2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam arkadaslar valla konulari okuyuncaya kadar kac sayfa atladim .Dedim konuya giren yoksa size yetismek mümkün dell :)))) herkez 6 gecelik yada pijama dan bahsediyor 1-2-3 günlügüne kiz sila biz 7 gün durarsak kac gecelik yada pijama almamiz lazimm [/U][/I][/B] bilmiyorumkismile

Canim ic bir bardak sende kirk yilda bi cola icmissin biseycik olmaz.
Benimde arada canim öyle cola cekiyoki bende iciyorum arada :sinifsinif:

[evde kola yokkkı

üç gun once kocacıktan ozel ızınle bı bardak ıctım evde kola yok bı znormaldede almıyorduk cok fazla artık hıc sokmuyoruz alırsam cok kızar.
portakal suyu ıcım ben en ıyısı

ay baksın su geceliğe de rahatlasın..
ama hayal fln etmesin tabi sempatiksalakcinni
:roflol:

artık cok gec ettım bileeesempatiksalakcinni ettım ama kalan kılolarımz selulltler catlaklar derken ıhhh benı acmadıııı

:roflol::roflol:
boşver güneş doğurma sen. bebek askerlik çağına gelince doğum yapar direkt askere gönderirsin :jeyyar:
kışlık geceliği ne yapacaksın izmirde hemde haziran gününde. bebekden önce sen pişik olursun

gülkurusu bu güzel de nasıl emzireceksin. zor olmaz mı??
önden düğmeli bir model al bence.

evet tek sorun önden düğme olmaması bu modelde ama renk ve sabahlıgı falan kolları bana uygun aradıgım özellıkler var ama dugme olmadıgı ıçın almam.

canım şekerım için tok gel dedıler yedım içtim gıttım, bi bardak glukoz içtim 50 cc. 1 saat sonra 111 çıktı kan verdım. ıyı çıkmış dedıler. bende 1 kere kan verdım. önceden almadılar sevındım hatta kaydirigubbakcemile3 tırsıyordum.

[]

ozaman onu sezeryan bıle kurtaramazzzz töbe töbesempatiksalakcinni
kız bende dedım almcktm ama cok guseldı krem renk kadıfe bole sabahlıklı amcamızn esı ısrarla aldı olsn olsn bunun kısıda var gıyersın dıye bende yaa sımdı alcam para yok kıslıgıda kısın dusnrz dedım o aldı bana yazlıkda aldım kıss ama böle cıcklı pembeli falan bişi öle evde gıyılır anck sanırm kısa benm koca gıydrmez onu banaaa hastanede ehuehheheehh tarz farklı neyse kadn hedıye almak ıstedı duruma bakın kayınvalıde bana cop almıyor eltısı zorla hedıye alıyr hemde parasını sormadn hıc:):) eheheheh

canım kola ıstedıbilmiyorumkismile

Benimde canım istiyor, arada içiyorum yarım bardak falan... Yılbaşına kadar hiç içmedim, yılbaşında 1 bardak kola içişim vardı seramoni şeklinde... Sonra doktoruma söyledim... Arada iç bi bardak sadece abartma dedi.. Bende rahatladım... Dün mesela içtim ama bir yudum sadece:sm_cool:

benimde 20.haftada oldu.neden erken yaptı doktorum bilmiyorum ama tok karna 1 bardak glukoz içtim.aynen dediğin gibi 1 saat sonra kan verdim.90 çıktı

cokacimcoookcokacimcoook
sadece size diil kendımedeeee selulltler obıcım bendeeekafamçokkarıştı

ayyy bu kızın selülitlerı varmısss ıyykkkk

Ay yazık olmuş, ne zoru vardı acep?

Allah kolaylık versin zor iş, ben istemiyorum kimse gelmesin hastaneye

Hakettin ama

ya yewrummm su gecelıgını goremedım gorup senı ıcınde hayal etcm yaaa yollsana sayfanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…