2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman ne yapıcagımızı sasırdık herkes bısey soyluyo. normal olan abartı topuklu gıymemek onun dıısndakılerın zararı olmaz sanıyorum..

kasıntı bendede oluyo ama kasımamak lazımmıs..

bu qöbüşümüzün kaşıntısı .. karnımızın büyüdüğünün işareti .. artık hepimizin qöbüşleri birer birer çıkacak :CüvCüv:

yine aynı şeyi söylüyor yaa
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
yazısı çıkıyo ve kabul etmio

benim göğüslerimde oluyo bazen tatlı bi kaşıntı.sanırım büyüyorlar onlarda yavaş yavaş .bebişe süt için .ama daha erken değilmi sizce .göğüsler ne zaman süt üretmeye başlar?

yine aynı şeyi söylüyor yaa
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
yazısı çıkıyo ve kabul etmio
anladim canim.o zaman siteden kaynaklanan birseydir büyük ihtimal.zaten kac gündür sitede bir tuhaflik var.

evet benim bi arkadaşmında qöğüsleri kaşınıyor.. qöğüslerin büyüyo cnm

gunaydın arkadaşlar, sabah kalktım bir de ne göreyım göguslerımın yan tarafları resmen yarılmış, birkaç gundur kaşınıyordu,çatlamış kıpkırmızı damar gibi. çok uzuldum buyumuş göguslerım. sanırım doguma kadar izohips harıtası gıbı olcam. demek benım etım hıç gerılmeye musait degıl. hemen gıttım mustella krem aldım hergun surcem çunku göbekte kaşınmaya başladı.

dun tv de dınledım bende hamılelıkte topuklu yukmek tehlıkelı olabılcegı gıbı cok topuksuz ayakkabıda sakıncalıymıs

Canim neden topuksuz sakincali olsun ki sonucta insanin dogasina aykiri degil olmasi gerektigi gibi.

ooooh hamileliğin keyfide burda çıkıo zaten dimi kanarya kaydirigubbakcemile3

Aaa canim bundan sonra hergun sur ozaman.
Bende henuz hicbirsey kasinmiyor hicbirsey buyumedigi icin.

kızlar ben anneme qidiyorumm.. ordan arada bir qirip bakarım napıyosunuz diyee .. hepinizi kocaman öpüyorum.. byeeeeeeeeee

güle güle tatlı cadı annecıgının guzzel yemekelrınden bızım yerımızede ye

aklımız fıkrımı yıyecek olmus...

benımde goguslerım kucucuktu suan normal boyuta geldıler hamılelık sayesınde.. ama cok acıyo ve kasınıyo.. bende krem alıcam ama 3 ayı doldurayım dedım..

demekki seninkiler çok büyümüş
benimde göbeğim kaşınmaya başladı, kaşımamak için elimden geleni yapıyorum o zaman daha çok çatlama oluyormuş
her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum ama daha çok nemlendirmem lazım sanırım
artık yeterli olmamaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…