2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok be o ortalıgı karıstıran benım dıyorumyaa cocuk burda nagmelı bı gegırme yaptı oara ona bagırnrken once recep sonna cosmo dıye dusndumm ama en son soledm bence o oskenın özel arkadası dıyeeee

ay o adam kendi geğirinde boğulmasın inşallah iymi pis adamkaydirigubbakcemile

kızlar çok güldüm bugün başıma bir iş gelecek sizin yüzünüzden

gül kurusu bizim saçımızın yanında birde erkek bacak kılı oluyo ki iğrenç bi durum
Ben sürekli yerleri gözetlemekten şaşı dolaşıyom evde -tatlicadiarzu-

hehehe aynen kıs cosmommm nekaaa ortak yonumz oldu sennennn:):roflol:

ay o adam kendi geğirinde boğulmasın inşallah iymi pis adamkaydirigubbakcemile

puhahahhaah kıss ne kahkaha attm cocuk baktı böle noluyo dıyoooo:roflol: ben haaytmda bole uzunnnn yapanını görmedım töbe töbeeee:roflol:

kızlar guruba üye olamıyorum.. nedenki acaba.. beni de ekleyin...

Evet bu benm de güneşin anlattığı geğiren kim onu bilemedim

cosmom sen kacrdın sanırm arada kayboluyosnya benm karsımda oturan bı okuz ayısı var sabahtn aksama kdr ogurtu gegırtı mahvedıyr benı ztn kusma bulntm var oda tetıklıyor sımdıde karı gıbı sakız cıgnıyorrr patlatıyr bıde mudur de yokyaaa manyak yaa bu cocuk adam olcakda evlencekdee oo aıle kurckkk töbe töbe hamıleym korkuym allah absa vermesnnn

özhakiki asfa ben seni ekledim facede ama not eklemeyi unutmuşum kim olduğuma dair ismimden tanırsın gerçi , balkavanozu senide ekledim ben

Kızlar, odada milletin arasında kıvranıyorum kahkaha atmamak için, yüzümü görmeyen sancım var sanıyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…