hihoyyyt ee super bişi bu gozun aydınnn cnm cok sevndm ama yınede dıkkt et ozmn cıkolataya falan sen neolr ne olmz sekermmm hadı kutlayalım bunuuuhihoyyyt
valla yaptır kız elh..
senin doktorun 100 lük istememesine kıl olmustum zaten..
50 liği yüksek çıkandan mutlaka istiyorlar çünkü
Aşkım git yaptır içine sinmiyosa sonuçlar
Elh immmm git yaptır didim valla bak ecük halsiz kalıyon hepsi bu yarın git yaptır alkisalkisalkis
50 lik sonuçlarım;
açlık 94,0
1. saat 151,1
Sağol canımmm yaaaa darısı şeker yüklemsi yaptırceklarin başına artıkın zemuszemus
Valla ömrümden ömür gitti Ösgemm Dr sonuçları gösterirken kaydirigubbakcemile5
Deli manyak kız sen daha aldatmadınmı Dr nu? :kedi:
gözünaydın cosmooo
hayırlı cumalar herkeslere
kızlar bızım topıkte temmuz annelerıde mı var
ya aksam benim şu kocişle bi konuşayım yaptırayım bari yarın of aklımda soru işareti kalmasın bari
benimde
aclık:93
1 saat 161 çıktı
hayırı cumalar canım
yoo neden :uhm:kızlar bızım topıkte temmuz annelerıde mı var
heh evet canım bana da aynısını dediözgecim dr banada core aspirini verdi 32 haftaya kadar kullancan dedi
benim renkli doplerde bebegegi besleyen atara damarlarda centiklenme görüldü sendedemi böyle bir sey var benimde kafam cok karışık 1 aydır kullanıyorum yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek
bebegin gelişimi nasıl haftasıyla uyumlumu ve tuzlu yiyecekleri yasakladı ilerki dönemlerde yüksek tandiyon cıkabilir diye önlem almak istedi bu aspirinle
Bence mayıs anneleri de var kaydirigubbakcemile3
yok aldatamadım . dün karşıma aldım konuştum ama bak dedim bu ilişki böyle yürümez dedim.
o da dedi git başka yerde yaptır bilmiyorumkismile pek yakında başka bir yerde kızımın vesikalıklarını çektireceğim.
mayıs annesi sinha yı biliyorum da temmuz annesi kim gıııBence mayıs anneleri de var kaydirigubbakcemile3
yoo neden :uhm:
heh evet canım bana da aynısını dedi
ilerki dönemde tansiyon cıkabilir diye tedbir amaçlı veriyorum dedi..
benimki de haftasıyla uyumlu..
aklinialirimsmileaz daha zorlarsak 2011 ocak anneleri de aramızda olabilir aklinialirimsmile
evet canım her seferinde renkli doppler de bakıyor.inşallah sorunsuz şu hamileliği atlatır meleklerimizi kucagımıza alırız peki renkli doppler yapıldımı canım
az daha zorlarsak 2011 ocak anneleri de aramızda olabilir aklinialirimsmile
mayıs annesi sinha yı biliyorum da temmuz annesi kim gııı
aklinialirimsmile
evet canım her seferinde renkli doppler de bakıyor.
şu kırmızı mavi renkler gözüküyor ekranda onu diyorsun değil mi?
her seferinde yapıyor onu doktorum
Aaa dimi yavrum sen 3 aylıktın henüz, senin aylar 2 ayda 1 mi, 3 ayda 1 mi artıyordu? kaydirigubbakcemile3
Asyaaam kım gıı temmuz anası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?