benimki horlayarak uyandırıyordaha ne istyn en azndn gece uykndn uyndrmyr senı ztn zar zor uykuya dalıyorum arada
heh okişCanım yukarıd fatih camiinin oralarda biryere park etmek gerekiyor yoksa aşağıda durmak pek mümkün değil
dünyanın en rahat kocasıda bende en rahat doktoruda. doktorum sen nasıl rahat edersen diyor. Kocamda bak doktor söyledi ya takma diyor :)
benimki horlayarak uyandırıyor
sositosositoösledim bilmiyorumkismile
günaydın cnm nasılsın özledık valla seniii
günaydın bebişim kargon bugün sende olacak haberin olsunnnnn
banada geldi dün ,bende pişik kremi numune nivea ,saç ve vucüd sampuanı ,ve mükemmel kokusu olan kremli mendil,indirim kuponları,cd,kitapçık,2 adette bez yollmışlar
günaydın tatlişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın bebişim nasılsın?
bizim evdede kimse yok kapıya asmışlar.işten gelince gördüm...bana niye gelmiyoo yaa.. belki de gelmiştir biz evde yokuz diye geri gitmiştir... ben ev adresimi yazmışımdır herhalde..bilmiyorumkismile
iii ne olsun işteeeee ortimmmmmmmmmmmmmmmmmmm işteyim kahvaltı faslındayıssssssssssssssssssssssss
shennnnnnnnnden nbrrrrrrrrrrrrrrr
ohh afıyt olsn yarasınnn bebişinee
bende iimmmmm biraz gerginlik var sabah sabah kocam cıldırttıdaasempatiksalakcinniklava:
bizim evdede kimse yok kapıya asmışlar.işten gelince gördüm...
ne olduu kuşum ne yaptı geneeeeeeeeeeeeeeeee
Günaydın kızlar,
Ne var ne yok benim bugün canım çook sıkılıyor. Kendimi çok yorgun ve gergin hissediyorum evimde gidip yatmak istiyorum off offf.
Günaydın kızlar,
Ne var ne yok benim bugün canım çook sıkılıyor. Kendimi çok yorgun ve gergin hissediyorum evimde gidip yatmak istiyorum off offf.
slm hanımlar..nasılız bugün..minnişleri öptüm..
banada geldi dün ,bende pişik kremi numune nivea ,saç ve vucüd sampuanı ,ve mükemmel kokusu olan kremli mendil,indirim kuponları,cd,kitapçık,2 adette bez yollmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?