2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünyanın en rahat kocasıda bende en rahat doktoruda. doktorum sen nasıl rahat edersen diyor. Kocamda bak doktor söyledi ya takma diyor :)

:roflol::roflol::roflol:
aynısı işte bende de var... dün kocam diyo ki hastalıklısın sen, rahat ol işte doktoru duymadın mı diyooo...

banada geldi dün ,bende pişik kremi numune nivea ,saç ve vucüd sampuanı ,ve mükemmel kokusu olan kremli mendil,indirim kuponları,cd,kitapçık,2 adette bez yollmışlar

bana niye gelmiyoo yaa.. belki de gelmiştir biz evde yokuz diye geri gitmiştir... ben ev adresimi yazmışımdır herhalde..bilmiyorumkismile

bana niye gelmiyoo yaa.. belki de gelmiştir biz evde yokuz diye geri gitmiştir... ben ev adresimi yazmışımdır herhalde..bilmiyorumkismile
bizim evdede kimse yok kapıya asmışlar.işten gelince gördüm...

iii ne olsun işteeeee ortimmmmmmmmmmmmmmmmmmm işteyim kahvaltı faslındayıssssssssssssssssssssssss
shennnnnnnnnden nbrrrrrrrrrrrrrrr

ohh afıyt olsn yarasınnn bebişinee
bende iimmmmm biraz gerginlik var sabah sabah kocam cıldırttıdaasempatiksalakcinniklava:

Günaydın kızlar,
Ne var ne yok benim bugün canım çook sıkılıyor. Kendimi çok yorgun ve gergin hissediyorum evimde gidip yatmak istiyorum off offf.

bizim evdede kimse yok kapıya asmışlar.işten gelince gördüm...

oooo kapıya asmışlarsa o zaten biri tarafından indiragandi yapılıştır... biz girişte oturuyoruz da... apartmana giren bizim kapının önünden geçiyoo...

ne olduu kuşum ne yaptı geneeeeeeeeeeeeeeeee

sabah sabah cuklatamı yedi ruyamdada eskı sevgılısıyle konusuyordu bide gece bagırtımı duymamıss bacagm kasıldıgında gec geldiiklava: daha ne olsunnn bunlrdn ıyı sebebmı vr

slm hanımlar..nasılız bugün..minnişleri öptüm..

Günaydın kızlar,
Ne var ne yok benim bugün canım çook sıkılıyor. Kendimi çok yorgun ve gergin hissediyorum evimde gidip yatmak istiyorum off offf.

o gergınlık bendede var bitek ben deılım supperrmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…