2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zaten mümkn olduğu kadar çıkmıyorum canım evet hepsini saatle yiyordum zaten artık daha dikkat edeceğim.

Bu arada değerleri sormştun geçenlerde dün öğrendim açlık 70-110 arası olmalıymış ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra ki ölçüm 140 altnda olmalıymış.bebek biz yemek yedikten sonra ilk 1 saat içerisinde ki şekeri kendine alıyormuş.

Ben de beğenmedim... Kitabını okumak daha keyifliydi bence..

Daecim sen viks al bence akşam yatarken göğsüne sırtına ve boğazına sür ısınmış havluyla sar iyice yumuşatır öksürüğünü zencefilede devam et. Birde kara turpun içini oyup bir kaşık bal koy birkaç saat beklet ama altına tabak koy çünkü bal sulanıyor akıyor arada bir kaç kaşık bu karışımdan iç öksürüğe en çok o iyi geliyor ama söylemedi deme tadı felaket ben 2 kaşığa dayanabildim onun bile faydasını gördüm

yok yok yenı degıl 2007 yapımı fılm..
mutlak ızle ama sonun akadar sabırla ızle..

,,

Saol canım :) adres için bakalım yemek saatimi denk getirebilirsem belki bende g,tmeye çelışırım Ayşe hanım daha öncede eğitimine gittim ço iyiydi

koca göbiklerrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnn

günaydın güneşim bende akşam kendimi hiç iyi hissetmedim.ortada bişi yokken çok duygusallaşıyorum.dokunsalar ağlayacak gibiyim :sinifsinif:

noldu kuzuu..
sende gıtme su kaynanana

aa o zaman bana da mı alacaakkkk ohaoldumsmile sempatiksalakcinni
alsın mıbilmiyorumkismile
senın aykaların 42 numaraydı dımı bulur mu ki acepsempatiksalakcinni

tamam canım.
viks dedıgın su bengay gıbı bişi degılmı..
ben nane kokusunda nefes alamıyorum.
dişimi bıle yalandan fırcalıyorum hamılelık mentol kokusuna karsı asırı hassas yaptı benı
dayanabılır mıyım emın degılım

Bende bu bal turp tarifini almıştım annem denedi onada ii gelmişti

kız o zmn muhtemelen izlemişimdir.
biz öle kolay kolay film atlamayız.
bi bakim netten hangi film miş
galiba izlememişim dae..
Pierce Brosnan ın filmi dimi?
hiç hatırlayamadım afişini fln..
söyliyim de indirsin hemen sempatiksalakcinni

canım insülüne başlıyormuşsun..sıkma canını..allahım daha kötü şeylerden korusun...
zeynebin dediği gibi saatlere dikkat et...yürüyüş yapabiliyorsan yemekten sonra yürüyüş yap....şunun şurasında birkaç ay iğne olacaksın..bak ben 5-6 haftalıktan beri iğne oluyorum..sıkma canını..bebikler iyi olsun da katlanır anneler herşeye..

aaa bunu öğrendiğim iyi oldu bende hemşireyi aramamıştım sağol canım bilgilendirdiğin için bende sen söyledikten sonra 1 saat içinde ölçmeye başlamıştım 110 civarı çıkıyor ama olması gereken değeri bilmediğim için korkmuştum neyseki iyiymiş.

Bişey sorcam normalde insülin karından yapılır ya hamileyken nasıl uygulanıyor? Bu arada kendini çokta eve hapsetme arada çık yürüyüş falanda çok iyi gelir sana

,,

Saol canım :) adres için bakalım yemek saatimi denk getirebilirsem belki bende g,tmeye çelışırım Ayşe hanım daha öncede eğitimine gittim ço iyiydi

bend egıtmeyı ıstıyodum ama maalesef hasta oldum gıdemıycem..
kız o zmn muhtemelen izlemişimdir.
biz öle kolay kolay film atlamayız.
bi bakim netten hangi film miş

bak bakiim bence ızlemedın.
ne var benımı kırıyosun bi daaa izlesempatiksalakcinni

mexelinacım geçmiş olsun...
ah herşey bu bebekler için..
şurada az kaldı dayanırız artık herşeye...
şu bebişler gelsin de kıynmetlerini bilsinler analarının.. ne fedakarlıklar yapıyo anneleri onlar için..
onlar büyüyünce şu sayfaları okutalım mümkünse

evet ben-gay gibi ama onun kadar naneli değil sanki koku zaten sürüp hemen sıcak havlu ve tülbentle sararsan çok amazsın kokuyu burnuna deydirme ellerini yıka hemen olmadı eczanede kokusunu kontrol et ona göre alırsın

aaa dün verdiğim siparişler geldiii..
ne çabuk nan sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…