2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şeker bişey bu yaa kaç paraymış meloşş

Pembik bu set olarak sanırım 1200 civarına geliyor, Nar bebede sırf arabasına 759 TL dediler.

Kız özgee bunun arabası tam yatıyormuş delikafadulden

hiç baktınmı peki bi yere ben daha bakmadım bi pelite çikolata sordum ama çok pahalı geldi 4- 5 liradan başlıyo o da tanesi yok artık dedim bende

yok canım daha gidip araştırmadım, internetten falan baktım sadece
eminönüne gidince ordan başlarım araştırmaya

hıım işte o zaman ben o port bebeyi istemiyorum otokoltuğundada yatabiliyo dedi çünkü satıcı kız ama arada fiyat farkı olmazsa fazla alırım belkide onu sen hele bi git de öğren pazar günü

oto koltugu ve ana kucağında birkaç saatten fazla yatmaları omurgaları için zararlıymış kızlar.
öne doğru meyilli ya onlar
düz zeminde yatmalıymış mümkün oldugunca

ben jokerde maxi cosinin bi arabasına bakmıştım ikili set dünyanın en hafif arabası seçilmiş bana onu 900 lira demişti ama sanki chicco dahamı kullanışlı maxi cosiden o bi de 3 tekerlekli olandı

bu rengini ilk defa gördüm
pembeyle griyi çok yakıştırıyorum ben bilmiyorumkismile
bende bundan istiyorum ama 3 ü birlikte çok pahalı
sanırım bu rengi türkiye de satılmıyor. ben de baktım şimdi hep yabancı sitelerde var

oto koltugu ve ana kucağında birkaç saatten fazla yatmaları omurgaları için zararlıymış kızlar.
öne doğru meyilli ya onlar
düz zeminde yatmalıymış mümkün oldugunca

bilmiyorumkismile o zaman alıcaz bu port bebeyide ben arabayla yolculuk düşünüyorum çünkü yazın

ay sorma başıma bela oldu, sonunda müdürüme kakaladım o işi.

genellikle müdürler iş kakalar ama sizde tersi olmuş.

bu rengini ilk defa gördüm
pembeyle griyi çok yakıştırıyorum ben bilmiyorumkismile
bende bundan istiyorum ama 3 ü birlikte çok pahalı

pembe güzelde ilerde oğlun olsa nasıl kullanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…