvip etmiyorum . senle alakalı bir durum yokken ortaya bir yazı yazman ne kadar alakalı hiç anlamadım.
dün akşam geçmiş okurken diğer arkadaşların dediklerine cevap yazdım ve daha sonra işim çıkınca topiğe bir süre uğramadım
hangi arada üstüne neyi alındın bilmiyorum. sen hamileysen ve hormonların tavan yaptıysa hepimiz hamileyiz. sen havadan nem kapıyorsan ben de kapıyorum.
benim moralimi bozmaya hakkın yok. karşında çocuk da yok öyle azarlayamazsın.
herkes ne konuştuğunu bilsin artık

kızlar ya sıze bır sey anlatcam ve bana yorum yapmanızı rıca edıyorum...
benım yakın bır akrabam vardı yaslı hasta ıdı hanı ölür falan ıcıme dert olmasın dıye
dün zıyaretıne gıttım annemle .. yaklasık 2 saat kadar yanın da kaldık.
sonra eve geldım.. işte gece 12 de yattım .sonra evın telefonu caldı duydum bılıyorum
esıme uynadırdım ses yok .. esım sana öyle gelmıstır dedı. ama uyuyamıyorum
gözlerım acık kapıyorum yıne acılıyo.sonra yıne caldı yıne hemen esımı dürttüm yıne ses yok
satte baktım saat 02.30 da 03.30 da oldu .
en son korkmaya basladım dualar falan edıyorumen son 05. 00 yıne caldı 2 kez kapandı
ama nerdeyse aglıcam.. 06.30 esım işe gıttı .ben tek kaldım yerımden kalkamıyorum bıle korkudan.
sonra üst kattan tıkırtılar geldı baktım kaynatamlar gıyınmısler gıdıyolar nereye gıdıyosununz böyle
dedım o akraba kaynatamların da akrabası oluyo . işte dıdeler dede ölmüs .. ayy hala korkuyorum ..

maximum 25 kişilik haziran anneleri topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olabilirdi mesela CADIARZU

çok doğru söylemişsin canım uslubu yanlış olmuş biraz arkadasın

hoşbuldum tatlı cadım sende olmasan napardım ben haziran annelerinde nasılsın canım nasıl gidiyo atlattınmı erken doğum riskini yoksa hala devam ediyomu

[/B]

sen laf sokmaya devam edeceğim diyorsun
anlaşıldı

arkadasın canı sıkılıyo heralde o yusden sarıcak yer arıyo..
ama burası hıc yerı degıl huzeyfe o yusden kımsenın canını sıkmadan ya muhabbetını et yada sını solemıyımm

canım geceleri pek kimse yazmaz topiğe
herkes evlere serilmiş oluyo
gündüzleri herkes herkesle konuşur burada
herhangi bir ayrım söz konusu olmaz
önyargılı olma derim ben bizim hakkımızda

hayır canım bi kerelik farkedilmemek değil mesele her girişte selam verdiğimde herkes kendi arasındaki sohbette kaybolup gidiyo hele yeni girenleri samimiyeti olmayanların selamı bile alınmıyo yoksa bi seferlik mevzuda tepem atıcak değildi yani anlatabildimmi canım

bu topikte de herkes aylardır aynı zaten hiiç de yeni gelen olmadı

eski olmayanlar da pek mutsuz pek mutsuz..

topikte 2 kişi varsa tabii ki kimse cevap alamaz..

polemik yaratmak istemediğim için açılmak istenen tartışmaya kapalıyımmmmmmmmmmmmmmmmm

Elhamra sonuna kadar haklısın kuzum ama keskin sirke küpüne zarar
Eni sonu gidicektir sen başa çıkarsın onunla
Sakin ol sinirlerini bozma
Olan sana oluyo cahil insan işte ne anlatablrsn ki akıllı bişi olsa zatn yapmaz bunu

bunların kendi evleri kocaları yokmu
liseli arkadaşlar gibi başkasının evinde pijama partisi yapma gereği duymuşlar, ne garip istiyorlarsa kendi evlerinde toplansınlar, hemde sigara içmişlerlmaz:

buyrunnnnnnnnn

sok lafları kız acıma..
ya ben bu insanları anlamıyorum zaten
benim eşimde yanımda siqara içmiyor çok dikkat ediyor
ama başkası qelip evimde siqara içse çıldırırdım heralde klava:

bir tek cleo senle konuşuyosa alın msn lerinizi birbirinizin orada konuşun arkadaşım
kasma bizi

böyle bir açıklama yaptığım için de çok huzursuzum ayrıca.
topiğe ne yazıp ne yazamayacağımı kimseden öğrenecek değilim.

basınız sagolsun canım..
noluyo babannelerımıze dedelerımıze..
sımdı annemler aradı dedem hastaymıs ıyı durumu dedıler ama cok korkuyorummmafoldumben

size bol sohbetler diliyorum demekki kaderde böylelikle farkedilmek varmış napalım kısmetttttttttttttt

sok lafları kız acıma..
ya ben bu insanları anlamıyorum zaten
benim eşimde yanımda siqara içmiyor çok dikkat ediyor
ama başkası qelip evimde siqara içse çıldırırdım heralde klava:

ay yok katil olcam ben bu kayınvalide yüzünden ya

cnm allah rahmet eylesin ama kafana takmamaya çalış,yaşadığına yorum yapamıorum ama vardır bi hayır,sen kendini şartlama unut

bu topikte de herkes aylardır aynı zaten hiiç de yeni gelen olmadı

eski olmayanlar da pek mutsuz pek mutsuz..

topikte 2 kişi varsa tabii ki kimse cevap alamaz..

kız en son ajan geldi ya sonsuzhayal bir iki kişi var daha ama bak onları bile yeni sayamıyosun yeni diye buda nekadar çabuk samimi olduğumuzun bi göstergesi :)

Tamam arkadaşlar ortam qerilmesin lütfen yaf bilmiyorumkismile
konuyu kapatalım lütfen çünkü uzadıkca birbirinizi kırıcaksınız bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…