Kızlar recep diğer topicte erken doğum tehlikem var demiş, o zamandan beri de yok topikte.
kızlar facede 2010 haziran annelerine herkes üyemi oraya üye olup duvara kk daki rumuzunuzu yazsanıza birçoğumuz yaptı gerçi yapmayanlar için hatırlatayım dedim böylece kolaylıkla anlamış oluyoruz kimin kim olduğunu :)
puahahahhahahahahahaHani özasfa dedi ya, özgeden ekle, ben de senin yeni arkadaşlara baktım, orda bir a.d. , bir de h.t var
beni niçün kimse eklemeyor
puahahahhahahahahaha
ay kopardın beni melmeaa
kız h.t. benim kendi arkadaşlarımdan
hahahahaahahhaa
BEN YİNE BİŞEYYY AŞERDİM OFFFFF HAMİLELİĞİMDEN BERİ ALA ALA BIKTIMMM
Bİ DEPAHALI ANACIMMM BUUUU sempatiksalakcinni
2 tane köpek resmi koymuşsun seni kim ne diye eklesin :roflol:
ortim benmmmmmmmmmmmm severim senüüü bilirsinnnn dadlummm
ayy ne bileyim gülkurusu sakınan göze çöp batar misali her hastalık gelir dikkat edenleri bulur.
ev meselesine gelince biz evde 2 kişiyiz , çalıştığımız için gelen gidende olmaz ama o ev nasıl pisleniyor anlamıyorum.
temizlikten 3 gün sonra sanki el değmemiş gibi.
bence dünyanın en zor mesleği ev kadını olmak. evin işi asla bitmez
hayırdır kaşıkçı elmasına mı aşerdin sempatiksalakcinni
doktor istirahat vermişti ya ona evde dinleniyordur ondan girmiyordur
Kız demin biri cosmo dedi onun için, emin misin?
kıs eminim tabii.. cosmo: h.d.k. :roflol:Kız demin biri cosmo dedi onun için, emin misin?
bencede sakındıgında daha kötu oluyor ama bıle bıle de sadece damak zevkı ıçın kendını ateşe atmak dogru degıl işte.
ev işine gelınce ınan evde oturddugumdan beri gözume iş batıyor. evıme ayda 2 kere kadın alıyorum, ama bu işler kadının yapacagı işler degıl, bir kere tuvalet banyo hergun temızlenıp viled olması gerekıyor, ütü ve çamaşır hiç bitmiyor, sureklı havalanması gerkeıyor evın, yemek pişmesı lazım her gun, bulaşık falan ınan bızde 2 kışiyiz ama ev işi bıtmıyor. dedıgın gıbı 3. gun evı tanıyomıyorum, bi de bızım şu saçlarımız yok mu heryerdeler, sureklı baglı saçım açık bırakmadıgım halde saç göruyorum ya yerde çıldırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?