2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi yapmışsın canım
sen takma kimseyi
sağlıkla doğacak bebegin
yüzdün yüzdün kuyruguna geldin
moral vermesi gerekirken insanlar neden böyle moral bozar hiç anlamam

kızlar saat 3:40 da endokrin doktoruma gidceğim bakalım diyetten başka bir ilaç verecek mi ? Umarım vermez :)

ya bende geçen banyodan sonra bir kendime baktım da amaninnn allahtan yasaklar varda kocam filan beni görmüyor dedim..

Canım hayırlı olsun aldıkların :)

Sen hiç takma onları bebeklerimiz akıllı bizi dinleyecekler zamanında gelecekler :) Sen mutlu ol ki oğluşta mutlu olsun annesi.

kızlar saat 3:40 da endokrin doktoruma gidceğim bakalım diyetten başka bir ilaç verecek mi ? Umarım vermez :)

çok yüksek değilse sanmam canım..
bu arada benimde şekerim 163 çıkmıştı ya drum sadece tatlıları yasakladı,nadiren sütlü tatlı ye çok istersen dedi..hamur işini azalt dedi..ölelikle kurtardım..:))

cnm hyrlı olsn aldıklarnnnn o bıberon nekaa gusel bişi dimi bende aldım onlrdn oglusuma

Canım hayırlı olsun aldıkların :)

Sen hiç takma onları bebeklerimiz akıllı bizi dinleyecekler zamanında gelecekler :) Sen mutlu ol ki oğluşta mutlu olsun annesi.

3 bebek kaybedince herkes bunuda kaybedeceğime kesin bakıyolar..iyice dolmuşum döktüm içimi......

bende hamile külodu giyiyorum.4 aylıkta başladım.sizi bilmem ama eski çamaşırlar çok sıkıyodu artık.birde oturarak çalıştığım için dahada zor oluyodu

Son düzenleme:
mehtapcığım maşallah bebeğine
allah nazarlardan saklasın
ayrıca sen kimseye takma rabbim sağlıkla
kucağına almayı nasip etsin oğlişini canım
üzme kendini

Canım benim kıyamam sana bak maaşallah bebişinde tosuncuk olacak hayırlısıyla alacaksın kucağına.Takma onları kafana iyi yapmışsın alışveriş yaparak . Ama annene çok kızma ne yapsın sende onun evladısın senin üzülmeni hiç istemez en çok o düşünüyordur seni bizde görünen bir risk olmamasına rağmen (ki bu belli olmaz herkesin başına gelebilir) annem çok hevesle alışveriş yapmama kızıyor sonrasında Allah korusun bişey olsa daha çok moralim bozulur diye ana yüreği işte biz doğumdayken herkes bebeğin çıkışını beklicek annelerimiz bizi beklicek

Canım bana kesin diyabet tanısı kondu ve diyetisyen diyet verdi 1 haftadır uyguluyorum da şimdi tedavi yöntemi için 1 haftadır evde kendim ölçün yapıp bir tablo tutuyorum bugün onu doktoruma götüreceğim .

anaamm olur mu öyle şey boşver sen onları.. alsanaalsanasmile şurda ne kaldı, şimdi doğsa bile yaşayabilirmiş artık kaç haftalık oldu bebişler.. sonra iyice ağırlaşıcaz.. al canım sen istediğini kimseyi dinleme delikafadulden

3 bebek kaybedince herkes bunuda kaybedeceğime kesin bakıyolar..iyice dolmuşum döktüm içimi......

Arada insanlara çatmak lazım ama sen kendini üzme onlar senin meleklerin hem seni hemde kardeşlerini koruyorlardır . Sen olumlu düşün canım .

cnm hyrlı olsn aldıklarnnnn o bıberon nekaa gusel bişi dimi bende aldım onlrdn oglusuma

bir tane küçük biberon bakayımdedim ama bu seti görünce hoşuma gitti...fırçası tarağı,diş kaşıyıcı,3 biberon,sünger,su kabı,emzik,emzik kabı,önlük falan çok tatlı..en çok kapağı mickymause kafası olan biberon hoşuma gitti..:))
hem öle çok uyuna geldi..30tl...
seninde oğluşun güle güle kullan..

bu arada nuby nin silikon biberonu var ya burada briniz sormuştu ondan da vardı ama kutuyu açmıyolarmış inceleyemedim..

Son düzenleme:

ne kadar doğru ve güzel bir cümle canım yaaaaa

cnm ben karsıyakadan aldım ama benmkı 50 tl falandı sanrm kazıklandımmı yoksaaaa

biliyorum canım benim..doğumumda annem yanımdaydı hatta kızımı tek o gördü ...
ama benim tek umudum bu oğlum bir daha şansım yok..allah korusun oğlumu kaybetsem bile hiç olmassa şimdi hevesle bişeyler yapayım bir daha böyle imkanım bile olmayacak...

allah razı olsun kızlar sizden ..allahım hayırlı evlatlar yetiştirmeyi naasip etsin size....içimi en iyi size dökebiliyorum..beni en iyi siz anlıyorsunuz....:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…