2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun daemon.
balla zencefil iç varsa boğazını yumuşatır

kızlar beni kovunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saolaun teyzoşlar

valla dün kasık agrısı şikayetiyle gece acile gittim kıslar doktor herşeyin yolunda oldugunu bebek iri sende zayıfsın o yüzden bu agrılar dedi ama öle böle agrı deil yaaa napıcam ben

Kızlar az önce başıma geleni anlatayım, yerimden kalktım lavaboya gittim

Aniden bir çarpıntı tuttu, mutfağa gittim oturdum, su içtim nabzımı saydım 120 üstü çıktı, kalbim o kadar şiddetli çarpıyor ki vücüdüm sarsılıyor, şimdi geçtim yerime oturdum ama çarpıntı hasla devam ediyor ve elm ayağım kesiliyor

Böyle bişey yaşayan var mı ki? Doktoru mu arasam?

teşk.ler cavaplar için hepinize tek tek kıslar.opuyorumnanaktan

canım tansiyonla alakalı bişi olabilir
sen ne olur ne olmaz bir ara sor doktorunu
haberi olsun

yatmayı bend eıstıyorum ama dedıgın gıbı neyanım ayatsam sızlıyo donemkten basım donuyo yatakta..
ay bıde benımde esım 10 defa uyandırıyo onceden benı alıp goturseler uyanmazdım uykum kus uykusuna dondu cıt sesıne kalkıyorum.
bızımkıde ıyıkı duydu doktordan sol yanına yat dıye adam gardıyan kesıldı basıma sırtustu yada saga yatınca cevırıyo benı gecenın korunde delı oluyorum

sinemis hoşgeldin

dae geçmiş olsun tatlım hoşdeldinnnnn
saol cnm hosbulduk..
geçmiş olsun daemon.
balla zencefil iç varsa boğazını yumuşatır

zencefılle balı karıstırdım ıkı kasık aldım dah afazksını yıyemedım oda tortu tortu ıcımı tuhaf yapıyoboshayallersmile

selam canım geçmiş olsun aynısı bende oluyodu doktoruma sordum takip et dedi bir ay içerisinden 4 yada 5 ten fazla böle oluyosa kalp ekosundan bahsetti benimki okadar sık deil ayda en fazla iki defa oluyodu ama dikkat et sende takip et bence canım yorma kendini

dur bi sakin ol.bi yat uzan bence.eğer geçmesse hala devam edıyosa ara dr.unu cnm

kan şekerin falan düşmüş olabilir açmısın yada acıktınmııııı kek falan at ağzına
benimde oluyor kuşlar gibi çarpıyor kalbim elim ayağım titriyor
ama istersen sen yine ara drunu belki farklı bişeydirrrrrr

Tansiyonun oynamış olabilir canım varsa bi alet ölç bakalım...

dae hasta mısın geçmiş olsun kuşuuumm..annem de hasta olmuş ve bende su anda evde yatıyor yarın da benim ev taşınıyor çok üzüldüm nasıl olacak bilemiyorum şimdi herşey birbirine girdi.annem zaten akciğer hastası:gitme:

geçmiş olsun canım
geçen benim öyle oldu 1-2 dk sürdü. çarpıntıdan sallandım resmen nefes alamadım
ama geçti sonra. bende üzerinde durmadım ama yarın sorsam mı ki :uhm:

:gitme: evet hastayım keımklerım etlerım sızlıyo..

annenede cok gecmı solsun canım. annen dısında yardım etcek kımse yok mu ..

:gitme: evet hastayım keımklerım etlerım sızlıyo..

annenede cok gecmı solsun canım. annen dısında yardım etcek kımse yok mu ..

canım annem uzakta oturduğundan bana yardıma geldi bende kalıyor.yardım edecek kimsem yok benim herkes uzakta maalesef bana.o sorun değil de taşınma işi falan derken hepten üşütüp hastalanmasından da korkuyorum hem de duramayacak iş yapacak kendini yoracak diye endişem yoksa ev bir şekilde yerleşir ben yaparım hepsini ama annemi tutamam bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…