niye canım senin için dememde bi mahsurmu var yoksa sen yada diğerleri hepinizzzzzzzz
maximum 25 kişilik haziran anneleri topiğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olabilirdi mesela CADIARZU
çok doğru söylemişsin canım uslubu yanlış olmuş biraz arkadasın
hoşbuldum tatlı cadım sende olmasan napardım ben haziran annelerinde nasılsın canım nasıl gidiyo atlattınmı erken doğum riskini yoksa hala devam ediyomu
[/B]
sen laf sokmaya devam edeceğim diyorsun
anlaşıldı
Valla son 1 aydır aramıza birsürü yeni arkadaş katıldı hepsinin yorumu nekadar sıcaksınız hemen aranıza aldınız gibi cümleler oldu bitek senden duyduk bu yorumu. Ben kendi adıma geldiğin zamanı görmedim 3 gündğr yoktum zaten ama bence sen kimsenin kimseye cevap vermediği bir anda yazmışsındır yada klasik selamlaşma muhabbetinde kalmışsındır sende o sırada konuşulan konulara direk dalsan inan kendini hiç dışlanmış hissetmessin
canım geceleri pek kimse yazmaz topiğe
herkes evlere serilmiş oluyo
gündüzleri herkes herkesle konuşur burada
herhangi bir ayrım söz konusu olmaz
önyargılı olma derim ben bizim hakkımızda
kacırmak için elimden geleni yapıyorum özgem
sabah oturma odasına bi girdim(orda uyudular)
napmışlar biliyomusun?
sigara içmişler gece yarılarına kadar
ev kahvehane gibi olmuş
bi öğürdüm sabah sabah
zaten şeker yükletcektim mafoldum
lafımıda soktum tabi
sigara kokuyodu diye
e kültablası boştu diyo
e perdeye sinenler ne
dökmüş sigaraları ama küller uçuşuyo hala içinde iğrenç bi koku
benim kocam buz soğukta balkonda içti partüküller yapışmasın duvarlara odada diye
delirmezsem iyidir
huzeyfecim kimseyi germe
beğenmediysen başka bi topiğe geç
napmışlar biliyomusun?
ev kahvehane gibi olmuş
bi öğürdüm sabah sabah
lafımıda soktum tabi
sigara kokuyodu diye
e kültablası boştu diyo
e perdeye sinenler ne
benim kocam buz soğukta balkonda içti partüküller yapışmasın duvarlara odada diye
delirmezsem iyidir
öncelikle bu kaba uslübunu hiç tasvip etmiyorum . senle alakalı bir durum yokken ortaya bir yazı yazman ne kadar alakalı hiç anlamadım.
dün akşam geçmiş okurken diğer arkadaşların dediklerine cevap yazdım ve daha sonra işim çıkınca topiğe bir süre uğramadım
hangi arada üstüne neyi alındın bilmiyorum. sen hamileysen ve hormonların tavan yaptıysa hepimiz hamileyiz. sen havadan nem kapıyorsan ben de kapıyorum.
benim moralimi bozmaya hakkın yok. karşında çocuk da yok öyle azarlayamazsın.
herkes ne konuştuğunu bilsin artık
napmışlar biliyomusun?
ev kahvehane gibi olmuş
bi öğürdüm sabah sabah
lafımıda soktum tabi
sigara kokuyodu diye
e kültablası boştu diyo
e perdeye sinenler ne
delirmezsem iyidir
hayır canım bi kerelik farkedilmemek değil mesele her girişte selam verdiğimde herkes kendi arasındaki sohbette kaybolup gidiyo hele yeni girenleri samimiyeti olmayanların selamı bile alınmıyo yoksa bi seferlik mevzuda tepem atıcak değildi yani anlatabildimmi canım
kızlar ya sıze bır sey anlatcam ve bana yorum yapmanızı rıca edıyorum...
benım yakın bır akrabam vardı yaslı hasta ıdı hanı ölür falan ıcıme dert olmasın dıye
dün zıyaretıne gıttım annemle .. yaklasık 2 saat kadar yanın da kaldık.
sonra eve geldım.. işte gece 12 de yattım .sonra evın telefonu caldı duydum bılıyorum
esıme uynadırdım ses yok .. esım sana öyle gelmıstır dedı. ama uyuyamıyorum
gözlerım acık kapıyorum yıne acılıyo.sonra yıne caldı yıne hemen esımı dürttüm yıne ses yok
satte baktım saat 02.30 da 03.30 da oldu .
en son korkmaya basladım dualar falan edıyorumen son 05. 00 yıne caldı 2 kez kapandı
ama nerdeyse aglıcam.. 06.30 esım işe gıttı .ben tek kaldım yerımden kalkamıyorum bıle korkudan.
sonra üst kattan tıkırtılar geldı baktım kaynatamlar gıyınmısler gıdıyolar nereye gıdıyosununz böyle
dedım o akraba kaynatamların da akrabası oluyo . işte dıdeler dede ölmüs .. ayy hala korkuyorum ..
sok lafları kız acıma..
ya ben bu insanları anlamıyorum zaten
benim eşimde yanımda siqara içmiyor çok dikkat ediyor
ama başkası qelip evimde siqara içse çıldırırdım heraldeklava:
kızlar ya sıze bır sey anlatcam ve bana yorum yapmanızı rıca edıyorum...
benım yakın bır akrabam vardı yaslı hasta ıdı hanı ölür falan ıcıme dert olmasın dıye
dün zıyaretıne gıttım annemle .. yaklasık 2 saat kadar yanın da kaldık.
sonra eve geldım.. işte gece 12 de yattım .sonra evın telefonu caldı duydum bılıyorum
esıme uynadırdım ses yok .. esım sana öyle gelmıstır dedı. ama uyuyamıyorum
gözlerım acık kapıyorum yıne acılıyo.sonra yıne caldı yıne hemen esımı dürttüm yıne ses yok
satte baktım saat 02.30 da 03.30 da oldu .
en son korkmaya basladım dualar falan edıyorumen son 05. 00 yıne caldı 2 kez kapandı
ama nerdeyse aglıcam.. 06.30 esım işe gıttı .ben tek kaldım yerımden kalkamıyorum bıle korkudan.
sonra üst kattan tıkırtılar geldı baktım kaynatamlar gıyınmısler gıdıyolar nereye gıdıyosununz böyle
dedım o akraba kaynatamların da akrabası oluyo . işte dıdeler dede ölmüs .. ayy hala korkuyorum ..
bu topikte de herkes aylardır aynı zaten hiiç de yeni gelen olmadı
eski olmayanlar da pek mutsuz pek mutsuz..
topikte 2 kişi varsa tabii ki kimse cevap alamaz..
size bol sohbetler diliyorum demekki kaderde böylelikle farkedilmek varmış napalım kısmetttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?