2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydıınnn..
ay toplantıdan cıktım geldim koşa koşaa.. sempatiksalakcinni

ay stellaaaa ticker ın yeni resmi nası öleee..
bende senden takip ediyom bir sonraki resmi sempatiksalakcinni

aaa çok güzel medical park tm olarak nerede gerçi ben çıkarmıyım evden bilemiyorum ama :)

Aslında çok ii değilim canım ama bebeğim için moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. dün endokrine gittim şeker için 1 haftadır diyet ve kontrol altındaydım ama yine istenilen sonuçlar alınmadı ve ünisilin başladım. Bebeğim için katlanacağım artık

çok sağol.canımcım ya bazen duygusallaşıyorum.sonrada neden ağladım ki diyorum anlican bende anlamıyorum dediğin gibi hamilelikten ileri geliyo.çalışmakta yoruyo tabii.:1closedeyes:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrr

Dae geçmiş olsun bugün 20. günüm hala öksürüğüm tam geçmedi benimde. Üstelik buseferki öksürüğe zencefilde fayda etmedi çok kötü bir salgın varmış.Sendeki öksürük nasıl böyle gıcık şeklindemi geliyor hanı boğazına karabiber kaçmış gibimi?? ıhmal etme doktora görün karnım acıyor benimde öksürmekten elimde hep suyla dolaştım çok iyi geliyor en azından nöbetleri azaltıyor bide boğazına viks sür tülbentle sar oda baya iyi geldi bana doktorada sordum viksin bi sakıncası yokmuş

zaten zencefılın tadı ıgrenc gelıyo ondan ıcım az once..
neden hep tadı ıgranc seyler faydalı olurkı:ecrin_bebek:

Geçmiş olsun canım ya!!! Babanneye de acil şifalar olsun!!! a.s.
saol canımm..

gece oksurmekten uyuyamadımkı zaten.
10 ker kalktım belkıde
sabahta 6.30 dan sonra yatamadım
kahvaltı yaptık esımle
sımdıdıe pıneklıyorum ıste
ustumde hırka var vala
ayagımdada corap var bıde ıneklı pofuduklarım varkaydirigubbakcemile3

günaydıınnn..
ay toplantıdan cıktım geldim koşa koşaa.. sempatiksalakcinni

ay stellaaaa ticker ın yeni resmi nası öleee..
bende senden takip ediyom bir sonraki resmi sempatiksalakcinni

Günaydın canım!!! Nasıldı akşam film!!

daee
bana da inekli pofuduk aalll bilmiyorumkismile

sen nerde oturuyodun canım. yenı sahra goztepe koprusu arasında medıcal park. e 5 ın uzerınde..

ay ne lanet bısey
baska bogazımda gıcık varmıs gıbıydı ama 2 gundur cok sıddetlı cıgerlerım avcma gelıcek gıbı oluyo
ıcım dısıma cıkıyo resmen

Günaydın canım!!! Nasıldı akşam film!!

ayyy çok ağır bi filmdi yaa..
öle adam gibi atraksiyon fln koymamışlar içine..
doğru düzgün aşk da yoktu..
ilki gibi değildi hiç bence hiç beğenmedim..hatta sonuna doğru uyukladım..
sen ne düşünüyorsun?

p.s: merak edenlere: twilight - new moon du film.

Sıkıdagıyınmişin ya neyse zeynebin dediği gibi salgın var sanırım ya.Geçer inş. canım bıran önce

Canım ben e-5 üzerinde maltepede oturuyorum

mexe bozma moralini ünsülüne başlamış olman kötü bişey değil tam tersi bebeğin daha güvende sırf diyetle ani oynamaların önüne geçilmiyor en güzeli olmuş canım sadece dikkatli ol insülin kullanırken saatlere çok sağdık kalıp ona göre yemek yemen lazım sokağa çıkışlarını buna göre ayarla bol bol salatalık ye bide dışarıya fazla yanlız çıkmamaya çalış

alacakarnlıga gore ıyı bı fılm degıldı bencede.

hele mıllet bır abarttı kı kurt sahnelerı söle böle dıye..
bence dogru duzgun kurt sahnesı bılem yoktu..
üçüncüsü nası olcak bakalım

ösge kocana söle ihanetın bedelını ındırsın onu ızleyın izlemedıysen

daeeeee
limonlu karabiberli tavuk suyuna çorba iç yiwruumm..

Sıkıdagıyınmişin ya neyse zeynebin dediği gibi salgın var sanırım ya.Geçer inş. canım bıran önce
saol cnaım ınsallah
Canım ben e-5 üzerinde maltepede oturuyorum
maltepeden gelırken optımumu gectıkten sonra yanı goztepe koprusunden oncekı durak canım ınınce ust gecıtten karsı tarafa gecıceksın zaten gorurusun ıkı durak onceden
kendininkini nerden aldın bilmiyo musun bilmiyorumkismile

ben almadım kocam aldıbilmiyorumkismile
ama eskıdı söleyım bı dha alsın.
kotu oldu bunnar.

aynen öle
zaten 2 tane fln kurt sahnesi vardı..
ı ıhh hiç beğenmedim :dilcikar:
bide 3. sünü çekeceklermiş.. :dilcikar:

ihanetin bedeli hangisi canımcım? yeni mi oynuyo.. yeni oynayanların dvd çekimleri hemen düşmüyo genelde..
benimki de öle sinema çekimi fln indirmez izlemez öle..

günaydın kıslar nasılsınız bakalım ben bugun ccooooookk cooookkk mutusuzmmm sanırm aksam kayınvalıdeyee gıtmenın yan etkılerı gecede gozumu kırpmadm mutsuzlktn ıcım cok sıkılyr bu arada dae cım nasıl oldun sanırım sifayıı iice kaptın dikkat et kuzum kenduneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…