2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim benim inette 4 bardaktan fazla icme yaziyor yani binde bir bir bardak kahvenin cok fazla bir zarari olacagini dusunmuyorum.

Cok guzel birsey bu yaa, cocuklar nasil sevinir. :1hug:

evet canım onların o gozlerındekı sevınc herseye bedel gercekten.. sızde yakınlarınızda vars< arada gıdıp bı baslarını oksasanız bıle yeter ınanın

Canim benim inette 4 bardaktan fazla icme yaziyor yani binde bir bir bardak kahvenin cok fazla bir zarari olacagini dusunmuyorum.

eşimde bişey olmaz dedi, zaten 2-3 hafta bir belki
ama vicdan yapıyorum sonra acaba bi zararmı verdim diye
böyle yorumları okuyunca rahatlıyorum alkisalkisalkis

birşey olmaz stellacım canın ne istiyosa aşırıya kaçmamak adına yiyebilirsin. ( çiğ et hariç tabi )
o kadar da kendimizi sıkmak iyi değil
sen şimdi iyisin değil mi??
dinlen bolca

ay allamm saat 1 olamadııı

kıs daemon, gerçi kendi ismini yazmak geçiyo içimden ama kaydirigubbakcemile3
sen ne zayıfsın yaaa...
sen şimdi bebiş için kilo alacan ya, hiç batmaz o kilo kimsenin gözüne valla

saat 13 olduuu, ben çıkıyooomm
görüşürük kızlaarrr..
akşam maç var ya, bizde seyretmeleri için kayınvalideyle kayınpederi çağırmış kocam..
bakalım aile saadeti yaşııcezz aksam..

ohh masallah tam aile sadetiii valla...şimcik sizz evde tribünde kurarsınız sloganda atarsınızkaydirigubbakcemile3

hadi afiyet olsun

birşey olmaz stellacım canın ne istiyosa aşırıya kaçmamak adına yiyebilirsin. ( çiğ et hariç tabi )
o kadar da kendimizi sıkmak iyi değil
sen şimdi iyisin değil mi??
dinlen bolca

canım şükür iyiyim kanamada yok
bebeğimide gördüm
bugün annemde geliyor benden keyiflisi yok yani :))

canım şükür iyiyim kanamada yok
bebeğimide gördüm
bugün annemde geliyor benden keyiflisi yok yani :))

ohh ne güzel keşke annemde yakında olsa da gelebilse.zavallım 2 haftada mahvoldu gide gele dedim artık gelme .
allahtan teyzemler yakında onlar geliyorlar, yoksa yanlız kalmak da çok kötü insana fenalık geliyor

kanamanın olmaması da ne güzel inşallah olmaz daha

evet yanlız zor gerçekten insan birini istiyor
şükür kanamam yok bayramdada çok biyere gitmeyecem anne ve babalara o kadar
sonrası evde

bende bayramda evdeyim
hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum
beni çok özleyen evime gelir napayım yerimseniben

o yuzden ben sımdıden 3 kg dan fazla aldım bile.. sımdı bı arkadasım aradı lıseden hamıle oldugumu duymus senın kalıbın aynı dımı hala sadece karnın sısıer senın dedı.. aman uyuz yaa..

anam ogleden berı uyuyorum yaza yaza bı sayfamı yazdınız bugun.. kaydirigubbakcemile3

aaa millet doğurmaya gitti galiba
bu ne bee kimsecikler gelmemiş bugün
site de zaten sorunlu sinir etti beni

ay evet.. cok sasırdım bend ebugun ama cumartesı cogu kısı evde.. o yuzden gezmelerdeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…