2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa ben yine islere daldim hic bisey alamadim..sonunda gelcek cocuk hic biseyi yok

sanırım bu rengi türkiye de satılmıyor. ben de baktım şimdi hep yabancı sitelerde var
Bunu yabancı bir siteden buldum, buradaki modellerde bu rengi göremedim

Kızlar bebek şekeri malzemeleri:

http://www.nikahsekeri.tv/Erkek-Bebek-kumas-urunler-151_1.html

genellikle müdürler iş kakalar ama sizde tersi olmuş.

pembe güzelde ilerde oğlun olsa nasıl kullanacaksın

hımm çok güzelmiş rengi
yok archim alacağımdan değil ama rengi çok hoşuma gitti
bende unisex bi renk alacam

melma çok güzel bir site bu bayıldım bunlara
noluyor şimdi bu kumaşları alıp, başka yerden çikolatalarını alıp bizmi yerleştiriyoruz

Melmea bebek sekeri icin site gondermissin ya.. cikolata seker alip yapistiriyomuyuz bu biblolalar

canım bundan arkadaşımda var, kızı 9 aylık biraz tontiş ve içine zor sığıyor

mama sandalyesine sığmayan kızla aynımı :roflol:
biraz tontiş derken sempatiksalakcinni

şaka şaka zaten 10 kg ya kadar demiş taşıma kapasitesi düşük

neler kaynattınız kızlar işler youndu bakamadım yafsss.

Melmea bebek sekeri icin site gondermissin ya.. cikolata seker alip yapistiriyomuyuz bu biblolalar

Çikolataları içine biz kendimiz koyuyoruz, ben hepsini ayrı ayrı alıp nasıl olsa son 3 hafta evde olacam ya, kendim hazırlamayı düşünüyorum

bu chicconun ikili setini gördüm ben ama beğenmedim diğer seti alırsanız ilerde baston almayada gerek kalmıyo dedi bunun içide bana küçük gibi geldi.

mama sandalyesine sığmayan kızla aynımı :roflol:
biraz tontiş derken sempatiksalakcinni

şaka şaka zaten 10 kg ya kadar demiş taşıma kapasitesi düşük

Kız 9 aylık ama yaklaşık 11-12 kg.
Hem de 6 aylık olana kadar sadece anne sütü ile beslendi

Çikolataları içine biz kendimiz koyuyoruz, ben hepsini ayrı ayrı alıp nasıl olsa son 3 hafta evde olacam ya, kendim hazırlamayı düşünüyorum

çok hoşuma gitti benim bunlar, bende böyle yapabilirim
belki tek çeşitte yapmam bikaç değişik kumaş alırım, içine konacak şeker çikolatada eminönünden alınır ucuzada gelir
aklıma yattı :lepi:

kızlar bende cıkıyorum kafam şişti tavalra kablo yerleştırmekten gidip dinleneyım bariii kendılerınıze ve bebişlerinize iyi bakınn iiakşamlar...

kızlar bende cıkıyorum kafam şişti tavalra kablo yerleştırmekten gidip dinleneyım bariii kendılerınıze ve bebişlerinize iyi bakınn iiakşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…