- Konu Sahibi daemon
-
- #6.881
ay allamm saat 1 olamadııı
kıs daemon, gerçi kendi ismini yazmak geçiyo içimden ama kaydirigubbakcemile3
sen ne zayıfsın yaaa...
sen şimdi bebiş için kilo alacan ya, hiç batmaz o kilo kimsenin gözüne valla
Hosgeldin Leyla ben bugun biraz daha kotuyum canim ya ama ona da sukur, sen nasilsin?
ben yuruyen iskeletim deamonun yaninda.44 kiloyla baslamistim.3-4 gun once tatildim 42.5.yarin yine tartilayim bakalim ne kadar olmusum.
aman kıloyu alıpta napıcaz. ben zayıf olmaı hıc sorun etmedı ıstedıgım bıcok kıyafetı alamadım zamanında krıze bıle gırdım hıc bısey alamıyorum dıye.. bı gun bızde nrmal standartlara kavusucaz
evet zayıflar 15- 20 kılo alıyomus.. ben sımdıden aldım 3 kılosunu zaten.. ama cıddı derecede cok yıyorum ben.. kesın şişcem. ama bunuda sorun etmıyorum benım bebıs fazla ıstahlı (hemen nasıl onun ustue atıyorum amakaydirigubbakcemile3)
tamam canim sen kocisle ilgilen azcik ama haaa kiskaniriz :))))kocis duymasin haaa gebertir bizi kaydirigubbakcemile3neyse sekerler kocişim yogun sısı nedenıyle trafıge takıldı gelemk uzereymıs azcık kocişimle ılgıleneyımgorusuruz...
hehe bence nasılsa zayıfız yıyelım dıye cok yıyosununz :)) ondan zayıflar cok kılo alıolardır ben 68 kıloyum suandan ıtıbaren basladım dıkkatlı yemeye hıc kıloda almadım valla inş pek almam :)))
merhaba arkadaşlar nasılsınız
benim bugün şeker yüklemem yapıldı malesef ondada yüksek çıktı. Dr umun biri dahileciyle görüştü pazartesi birde dahiliye dr u inceleyecek beni. Ameliyatımı yapan dr umlada görüştüm oda hemoglabin
a1c istedi sonucına göre bişey yapacakmış. Bu arada şeker yüklemesinde sizden öndeyim kızlar sizin zamanınız gelince tecrübelerimi anlatırım
merhaba arkadaşlar nasılsınız
benim bugün şeker yüklemem yapıldı malesef ondada yüksek çıktı. Dr umun biri dahileciyle görüştü pazartesi birde dahiliye dr u inceleyecek beni. Ameliyatımı yapan dr umlada görüştüm oda hemoglabin
a1c istedi sonucına göre bişey yapacakmış. Bu arada şeker yüklemesinde sizden öndeyim kızlar sizin zamanınız gelince tecrübelerimi anlatırım
evet canim,sanirim oyle oluyor :roflol: ha boyleeeee yiyoruz iciyoruz cokacimcoook :icecream::içelim:
sen nasilsin?bebis nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?