- Konu Sahibi daemon
-
- #66.981
bi 32. haftada gidiyorsun ssk ya 37. ye kadar çalışabilir diye birde doğumdan sonra
istersen eşinde götürebilirmiş doğum raporu ama o arada sskdan para alınıyormu onu bilmiyombilmiyorumkismile
ben geldim öğlen iş patladı yine yok oldum gündem ne kızlar toksoplazma konuşuyorsunuz galiba doğrumu ???
cosmoyu sakın eklemeyinaklinialirimsmile
aman bacım uzak dur o konudanakannehirakannehir
exir kullanana kadar sirkeyle yıkasana hem daha ucuz sempatiksalakcinni
ben sirkeli suda bekletiyorum yeşil yapraklı sebzeleri canım. sonuçta exir de yapay bir deterjan. içerisinde ne var kesin bilemiyoruz
:roflol: :roflol: :roflol:Sen istanbulun bi tarafindan diger tarafina gitmeye useniyon anacim
te kayseriye mi gelecen. sempatiksalakcinni Nise gelirken bari cig et getir de cig kofte partisi yapalim. :roflol:
şey archi tokso kk danda bulaşırmı sempatiksalakcinni
şey archi tokso kk danda bulaşırmı sempatiksalakcinni
anaammm gel buraya Şeniz
hiç seni dışlar mıyız nan
kendimi dışlarım seni dışlamam sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismilekendiniz mi yapmıştınız hazırmıydıbenim babam yedıgı çiğköfteden hastalık kaptı geçmişte 7 ay hastanede yattı ateşini ındıremedı doktorlar, havale geçirdi, ınanılmaz zayıfladı az kalsın kaybedıyorduk babamı, bu çiğ et işi şakaya gelemeyecek bır durum. şimdı çok şükür iyi ama hala daha az pişmiş et bıle yemesı yasak.
cosmoyu sakın eklemeyinaklinialirimsmile
Aslinda hangi akilli bu cig kofte isini uydurdu ki, hic te saglikli degil. :tomato:
yanii evin işinde fazla bişey yok derken çok fazla iş yok.bide benim teyzem geliyo arada yardıma bana.ben şunu demek istiyorum eve gelen giden olsa hadi birde büyük çocukları olursa otur kalk otur kalk birde hiç yardımcı olmayan bayan olusa işte o zaman yorulurum.hiç çekemem walla .sırf bu yüzden fazla gezmiyorum.
He he :lepi:
PİKİbilmiyorumkismile
demek peki heeeee :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?