ayy özge çok guzelmiş bu hamile kikodu ya.Çok beğendim güle güle giy canım
saolun kızlar ..
iri kıyım oğlum olacak önde gidiyoruz..ilk başa geç döllenme olabilir denilirken şimdi ilerdeyiz...koca ayakları var:)))
bu arada dün hellobaby e uğradım iyi bakamadım karnım sertleştiğinden...birde annemin ve eşimin lafları sinirimi bozduğundan..:S sürekli herkes bana bişeye heveslenme,dur bakalım ne olacak belli değil diyor..artık dolmuşum akşam sabaha kadar ağladım terör estirdim evde..
ama o sinirle bile inadına bebedorun kumbaralı biberon setinden aldım..göğüsucu kremi,çamaşır torbası,göğüs pedi aldım...
saolun kızlar ..
iri kıyım oğlum olacak önde gidiyoruz..ilk başa geç döllenme olabilir denilirken şimdi ilerdeyiz...koca ayakları var:)))
bu arada dün hellobaby e uğradım iyi bakamadım karnım sertleştiğinden...birde annemin ve eşimin lafları sinirimi bozduğundan..:S sürekli herkes bana bişeye heveslenme,dur bakalım ne olacak belli değil diyor..artık dolmuşum akşam sabaha kadar ağladım terör estirdim evde..
ama o sinirle bile inadına bebedorun kumbaralı biberon setinden aldım..göğüsucu kremi,çamaşır torbası,göğüs pedi aldım...
kızlar saat 3:40 da endokrin doktoruma gidceğim bakalım diyetten başka bir ilaç verecek mi ? Umarım vermez :)
saolun kızlar ..
Canım hayırlı olsun aldıkların :)
Sen hiç takma onları bebeklerimiz akıllı bizi dinleyecekler zamanında gelecekler :) Sen mutlu ol ki oğluşta mutlu olsun annesi.
saolun kızlar ..
çok yüksek değilse sanmam canım..
bu arada benimde şekerim 163 çıkmıştı ya drum sadece tatlıları yasakladı,nadiren sütlü tatlı ye çok istersen dedi..hamur işini azalt dedi..ölelikle kurtardım..:))
saolun kızlar ..
3 bebek kaybedince herkes bunuda kaybedeceğime kesin bakıyolar..iyice dolmuşum döktüm içimi......
cnm hyrlı olsn aldıklarnnnn o bıberon nekaa gusel bişi dimi bende aldım onlrdn oglusuma
Canım benim kıyamam sana bak maaşallah bebişinde tosuncuk olacak hayırlısıyla alacaksın kucağına.Takma onları kafana iyi yapmışsın alışveriş yaparak . Ama annene çok kızma ne yapsın sende onun evladısın senin üzülmeni hiç istemez en çok o düşünüyordur seni bizde görünen bir risk olmamasına rağmen (ki bu belli olmaz herkesin başına gelebilir) annem çok hevesle alışveriş yapmama kızıyor sonrasında Allah korusun bişey olsa daha çok moralim bozulur diye ana yüreği işte biz doğumdayken herkes bebeğin çıkışını beklicek annelerimiz bizi beklicek
3 bebek kaybedince herkes bunuda kaybedeceğime kesin bakıyolar..iyice dolmuşum döktüm içimi......
bir tane küçük biberon bakayımdedim ama bu seti görünce hoşuma gitti...fırçası tarağı,diş kaşıyıcı,3 biberon,sünger,su kabı,emzik,emzik kabı falan çok tatlı..en çok kapağı mickymause kafası olan biberon hoşuma gitti..:))
hem öle çok uyuna geldi..20tl...
seninde oğluşun güle güle kullan..
bu arada nuby nin silikon biberonu var ya burada briniz sormuştu ondan da vardı ama kutuyu açmıyolarmış inceleyemedim..
Canım benim kıyamam sana bak maaşallah bebişinde tosuncuk olacak hayırlısıyla alacaksın kucağına.Takma onları kafana iyi yapmışsın alışveriş yaparak . Ama annene çok kızma ne yapsın sende onun evladısın senin üzülmeni hiç istemez en çok o düşünüyordur seni bizde görünen bir risk olmamasına rağmen (ki bu belli olmaz herkesin başına gelebilir) annem çok hevesle alışveriş yapmama kızıyor sonrasında Allah korusun bişey olsa daha çok moralim bozulur diye ana yüreği işte biz doğumdayken herkes bebeğin çıkışını beklicek annelerimiz bizi beklicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?