2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım pozitifse sorun yok negatifse dikkat edeceksin.
ama ayrıntılı ultrasonda kesin belli olurdu sorun olsaydı merak etme.
adam da haklı da şimdi sen 6 aylık hamile olmuşsun bebek de küçük değil. zaten sorun olsa 40 kere anlaşılırdı

oyyy bu gece rüyamda kesin toxoplazma mikroplarını görürüm sempatiksalakcinni

walla ben evde olsam bana gelen giden sık olmicağı için fazla yorulmam.zaten evin işindede bişey yokki

kızlar exir var ya ben onla yıkıyom sebzelerı,otları hep.Doktora sormuştum kullan dedı.aranızda kullanan varmı

exir kullanana kadar sirkeyle yıkasana hem daha ucuz sempatiksalakcinni
ben sirkeli suda bekletiyorum yeşil yapraklı sebzeleri canım. sonuçta exir de yapay bir deterjan. içerisinde ne var kesin bilemiyoruz

ben sirkeli suda bekletiyorum yeşil yapraklı sebzeleri canım. sonuçta exir de yapay bir deterjan. içerisinde ne var kesin bilemiyoruz

efet bende sırkelı suda bekletıyrrummmmsempatiksalakcinni

Ben hiç yeşillik yemem ıspanak dışında sempatiksalakcinni
QUOTE=archimim;12078901]
[/QUOTE]

Tamam sagol canim kusura bakma yordum seni ama cok rahatlattin beni. Şeniz
3 hafta sonra falan gittigimde soylerim doktora yapar testi ozellikle onun icin gitmeyim ozaman.
Bu doktor pesimden at kosturur gibi hemen git, mutlaka test yaptir falan filan diyince. alsanaalsanasmile

Bu arada 6 aylik miyim ki ben. Saka saka. kaydirigubbakcemile3

walla ben evde olsam bana gelen giden sık olmicağı için fazla yorulmam.zaten evin işindede bişey yokki

ev işinde bişey yok ki derken ne demek istedıgını anlamadım canım, evim zaten temız mı demek ıstedın, yoksa bana koymaz butun evı yalar yutarım sızlanmam , benim için basıt o işler mı, anlamadım ne demek ıstegını?

:1shok::1shok::1shok:
bak gözüm seğiriyor seni keseceğim az sonra. psikopata bağladım :1shok::1shok:

benim babam yedıgı çiğköfteden hastalık kaptı geçmişte 7 ay hastanede yattı ateşini ındıremedı doktorlar, havale geçirdi, ınanılmaz zayıfladı az kalsın kaybedıyorduk babamı, bu çiğ et işi şakaya gelemeyecek bır durum. şimdı çok şükür iyi ama hala daha az pişmiş et bıle yemesı yasak.

:1shok::1shok::1shok:
bak gözüm seğiriyor seni keseceğim az sonra. psikopata bağladım :1shok::1shok:

kusum sen bugun zynp gıbı oldun tum sorulara yetıstın ama o bisee hiç kısmıyorrrr kısmadan cevap verıyorrrreyvahedigeldismile:sinifsinif:

Aslinda hangi akilli bu cig kofte isini uydurdu ki, hic te saglikli degil. :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…