2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kımlerın acık oldugu yıne gözükmüo ya kımse yok mu acaba:uhm:

bugun ben de dr.a gittim minik kizimi gordum parmagi da agzindaydi :))
1100 gr olmus kizim.
bi de ciger gelistirici igne verdi.erken dogrum riski icin onlem aliyorum dedi.
32.haftada doplere gidicez yine gelecek randevumuz 4 hafta sonra...hayirlisi insallah....

bi de doktora gittigimde lavaboya girmistim.elimi yikarken saf saf yuzugumu cikardim bi kenara koydum.elimi kurulamak isterden pecete yere dustu onu kaldirdim ve cebim caldi.o dalginlikla yuzugumu orda unutup ciktim.10dk sonra geri dondum ama nafile yuzuk mu kalir orda.yuzugumu indirigandi yapmislar coktan.annem hediye etmisdi diye cok uzuldum.hemen gidip yenisini sparis ettim...800 lira tuttu.200nu verdim...600u kaldi...kimseye soylemedim.aynisini yapabilirler insallah kimse anlamaz....eyvahedigeldismile

Slm kislar kimsecikler yok sanirim herkes yaprak dökümü bakiyo kaydirigubbakcemile3

Bende doktora gittim bugun oglum 1.100 gr olmus hersey yolunda dedi doktorum ve ilk defa kilomdan memnun kaldi.Gecen ay 5 kilo alan ben bu ay 1 bucuk kilo almisim cok iyi dedi.Ama bundan sonra kilo alimihizlanacak cunki bebislerimiz asil 7 ayliktan sonra basliyo kilo almaya.Simdiye kadar 13 kilo aldim.
Ayrica bugun kan uyusmazligi ignesini de yedim popodan cok agir bi igne ama mecburum tabi vurulmaya aynisinda dogum sonrasi tekrar vurulcak.
Bundan sonra her 2 haftada 1 gidcem kontrollere ve her seferimde yarim saat bebegimin kalp atislari cizimi alincak.
insallah hepiniz ve bebislerinizde iyisinizdir kislarr iyi bakin kendinizee opuyorumnanaktan

Canim bebislerimiz ayni kiloda masallah onlara
Yuzugun icinde cok uzuldum ne ayip ya bulan bile olsa birakmasi lazim sahibi arar diye ne insanlar var hayret yanii:umursamaz:
Umarimm kimse anlamadan yeni yuzugun gelir canim uzme kendini olan olmuss...

iyi akşamlarr,milupa bana küçük bir paket yollamış size gelen oldumu bu tarz şeylerden

maşallah bebişine canım.Merak ettiğim neden bebeğinin kalp atışlarını yarım saat dınlıcekler onu merak ettım.

ay kımler aşağıda gorunmuyo ya .çok gıcık bı durumkötükedihüso

Napıyonuzzz Koca gÖBÜŞLERRRRRRRRRRRRRRsempatiksalakcinni

leyla sılam bebıslerınıze maasallah..

bende hastaneye gıttım yenı geldık eve saatlerdrı hastanedeyız öldum resmen..
once oksuurk ıcın gıttım cıgerlerde bısey yok ama bogazım enfeksıyon ve buna baglı alerjık olarak oksuruyomusum. cok tahrıs olmus.
antıbıyotık gargara vebırde nefes acmak ıcın bı ılac yazdı yarın alıcam ılaclarımı.
sonra kadın doguma sevkettı karın ve kasık agrımdan dolayı.
once alttan muayene ettıler enfeksıyon varmı dıye
yogun akıntım oldugunu soyleyınce
neysekı bısey yok dedı
sonra ultrasonla bebegıme baktı
maasalah kıpır kıpr hıcmı durmuyo bu dedı
gelısımı ılerlemıs 30+4 cıkt bebegım ulrasonda
sonra ne olur ne olmaz dıye nts ye bagladılar yarım saat sancı cıkmadı cok sukur
oksurukten dolayı kasların yorulmustur agrın ondan yada ıdrar yolu enfeksıyonudur dedı
ıdrar tahlılı verdım
lokosıt bıraz fazla cıktı ama cok cıddı bı ıltıhap degıl sımdılık ılac agerek yok ıcebıldıgın kadar bol su ıc dedı
sımdılık cok cıddı bısey yok
en onemlısı bebegımı gormek ıyı geldı
oksuruk hala devam edıyo
karnım ve bogazım acıyo
ama en onemlısı bebegım ıyı morelımde duzeldı
herkese ıyı geceler haber vereyım dedım sızlere..

bu arada esmerlerın buldugu eve baktık hastaneye gıtmeden ve evı tuttuk..
ev 2+1 ama cok genıs odaları
esmerle aramızda 4 bına falan var
ev sahıplerıde cok sevdıler bızı
bızde tuttuk evı
sımdılık hersey ıyı gıdıyor

maşallah bebişine canım.Merak ettiğim neden bebeğinin kalp atışlarını yarım saat dınlıcekler onu merak ettım.

Canim sanci aleti sanirim o sancimi ölcüyor ve surekli kalp atislarini duyuyosun bebginin ilk oglumdan biliyorum bende.
Bizim burda 7 ayliktan itibaren her 2 haftada bir yapiyolar bunu.
Ama tabiki turkiyede hersey burdan cok farkli.

Daecim eviniz hayirli olsun öncelikle oglusun dunyaya gelmeden duzenini kurcaksin ne guzel.Benimde tasinma olayi söz konusu ama daha ne zaman ve neresi olacagi belli degil.Esimin is yeri baska bi sehre tasiniyo ama suan belli olan bisey yok beklemedeyiz bizde.
Oglusuna masallah canim yanliz nasi 30 haftalik cikiyo hic anlamadim canim ya sen sat tarihini yanlis biliyosunn yada doktor nasi anliyo yani 30 haftalik diye kafam karisti CADIARZU

Günaydın anneler ve bebikler

Daee oh ben de rahatladım sonunda senin hastaneye gittiğini öğrenince, bak oğlunu görmek sana ii gelmiş, maaşallah Tuğberke

Yeni eviniz de hayırlı olsun kuzu, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…