2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım 28+0 oldugunda aslında 29 haftalık oluyorsun yanı ben şuan 27+5 oldugum ıçın aslında 28 haftalıgım. bu doktor hesabı. kafamçokkarıştı

kız 28+0'da 29 haftalık olurmusun hiç? 29.haftana başlamış olıyorsun ama 28 haftalık oluyorsun

Archiii nerdesiiin?

tam anlatayım drumu; hem bende anlamış olurum :roflol:

26+5 im şuan yanı 27 haftalıgım

2 gun sonra 27+0 oldugumda 28 haftalık olucam

29 30 31 32 33 34 35 36 37

dıkışlerım oldugu için 37 hafta kısmetse dogurucam

böyle olunca en fazla 9 haftam oluyor doguma,,sanırım anladım durumu yazınca.

nese yani en sonunda hepimiz doğurucaz ya mayısta ya haziranda bebişlerimize bağlı...kimi 7 aylıkta gelicek kimi geçte gelicek bazı bebişleri 9 ay 10 günü geçiriolar bile,geç doğuolar..tabi sezeryanda tarih falan belli

ya tabı canım, yanı aramızda kımsenın 15 haftası yok artık herkes en geç 12 hafta sonra kucagına alacak bebeğini, yanı demek ıstedıgım gerçekten az kaldı farkındamıyız acaba hihoyyyt

Kızlaar madem araştırma aşamasındasınız bende bişey istiyorum

Oğlum için espirili bir hastane çıkışı arıyoruz, nasıl bişey olacağı aklımda değil. Böyle bişeyle karşılaştınız mı?

o kısmı doğru canım..
ama bak 28+6 da 29 hafta..
yani sen 28+0 oldugunda 29. haftana girmiş oluyorsun..

haftalık ya da aylık oldum demek için o haftanın bitmiş olması gerekir.
hani atıyorum benim kendime 6 aylıgım demem için, 6 ayımı doldurmam lazım.
5 ayımı bitirip 6. ayıma adım atar atmaz 6 aylıgım diyemem değil mi..

hani demek istediğimiz ooo kaydirigubbakcemile5

guneşim nerde pataklıcam şimdi onu
beni costurdu kayboldu
alcazmı kısım o ilk gösterdiğini

özgem valla son kez soruyom bu lacivert olmazmı kız bebik cantası şimdik

evet bu şekilde...bende mesela soranlara şu an 6 ayımı dolduruorum diorum yarın 7den gün alıcam :)

evet bu şekilde...bende mesela soranlara şu an 6 ayımı dolduruorum diorum yarın 7den gün alıcam :)
ben de sat 14 eylül oldugu için 14 ünden 14üne ay döndürüyorum..
bu durumda benim de dün 6 ayım dün bitti, 7. aya girdim.
ama hala 6 aylıkım maalesef..
10 gün sonra fln 6.5 aylıkım demeye başlıcam sempatiksalakcinni

yok canım ıdda etmiyorum bende, yanı az kaldı kızlar gıbı yazmak ıstedım az önce doktorumla konuştum da ev tadılat işini söyledım yorma kendını 8-9 haftan kaldı kır bir yerını otur dedı. ben de onun dedıgının hesabını yapmaya çalışıyorum ben de o kadar az kalmasını garıp karşıladım da ondan yazdım.

gunler su gıbı aksın bebeklerımızı kucagımıza alalım başka ıstegım yok opuyorumnanaktan

archi
son hesaplamalardan sonra kendini intihar etmiş sempatiksalakcinni

Eyvaaah, naptınız dünürüme klava:klava:klava:

burdayım korkmayın sempatiksalakcinni
henüz intihar etme kıvamına gelmedim birisi daha hesaplama yaptırırsa belki o zaman intiharı düşünebilirim.
işlerim çok sayfam açık arada bakıyorum. ara ara uğrarım gene

guneşim nerde pataklıcam şimdi onu
beni costurdu kayboldu
alcazmı kısım o ilk gösterdiğini

özgem valla son kez soruyom bu lacivert olmazmı kız bebik cantası şimdik
hangi lacivert bebikim
güneşimin gösterdiği mi
olur canımcım neden olmasın
hem kocana da taşıtman gerekcek arada
ben de benimkini taşıyamaz bide her kıyafetle kullanamam diye kırmızı yerine gri aldım.
sen de laci alabilirsin..
benim gönderdiğimi begenmedin dimek :mymeka:

valla ben soranlara ay olarak söylemıyorum kafam karışıyor öyle söyleyınce 26+5 gıbı söyluıyorum hep. kımıne göre 6 dasın kımıne 7 olmuşsun muhabbetı atıyorlar hemen ortaya. canım sıkılıyor bu konulara gırmek ıstemıyorum daha var dıyorum geçıyorum.

aminnn inşallahhhh...
ben de bi uyusam uyansam, şöle 3-4 hafta kalmış olsa diye düşünüyorum..
iyice sabırsızlanmaya başladım.
dün odası da son şeklini aldı..
perşembe temizlik var evde yine
sonra halısı malısı gelecek
eşyalarını dolaba yerleştirecem..
önce yıkamadan bir yerleştirecem de nesi var nesi yok göreyim.
yıkama işini nisan ortasında fln yapmayı düşünüyorum
vakit azaldıkça insan daha da sabırsızlanıyor.

Kızlar, bir buçukta doktor randevum var , bebikimi görcem kısmetse. İçimde kuşlar uçuşuyo ya sankim kötü bişi dicekmiş gibi oluyom her randevu sabahı. Bi yandan heyecan diğer yandan korku. Bi an önce geçse vakit de gitsem. Bi de şeker yüklemesi de yapar artık heralde gerçi geçen ay gittiğimde bişi dememişti. O kadar çok sorcak sorum var ki şimdi ultrasona girince hepsini unutcam diye korkuyom. Elime yazdım tükenmez kalemle. Umarım aklıma gelir. Me3sela akıntı. Hani biraz kötü kokuyo gibi son günlerde, günlük ped kullanıyorum 2-3 satte bir değiştiriyorum yine de rahatsız ediyo. Sizde de var mı acaba?

isim yazılan hastane çıkışları görmüştüm. tabi istediğin başka yazı da olabilir.
ama hangi sitedeydi araştırmam lazım :uhm:

ayy archiii
iyiki geldin valla sağlıgından şüphe etmeye başlamıştım
geçen haftadan soora sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…