2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:dance: benimde canım istiyor asitli olması korkutsada arada içiyorum.light olanını içtim

Tamam canım saol içim rahatladı.Aynısını yaptılar banada.Uygulama aynı yani tamamen.Koruparkta boynere bakmayı ıhmal etme canım.Senın ıstediğin tarzı anladım canım.benımde aynı dert var gecelık konusunda başımda.Orda takım olarak 60 fılandı sanırım.Ben pembe bakmıştım hatırlıyorum ama ozamn daha çok yenıydım hamıleleıkte.

nere kayboldunuss kıslarrrrr

kızlar hamile külodu giyiyor musunuz?
bana kaynanam C&A mağazasından almıştı, 2 tanesi 12 tl. mi neydi.
yumuşacık pamuklu çook rahat..
tavsiye ederim.
ama anane donu gibi yaaa, kocam dalga geçiyo görünceeee sempatiksalakcinni
bir de şuna bakın ne şekşiii aklinialirimsmile
Bebefox Dantelli Hamile Külodu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bu arada o göğüs pompasıyla, bebek çantasının siparişini verdim. yanlarına bir sıcak su torbasıyla, bir de bu külodu ekledim..

ben hala eskı donlarımı giyiyorm yaaaa ama almam lazım bıkac parcaaa iç çamasırı

:dance: benimde canım istiyor asitli olması korkutsada arada içiyorum.light olanını içtim

benim doktorum asitli içeceği arada içebilirsin ama asla light içmeyeceksin içindeki aspartam bebeğe zararlı dedi bende normalini sevmediğim için içmiyorum hiç

ben çok canım isterse gazoz ya da fanta içiyorum..
ama çok nadir kola içtiğimde oluyor valla bazen dayanamıyorum..
light olanlarını zaten sevmezdim
ama çok zararlı olduklarını duymuştum

slm kızlar nasılsınız..
ben dün dr gittim kuzumu gördüm...1342gr olmuş sıpam..
1 ay daha yat nasılsa alıştın yatmaya dedi dr..:1no2:

bayanlar selam,
aniden küt diye bişey geldi aklıma,
bu konuda hiç fikir yaptınızmı bilmiyorumda ben hastaneye giderken yanımda kızıma nazarlıkla birlikte maaşallahmı olur, isim yazılı minik bi kolyemi olur, bişey istiyorum.
başkalarıda takar tabiide ilk hediyesi anacığından olsun dedim.
Siz ne dersiniz bu fikrime. Sizde böyle bişey düşünürmüsünüz, en orjinal ne olur mesela.

slm kızlar nasılsınız..
ben dün dr gittim kuzumu gördüm...1342gr olmuş sıpam..
1 ay daha yat nasılsa alıştın yatmaya dedi dr..:1no2:

maşallah mehtap kocaman olmuş bebeğin
şunun şurasında az kaldı zaten sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…