- Konu Sahibi daemon
-
- #6.901
iyiyim ben de çok şükür
vücudum normale döndüm göğüsler falan eski halini aldı psikolojik olarak ta daha iyiyim
takip ediyorum sizi
artık cinsiyet haberlerinizi bekliyorum
zeyhatcım çok istiyorum yeniden müjdelemeyi
ama önce testlerim falan yapılacak onu beklemem lazım psikolojik olarak hazır gibiyim aslında ama vücut ne der bilmem
bayramdan sonra doktor kontrolüm var sorun yok derse şubat tatili bitiminde başlıcaz çalışmalara:)))))))))
ultrasonda bebeğide gördüm dr haraketlerini görebileceğimizi söyledi. Bekledik bekledik hareket etmedi. Sonra dr karnımı hareket ettirince harekete başladı. Bcakalrı kolları oluşmuş. Bacakalrıyla kollarını 20 sn falan oynattı çok garip bişeydi :) en komiği zıplamasıydı arada birde hıçkırıyor gibi oluyordu.
zeyhatcım çok istiyorum yeniden müjdelemeyi
ama önce testlerim falan yapılacak onu beklemem lazım psikolojik olarak hazır gibiyim aslında ama vücut ne der bilmem
bayramdan sonra doktor kontrolüm var sorun yok derse şubat tatili bitiminde başlıcaz çalışmalara:)))))))))
Ayy canın ya çok değişik bir duygu değil mi bende hareketlerini görünce çok mutlu olmuştum bir de ben korkuyla gitmiştim dr kalbi durmuş olabilir diyince ultrasona girer girmez hareketlerini gördüm çok tatlıydı ya haftaya 2 li teste gidecem inş onda da hareketlerini görürüm
demekki hepimizin korkuları aynı dr da beni direkt labaratuara yönlendiriyordu ultrasonda bir bakarmısınız kalbi atıyormu merak ediyorum dedim. Bütün gebelerimiz böyle hepsinde kalbi durmuş olabilirmi korkusu var sonra bu dönem geçince doğacakmı doğmayacakmı endişesi sarıyor dedi. Benimde bayramdan sonra 2 li testim belki cinsiyetleri hakkında ip uçlarıda verirler
teskkür ederım arkadasım ben Allah a sükür ıyıym zaten bende mıde bulantısı agrı falan hıc bır sıkıntı olmadı.Allah ın ıznıyle carsamba ense kalınlıgına falan bakılcak .. inş hersey ıyıdır ..
evet canim,onlari yaptirdik.kan sekerine kanda bakiliyorsa bana bakildi o.cunku ben hormonlara kadar ayrintili bi test istemistim doktordan.insallah sende de iyi cikr sonuclar canim.daha önce gebelik için rutin tahliler vardı sizde yaptırmışsınızıdır büyük ihtimal kan idrar. Ordaki kan tahlilinde açlık kan şekerine bakıyorlar benim o yüksek çıktı. Sonra bugün 50 gr glikozu 1,5 bardak suda erittiler hızlıca içirdiler. Bir saat sonra kan ve idrar aldılar. Eğer şekerli su içirdilerse yapmışlardır
sana da ii aksamlar tatlim.nasilsin?kızlar ii akşamlar
İşyerindeki pc de sıkıntı vardı giremedim hiç iyisinizdir inş.
Ben şöle bi geçmişe uzanayım...
merhaba mavisim.iyi olduguna sevindim.mujdeni bekliycez hep beraber burdan.Şeniziyiyim ben de çok şükür
vücudum normale döndüm göğüsler falan eski halini aldı psikolojik olarak ta daha iyiyim
takip ediyorum sizi
artık cinsiyet haberlerinizi bekliyorum
ultrasonda bebeğide gördüm dr haraketlerini görebileceğimizi söyledi. Bekledik bekledik hareket etmedi. Sonra dr karnımı hareket ettirince harekete başladı. Bcakalrı kolları oluşmuş. Bacakalrıyla kollarını 20 sn falan oynattı çok garip bişeydi :) en komiği zıplamasıydı arada birde hıçkırıyor gibi oluyordu.
Kızlar listeye yeni bilgiler eklemeye başlayabiliriz bence,
bugün itibariyle doktor tahmini olarak
kız
dedi bebeğimin cinsiyetine. Bu yıl kız yılıymış zaten.
Aslında 16. hafta kesin belli olurmuş ama şimdilik büyük ihtimal kız dedi.
Allah bağışlarsa İnşallah, kızım geliyor benim.:dance::nazar
Kızlar listeye yeni bilgiler eklemeye başlayabiliriz bence,
bugün itibariyle doktor tahmini olarak
kız
dedi bebeğimin cinsiyetine. Bu yıl kız yılıymış zaten.
Aslında 16. hafta kesin belli olurmuş ama şimdilik büyük ihtimal kız dedi.
Allah bağışlarsa İnşallah, kızım geliyor benim.:dance::nazar
Canım benim öyle bir korkum yoktu ta ki çok az bir kahverengi pıhtı şeklinde akıntım olana kadar dr aradım o da telefonda bana direk kalbi durmuş olabilir gelinde bakalım dedi ben sivaslıyım demiştin belki bilirsin sivasta anadolu hastanesine gidiyorum drum Ruhnaz hanım biz ilçedeyiz alel acele gittik ki şükr bir sorun yokmuş inşallah cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsunlar da canım
Canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
Amin. canım çok teşekkürler.
Cümlemizi İnşallah.
Allah hepimizin emeğini tamamına erdirsin.
Allah kimseyi mahsun bırakmasın.
İsteyen herkese anne olmayı nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?