2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende Allah yazılı kolyeler varya onlardan istiyorum ama kendimekaydirigubbakcemile3

Ben de gebeden almıştım, bir de kompedandan günlük giyerim diye almıştım ama geçenlerde yeni doğum yapan arkadaşım uyardı, oğumdan sonra bile sürekli külotlarını göbeğinin üstüne çekmek isteyeceksin biraz da eski çamaşırlarını göbek altında taşı dedi. O yüzden ben de şimdi elime hangisi geçerse onu giyiyorum

slm kızlar nasılsınız..
ben dün dr gittim kuzumu gördüm...1342gr olmuş sıpam..
1 ay daha yat nasılsa alıştın yatmaya dedi dr..:1no2:

maşşallah kuzucugunaaaaa boşver sende yat işte cnm okdr yatmssn

ben hiç kullanmadım hala normal donlarımı, karnımın altında kullanıyorum.

ben asıl loğusa külodu ne oluyor onu merak ediyorum.

vallahi bnmde bi fikrim yok:) kısss dıyormyaa hala eskı camasrlarımı gıyyrm mınck bişler seksı duruyr puhahahaha:)

Hayırlı olsun canım :) güle güle giy :) seksi seksi ...

Bende hafta sonu aldım 2 tane öncesindede eteklerin altına giydiğim dikişsiz çamaşırlarım vardı onları giyiyordum .

Ben normal külot giyorum hala... Eskisi gibi ama 1 beden büyük tabi :roflol::roflol:
Özgecim şekşimiş hakkatten ama ben bunu da g,ysem kocam fena dalga geçer benle...
Uğraşamam valla...

slm kızlar nasılsınız..
maaşallah kuzuna canım..
yat tabi bişi kalmadı şurda..
sonu güzel onu düşün

bu göğüs pompası almak şartmı ya lazım mı gerçekten düşünüyorum bende ama
canım çalıştıgım için birkaç ay sonra süt sağıp bırakmaya başlayacam.
o nedenle almam şarttı.
bir de ilk etapta göğsümden bebek ememezse ya da sütüm az gelirse fln çoğaltmak için de işe yarıyormuş

mersi kızlar..öyle yatıyorum bende...
donlara gelince bende hamileliğimin başında birer boy büyük donlardan almıştım karnımın altında onları giyiyorum...

ay benımde donlarım artık bacakalrımı falan cok sıkıyo
ız oluyo cok fena ama hamıle camasırlarıda cok komık gorunuyo gıymek ıstemıyorum.
bıkac tane buyuk normal camasır aldım onları gıyıyodum ama onlarda bı tuhaf oluyo..

mehtapcımm masaallh bebegınee

slm kızlar nasılsınız..

Maşallah canım bebişine.

Özme kendini bak Egeyi düşün onun için biraz daha dayan annesi bak gelince hep gezersiniz :)

yaw karnımın altını da bişi sıksa ben rahatsız oluyorum artık
ay ben cok rahatsız bi tip oldum
hiçbişi sıkmıcak beni sempatiksalakcinni

Hayırlı olsun canım :) güle güle giy :) seksi seksi ...

Bende hafta sonu aldım 2 tane öncesindede eteklerin altına giydiğim dikişsiz çamaşırlarım vardı onları giyiyordum .
valla çok rahat hamile külotları
ama göbek altı hamile külotları da var
onları da denemek lazım belki bilmiyorumkismile

Ben normal külot giyorum hala... Eskisi gibi ama 1 beden büyük tabi :roflol::roflol:
Özgecim şekşimiş hakkatten ama ben bunu da g,ysem kocam fena dalga geçer benle...
Uğraşamam valla...

ayy valla benimki geçen gün beni katanam diye çağırdı.. sempatiksalakcinni
artık laçka olduk sempatiksalakcinni
hiiç umrumda değil valla ben rahatıma bakıyom..
bütün şekşi şeylerim dolapta katlı vaziyette bana bakıyo sempatiksalakcinni

Ben annemin bana evleniken verdiği gelinliğimin içine taktığım nal şeklinde bir ucunda nazarboncuğu olan bir maşallah var onu götüreceğim .Aslında bende Adının yazılı olduğu bileklik almak isitiyroum ama annem doğsun yaptırırız dedi bakalım dayanabilecekmiyim.Çünkü ben harflerin hareketli olmasını istiyorum.

benim bi arkadaşım süt pompasını kiralamıştı böyle demirden bişeydi sanki aylık 2 sene evvel 40 liraydı bunlarla daha iyi oluyo demişti piyasadakilerden diyodu bende öyle düşünüyodum ama almak daha ucuza gelir gerçi ne kadar kullanışlı olduğuna bağlı

aklinialirimsmile

slm kızlar nasılsınız..

Maaşallah oğluna mhtp , ne güzel yat işte, sonra fırsat bulamicaz yatmaya

ayy özge çok guzelmiş bu hamile kikodu ya.Çok beğendim güle güle giy canım

saolun kızlar ..
iri kıyım oğlum olacak önde gidiyoruz..ilk başa geç döllenme olabilir denilirken şimdi ilerdeyiz...koca ayakları var:)))

bu arada dün hellobaby e uğradım iyi bakamadım karnım sertleştiğinden...birde annemin ve eşimin lafları sinirimi bozduğundan..:S sürekli herkes bana bişeye heveslenme,dur bakalım ne olacak belli değil diyor..artık dolmuşum akşam sabaha kadar ağladım terör estirdim evde..

ama o sinirle bile inadına bebedorun kumbaralı biberon setinden aldım..göğüsucu kremi,çamaşır torbası,göğüs pedi aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…