alla allaa şimdiden nerden anlıyo bu doktorlar yaaOnun doktoru mayista sezeryan olacagini soylemis canim.
kusum sen bugun zynp gıbı oldun tum sorulara yetıstın ama o bisee hiç kısmıyorrrr kısmadan cevap verıyorrrreyvahedigeldismile:sinifsinif:
ev işinde bişey yok ki derken ne demek istedıgını anlamadım canım, evim zaten temız mı demek ıstedın, yoksa bana koymaz butun evı yalar yutarım sızlanmam , benim için basıt o işler mı, anlamadım ne demek ıstegını?
kusum sen bugun zynp gıbı oldun tum sorulara yetıstın ama o bisee hiç kısmıyorrrr kısmadan cevap verıyorrrreyvahedigeldismile:sinifsinif:
bi 32. haftada gidiyorsun ssk ya 37. ye kadar çalışabilir diye birde doğumdan sonraYani 2 defa SSK'ya gitmek gerekiyor
ayrıca etsizi de gayet güsel oluyor :1closedeyes:Aslinda hangi akilli bu cig kofte isini uydurdu ki, hic te saglikli degil. :tomato:
alla allaa şimdiden nerden anlıyo bu doktorlar yaa
çok ilginç
ahahhaha
duygu sömürünü yirim senin
Evet caniim cok haklisin bu konuda,
archimim bacum senin sayende zeynep'in kiymetini daha da iyi anladik. Çok üzgünüm çoook:dilcikar:naniknanik:roflol:
:roflol::roflol:
o kadar cevap yazalım şu yapılan muameleye bak :roflol:
ahahaahhahaEvet caniim cok haklisin bu konuda,
archimim bacum senin sayende zeynep'in kiymetini daha da iyi anladik. Çok üzgünüm çoook:dilcikar:naniknanik:roflol:
seni dışlıyoruz sempatiksalakcinni
Kızlar selammmmmmmmmmmmmm
Şeker yüklemesi yaptık 100 lük
3. tüp kan için yarım saatim kaldı
Midem acayip bulanıyo
adresini ver çabuk geliyorum kızılcık sopamla sempatiksalakcinni
ayy bende kullandım bi ara mahfetti sebzelerimi hiç memnun kalmadımkızlar exir var ya ben onla yıkıyom sebzelerı,otları hep.Doktora sormuştum kullan dedı.aranızda kullanan varmı
anaammm gel buraya ŞenizYa bak alınırsam fena olur sempatiksalakcinni
ben geldim öğlen iş patladı yine yok oldum gündem ne kızlar toksoplazma konuşuyorsunuz galiba doğrumu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?