benim bildiğimde dikişler kendiliğinden düşüyor . yoksa farklı farklı mı hepsi bilmiyorum
eyvahedigeldismileöskeee bak senıde hayal ederm kıssssskaydirigubbakcemile
Canim ic bir bardak sende kirk yilda bi cola icmissin biseycik olmaz.
Benimde arada canim öyle cola cekiyoki bende iciyorum arada :sinifsinif:
ay baksın su geceliğe de rahatlasın..
ama hayal fln etmesin tabi sempatiksalakcinni
:roflol:
anaaaaaaaaaaumm dantelli falan bişimişşşşşş yakısır kıss sana
:)sengözlerimebaksanabbende koyardm benmkılern resmınıı amaa kıslık benmkııı belkı ebebk ıcmdn cıkmazsa sıyee töbe töbe
canım kola ıstedıbilmiyorumkismile
görüşürüs canım
kendine de meleğine de iyi bak
içime kız gibi doğdu nedense seninki..
haber ver bana da belli olunca özelden yaz
öpüyorum[/QUO
bakalım bende çokkk merak ediyorumm,haber ederim tatlım sana görüşürüz..
artık cok gec ettım bileeesempatiksalakcinni ettım ama kalan kılolarımz selulltler catlaklar derken ıhhh benı acmadıııı
içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava:
gülkurusu bu güzel de nasıl emzireceksin. zor olmaz mı??
önden düğmeli bir model al bence.
Canım bunda nasıl emzircen ama ya.öyle çıkart sok zorlanırsın gıbı gelıyo ama çok hoşmuş gercekten.Bide ben koruparktan bakmıştım.Ordakılerde guzel ve uygun fıyatlıydı.Gülkurusu bıde senın şekerın nasıl olculdu.Açlık tokluk olarakmı yoksa bıkerem kan aldılar senden.Benden bıkere kan alıp olçtuler ya glikozu içirtikten sonra.Anlamadım şimdi yabilmiyorumkismile
artık cok gec ettım bileeesempatiksalakcinni ettım ama kalan kılolarımz selulltler catlaklar derken ıhhh benı acmadıııı
aaa archi kız
bu bize hakaret ediyooo ohaoldumsmile
:roflol::roflol:
boşver güneş doğurma sen. bebek askerlik çağına gelince doğum yapar direkt askere gönderirsin :jeyyar:
kışlık geceliği ne yapacaksın izmirde hemde haziran gününde. bebekden önce sen pişik olursun
canım kola ıstedıbilmiyorumkismile
aaa archi kız
bu bize hakaret ediyooo ohaoldumsmile
canım şekerım için tok gel dedıler yedım içtim gıttım, bi bardak glukoz içtim 50 cc. 1 saat sonra 111 çıktı kan verdım. ıyı çıkmış dedıler. bende 1 kere kan verdım. önceden almadılar sevındım hatta kaydirigubbakcemile3 tırsıyordum.
[]
tabi canımselülit diyor , çatlak diyor ne diyor ???
bizde öyle şeyler yok ki. hiç bilmeyiz bile :jeyyar:
cokacimcoookcokacimcoookBenimde canım istiyor, arada içiyorum yarım bardak falan... Yılbaşına kadar hiç içmedim, yılbaşında 1 bardak kola içişim vardı seramoni şeklinde... Sonra doktoruma söyledim... Arada iç bi bardak sadece abartma dedi.. Bende rahatladım... Dün mesela içtim ama bir yudum sadece:sm_cool:
sadece size diil kendımedeeee selulltler obıcım bendeeekafamçokkarıştı
Eski manken alkol batağında - Max
ya kızlar bu benim çok eski bir arkadasımdı kız ne hale gelmiş ben en son 1 sene önce görmüştüm gayet normal gözüküyordu tedavi olmuştu bırakmıştı alkolü şok oldum simdi görünceeeakannehir
canım emzırme sutyenınden bellı oluyor, ondan yazdım. bursanın huyu böyle herkes hastaneye gelıyor. bız de he hastane zıyaretıne gıttık, ne rezıllıkler gördum kan lekelerı don izlerı meme uçları, ben öyle olsun ıstemıyorum.
döfme bini...
ya yewrummm su gecelıgını goremedım gorup senı ıcınde hayal etcm yaaa yollsana sayfanıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?