2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak bu güzel fiyatıda iyi...ben baktım geçen gün 50den aşağı çanta yok

evet o yuzden didim ben de.. bilmiyorumkismile
araştırıyom elhim sana
araştır yawrum pembik olsun

elhhh kız bak bu hoşmuş

ama ama burda pembik yok

ya şimdi ben 28 haftalık oldugumu sayalım 29 30 31 32 33 34 35 36 37 haftalık dogum olabılır dedı doktorum 8 hafta etmıyor mu kızlar

kıslar bende yemege kacar ogluşum acıktı yafsss bende acıktm karnmda sesler gelıyorrrr karsı masadan duyuluyor vallaaa cok kaynatmayın yetısemıyorm sonna

Karşındaki öküz duydu da laf mı söylüyor yine yoksa? klava:klava:klava:

doguma 8 hafta mı kaldı kızlar gerçekten

8 hafta mııı? kız olur mu öyle şey, 8 hafta kalması için senin 32 haftalık olman lazım şu an.

ya şimdi ben 28 haftalık oldugumu sayalım 29 30 31 32 33 34 35 36 37 haftalık dogum olabılır dedı doktorum 8 hafta etmıyor mu kızlar
hmm 40 hafta ya toplam ondan şeyettim ben..
37 de doğum yaparsan ve şu anda 28 haftalıksan 9 hafta ediyor. evet az kalmış gibi

yarın 27.haftan bitecek canım 28e daha başlayacaksın sen.o zaman da eğer ki sezeryan olacaksa 37.hafta bitiminde alınabilir bebek.bu durumda da 10 haftan kalır

yarın 27.haftan bitecek canım 28e daha başlayacaksın sen.o zaman da eğer ki sezeryan olacaksa 37.hafta bitiminde alınabilir bebek.bu durumda da 10 haftan kalır

yanlış hesap yapmışım aşagıda yenısını yazdım canım

Son düzenleme:
Kızlar geldim ben...
Hala çanta araştırıyorsunuz sanırım... Bne de kendim almaya kalksam ooo şimdiye alamazdım. Tchibo nunkini annem gidip almış.. Ne iyi etmiş düşünmekten kurtuldum.. İşte bi alt açma şeysini beğenmeim o da ötekilerinki nasıldır biliyorum ki... Bir tek onu gördüm... Belki de hepsi aynı yani.. kesşke bakma şansınız olsa da öyle alsanız...

canım 28+0 oldugunda aslında 29 haftalık oluyorsun yanı ben şuan 27+5 oldugum ıçın aslında 28 haftalıgım. bu doktor hesabı. kafamçokkarıştı

evet benimkide öle dedi + diğer haftayı gösteriyo...geçsin günlerde bebişlere kavuşalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…