bazen bi geçer gibi oluyor sonra yine başlıyor, hiç yürüyüş egzersiz yapamıyorum belki ondan arttı bu aralar
sen nasıl oldun, limon zencefil balı sıcak suyla karıştır ılık ılık iç, iyi geliyor
iyiyim mexe, bugün medikal parktaki seminere gidecem, kahvaltımı yapayım akşamki yemeğimi pişireyim sonra çıkacam evden, gitmişken doktorumdan rapor isteyecem 3 haftadır evden çıkamadım, verirse havuza götürcem yanmasın gitmediğim günler
akşamada kayınvaldemlerdeyiz zaten.
sen nasılsın
Ne oldu canım sana sabah sabah... Bazen bana da ooluyoo... Hamilelik duygusallığı sanırım... Güzel şeyler düşün, hoşuna giden bi şeyler yap... Bebeğinle konuş, bebeğini sev... Geçer sanırım.. Ben öyle yapıyorum..:1hug::1hug:
zaten zencefılın tadı ıgrenc gelıyo ondan ıcım az once..Canm ya çok geçmiş olsun tüm zncefil tarcın karabiber ve ıhlamuru kaynamış su ile demle ve içerisine çok az pekmez ve limon sık tadı iraz kötü gibi ama ii geliyor öksürük için birde bu otlar hamilelikte içiliyor.
Babaanneye ayrıca çok geçmiş olsun canım
saol canımm..Geçmiş olsun canım ya!!! Babanneye de acil şifalar olsun!!! a.s.
günaydn kızlar....Kız daeomon neden uyandın gııııııı.Senın yerınde olsam mışıl mışıl uyurdum.Sırtında yelek varmı bakayım sen onu söyle bana önce,ayağında patik yada.Artık sana sorcam iyleşene kadarkaydirigubbakcemile3
günaydıınnn..
ay toplantıdan cıktım geldim koşa koşaa.. sempatiksalakcinni
ay stellaaaa ticker ın yeni resmi nası öleee..
bende senden takip ediyom bir sonraki resmi sempatiksalakcinni
aaa çok güzel medical park tm olarak nerede gerçi ben çıkarmıyım evden bilemiyorum ama :)
Aslında çok ii değilim canım ama bebeğim için moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. dün endokrine gittim şeker için 1 haftadır diyet ve kontrol altındaydım ama yine istenilen sonuçlar alınmadı ve ünisilin başladım. Bebeğim için katlanacağım artık
günaydın kızlarrrrrrrrr
Dae geçmiş olsun bugün 20. günüm hala öksürüğüm tam geçmedi benimde. Üstelik buseferki öksürüğe zencefilde fayda etmedi çok kötü bir salgın varmış.Sendeki öksürük nasıl böyle gıcık şeklindemi geliyor hanı boğazına karabiber kaçmış gibimi?? İhmal etme doktora görün karnım acıyor benimde öksürmekten elimde hep suyla dolaştım çok iyi geliyor en azından nöbetleri azaltıyor bide boğazına viks sür tülbentle sar oda baya iyi geldi bana doktorada sordum viksin bi sakıncası yokmuş
Günaydın canım!!! Nasıldı akşam film!!
daee
bana da inekli pofuduk aalll bilmiyorumkismile
zaten zencefılın tadı ıgrenc gelıyo ondan ıcım az once..
neden hep tadı ıgranc seyler faydalı olurkı:ecrin_bebek:
saol canımm..
gece oksurmekten uyuyamadımkı zaten.
10 ker kalktım belkıde
sabahta 6.30 dan sonra yatamadım
kahvaltı yaptık esımle
sımdıdıe pıneklıyorum ıste
ustumde hırka var vala
ayagımdada corap var bıde ıneklı pofuduklarım varkaydirigubbakcemile3
sen nerde oturuyodun canım. yenı sahra goztepe koprusu arasında medıcal park. e 5 ın uzerınde..
ay ne lanet bısey
baska bogazımda gıcık varmıs gıbıydı ama 2 gundur cok sıddetlı cıgerlerım avcma gelıcek gıbı oluyo
ıcım dısıma cıkıyo resmen
kendininkini nerden aldın bilmiyo musun bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:kedi:
ama ben nerden alınır bılmıyorumkı.
aaa çok güzel medical park tm olarak nerede gerçi ben çıkarmıyım evden bilemiyorum ama :)
Aslında çok ii değilim canım ama bebeğim için moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. dün endokrine gittim şeker için 1 haftadır diyet ve kontrol altındaydım ama yine istenilen sonuçlar alınmadı ve ünisilin başladım. Bebeğim için katlanacağım artık
ayyy çok ağır bi filmdi yaa..
öle adam gibi atraksiyon fln koymamışlar içine..
doğru düzgün aşk da yoktu..
ilki gibi değildi hiç bence hiç beğenmedim..hatta sonuna doğru uyukladım..
sen ne düşünüyorsun?
p.s: merak edenlere: twilight - new moon du film.
saol cnaım ınsallahSıkıdagıyınmişin ya neyse zeynebin dediği gibi salgın var sanırım ya.Geçer inş. canım bıran önce
maltepeden gelırken optımumu gectıkten sonra yanı goztepe koprusunden oncekı durak canım ınınce ust gecıtten karsı tarafa gecıceksın zaten gorurusun ıkı durak oncedenCanım ben e-5 üzerinde maltepede oturuyorum
kendininkini nerden aldın bilmiyo musun bilmiyorumkismile
aynen ölealacakarnlıga gore ıyı bı fılm degıldı bencede.
hele mıllet bır abarttı kı kurt sahnelerı söle böle dıye..
bence dogru duzgun kurt sahnesı bılem yoktu..
üçüncüsü nası olcak bakalım
ösge kocana söle ihanetın bedelını ındırsın onu ızleyın izlemedıysen
daeeeee
limonlu karabiberli tavuk suyuna çorba iç yiwruumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?