2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onun doktoru mayista sezeryan olacagini soylemis canim.
alla allaa şimdiden nerden anlıyo bu doktorlar yaa
çok ilginç

kusum sen bugun zynp gıbı oldun tum sorulara yetıstın ama o bisee hiç kısmıyorrrr kısmadan cevap verıyorrrreyvahedigeldismile:sinifsinif:

ahahhaha
duygu sömürünü yirim senin

yanii evin işinde fazla bişey yok derken çok fazla iş yok.bide benim teyzem geliyo arada yardıma bana.ben şunu demek istiyorum eve gelen giden olsa hadi birde büyük çocukları olursa otur kalk otur kalk birde hiç yardımcı olmayan bayan olusa işte o zaman yorulurum.hiç çekemem walla .sırf bu yüzden fazla gezmiyorum.ev gezmesinide sevmem zaten

Son düzenleme:
Yani 2 defa SSK'ya gitmek gerekiyor
bi 32. haftada gidiyorsun ssk ya 37. ye kadar çalışabilir diye birde doğumdan sonra
istersen eşinde götürebilirmiş doğum raporu ama o arada sskdan para alınıyormu onu bilmiyombilmiyorumkismile

kusum sen bugun zynp gıbı oldun tum sorulara yetıstın ama o bisee hiç kısmıyorrrr kısmadan cevap verıyorrrreyvahedigeldismile:sinifsinif:

Evet caniim cok haklisin bu konuda,
archimim bacum senin sayende zeynep'in kiymetini daha da iyi anladik. Çok üzgünüm çoook:dilcikar:naniknanik:roflol:

ben geldim öğlen iş patladı yine yok oldum gündem ne kızlar toksoplazma konuşuyorsunuz galiba doğrumu ???

Evet caniim cok haklisin bu konuda,
archimim bacum senin sayende zeynep'in kiymetini daha da iyi anladik. Çok üzgünüm çoook:dilcikar:naniknanik:roflol:

adresini ver çabuk geliyorum kızılcık sopamla sempatiksalakcinni

napıyonus kızlarrropuyorumnanaktan

kızlar exir var ya ben onla yıkıyom sebzelerı,otları hep.Doktora sormuştum kullan dedı.aranızda kullanan varmı
ayy bende kullandım bi ara mahfetti sebzelerimi hiç memnun kalmadım
hem sirke kokusu kalıyor hemde çabuk pörsüyor sebzeler onun yerine
daha önceden suya koymak en mantıklısı :bbo:

sositosositoaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
cosmoyu sakın eklemeyinaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…