aman ne yapıcagımızı sasırdık herkes bısey soyluyo. normal olan abartı topuklu gıymemek onun dıısndakılerın zararı olmaz sanıyorum..
kasıntı bendede oluyo ama kasımamak lazımmıs..
sunu bir denesene canimimdaaaaaaaaaaat hiç bir tickeri kabul etmior şimdi kafayı yicem yaaaaaaaaklava:
evt bende duydum.sakincali olmasinin nedeni de,bel agrilarini siddetlendiriyormus.dun tv de dınledım bende hamılelıkte topuklu yukmek tehlıkelı olabılcegı gıbı cok topuksuz ayakkabıda sakıncalıymıs
anladim canim.o zaman siteden kaynaklanan birseydir büyük ihtimal.zaten kac gündür sitede bir tuhaflik var.yine aynı şeyi söylüyor yaa
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
yazısı çıkıyo ve kabul etmio
anladim canim.o zaman siteden kaynaklanan birseydir büyük ihtimal.zaten kac gündür sitede bir tuhaflik var.
birsey degil tatlimevet haklısın..yinede yardımın için saol cnmm :1hug:
dun tv de dınledım bende hamılelıkte topuklu yukmek tehlıkelı olabılcegı gıbı cok topuksuz ayakkabıda sakıncalıymıs
kocacim ev süpürüyoralkisalkisalkisbense keyif catiyorum:icecream:
kocacim ev süpürüyoralkisalkisalkisbense keyif catiyorum:icecream:
gunaydın arkadaşlar, sabah kalktım bir de ne göreyım göguslerımın yan tarafları resmen yarılmış, birkaç gundur kaşınıyordu,çatlamış kıpkırmızı damar gibi. çok uzuldum buyumuş göguslerım. sanırım doguma kadar izohips harıtası gıbı olcam. demek benım etım hıç gerılmeye musait degıl. hemen gıttım mustella krem aldım hergun surcem çunku göbekte kaşınmaya başladı.
gunaydın arkadaşlar, sabah kalktım bir de ne göreyım göguslerımın yan tarafları resmen yarılmış, birkaç gundur kaşınıyordu,çatlamış kıpkırmızı damar gibi. çok uzuldum buyumuş göguslerım. sanırım doguma kadar izohips harıtası gıbı olcam. demek benım etım hıç gerılmeye musait degıl. hemen gıttım mustella krem aldım hergun surcem çunku göbekte kaşınmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?