mexe bozma moralini ünsülüne başlamış olman kötü bişey değil tam tersi bebeğin daha güvende sırf diyetle ani oynamaların önüne geçilmiyor en güzeli olmuş canım sadece dikkatli ol insülin kullanırken saatlere çok sağdık kalıp ona göre yemek yemen lazım sokağa çıkışlarını buna göre ayarla bol bol salatalık ye bide dışarıya fazla yanlız çıkmamaya çalış
ben almadım kocam aldıbilmiyorumkismile
ama eskıdı söleyım bı dha alsın.
kotu oldu bunnar.
ayyy çok ağır bi filmdi yaa..
öle adam gibi atraksiyon fln koymamışlar içine..
doğru düzgün aşk da yoktu..
ilki gibi değildi hiç bence hiç beğenmedim..hatta sonuna doğru uyukladım..
sen ne düşünüyorsun?
p.s: merak edenlere: twilight - new moon du film.
aynen öle
zaten 2 tane fln kurt sahnesi vardı..
ı ıhh hiç beğenmedim :dilcikar:
bide 3. sünü çekeceklermiş.. :dilcikar:
ihanetin bedeli hangisi canımcım? yeni mi oynuyo.. yeni oynayanların dvd çekimleri hemen düşmüyo genelde..
benimki de öle sinema çekimi fln indirmez izlemez öle..
Ben de beğenmedim... Kitabını okumak daha keyifliydi bence..
,,saol cnaım ınsallah
maltepeden gelırken optımumu gectıkten sonra yanı goztepe koprusunden oncekı durak canım ınınce ust gecıtten karsı tarafa gecıceksın zaten gorurusun ıkı durak onceden
ben almadım kocam aldıbilmiyorumkismile
ama eskıdı söleyım bı dha alsın.
kotu oldu bunnar.
kız o zmn muhtemelen izlemişimdir.yok yok yenı degıl 2007 yapımı fılm..
mutlak ızle ama sonun akadar sabırla ızle..
günaydın kıslar nasılsınız bakalım ben bugun ccooooookk cooookkk mutusuzmmm sanırm aksam kayınvalıdeyee gıtmenın yan etkılerı gecede gozumu kırpmadm mutsuzlktn ıcım cok sıkılyr bu arada dae cım nasıl oldun sanırım sifayıı iice kaptındikkat et kuzum kenduneee
noldu kuzuu..günaydın kıslar nasılsınız bakalım ben bugun ccooooookk cooookkk mutusuzmmm sanırm aksam kayınvalıdeyee gıtmenın yan etkılerı gecede gozumu kırpmadm mutsuzlktn ıcım cok sıkılyr bu arada dae cım nasıl oldun sanırım sifayıı iice kaptındikkat et kuzum kenduneee
alsın mıbilmiyorumkismileaa o zaman bana da mı alacaakkkk ohaoldumsmile sempatiksalakcinni
tamam canım.Daecim sen viks al bence akşam yatarken göğsüne sırtına ve boğazına sür ısınmış havluyla sar iyice yumuşatır öksürüğünü zencefilede devam et. Birde kara turpun içini oyup bir kaşık bal koy birkaç saat beklet ama altına tabak koy çünkü bal sulanıyor akıyor arada bir kaç kaşık bu karışımdan iç öksürüğe en çok o iyi geliyor ama söylemedi deme tadı felaket ben 2 kaşığa dayanabildim onun bile faydasını gördüm
Daecim sen viks al bence akşam yatarken göğsüne sırtına ve boğazına sür ısınmış havluyla sar iyice yumuşatır öksürüğünü zencefilede devam et. Birde kara turpun içini oyup bir kaşık bal koy birkaç saat beklet ama altına tabak koy çünkü bal sulanıyor akıyor arada bir kaç kaşık bu karışımdan iç öksürüğe en çok o iyi geliyor ama söylemedi deme tadı felaket ben 2 kaşığa dayanabildim onun bile faydasını gördüm
galiba izlememişim dae..kız o zmn muhtemelen izlemişimdir.
biz öle kolay kolay film atlamayız.
bi bakim netten hangi film miş
Zaten mümkn olduğu kadar çıkmıyorum canım evet hepsini saatle yiyordum zaten artık daha dikkat edeceğim.
Bu arada değerleri sormştun geçenlerde dün öğrendim açlık 70-110 arası olmalıymış ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra ki ölçüm 140 altnda olmalıymış.bebek biz yemek yedikten sonra ilk 1 saat içerisinde ki şekeri kendine alıyormuş.
Zaten mümkn olduğu kadar çıkmıyorum canım evet hepsini saatle yiyordum zaten artık daha dikkat edeceğim.
Bu arada değerleri sormştun geçenlerde dün öğrendim açlık 70-110 arası olmalıymış ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra ki ölçüm 140 altnda olmalıymış.bebek biz yemek yedikten sonra ilk 1 saat içerisinde ki şekeri kendine alıyormuş.
,,
Saol canım :) adres için bakalım yemek saatimi denk getirebilirsem belki bende g,tmeye çelışırım Ayşe hanım daha öncede eğitimine gittim ço iyiydi
kız o zmn muhtemelen izlemişimdir.
biz öle kolay kolay film atlamayız.
bi bakim netten hangi film miş
yok yok 50 giyiyom ben sempatiksalakcinnialsın mıbilmiyorumkismile
senın aykaların 42 numaraydı dımı bulur mu ki acepsempatiksalakcinni
noldu kuzuu..
sende gıtme su kaynanana
alsın mıbilmiyorumkismile
senın aykaların 42 numaraydı dımı bulur mu ki acepsempatiksalakcinni
tamam canım.
viks dedıgın su bengay gıbı bişi degılmı..
ben nane kokusunda nefes alamıyorum.
dişimi bıle yalandan fırcalıyorum hamılelık mentol kokusuna karsı asırı hassas yaptı benı
dayanabılır mıyım emın degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?