2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu sene zaten bebek bereketi var, etrafta o kadar çok hamile var ki.

Walla öle ya algıda seçiccilik bizim ki yada gerçekten çok kişi hamile ve doğum yapıyor son 20 günde 6 erkek bebek doğum haberi aldım :) 2 de hamile haftaları neredeyse bize yakın :)

valla bende uyanıyom bazen sırt üstüü sempatiksalakcinni

bende sırtustu yatınca kocam tarafından uyandırılıyorum uykumdanklava: neymiş yan yatckmısım zararlıymss siznir olyrm uykudn bunn ıcın uyandırlırmı zaten dövcektım bugun onuklava: tam dayaklık ya buadam

:roflol:

Canım Allah isteyen herkese versin, kucaklarını boş bırakmasın, çok zor bişey, kıymetini bilelim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Walla öle ya algıda seçiccilik bizim ki yada gerçekten çok kişi hamile ve doğum yapıyor son 20 günde 6 erkek bebek doğum haberi aldım :) 2 de hamile haftaları neredeyse bize yakın :)

Mexe bu sene pek algıda seçmeye gerek yok, geçen sene yoktu ama bu sene etrafım kaynıyor. Nerden baksan yakın çevrede 10 tane gebiş var

rabbim tez zamanda kucaklarına bir evlat almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhh

kızlar ya... bu arada bende şeker çıkacak rejim yapacağım diye korkarken,
tam tersi oldu... tuz rejimi başladı..:roflol::roflol:

bide çok kilo almışım diye kızdı...
yediklerini de azalt dedi...

bide 8 nisanda rapor alacağım 37 haftaya kadar çalışabilir raporu...

valla gulme kızz bugn burnundan getrdm sabah sabah ztn.
gece bacagım kasılmss odada duymamıs son anda geldı bacagımı acmynca sabaha agrısı kalıyor ustune basamıyorum suan bide baktım sabah sabah cukulatamı yiyorrr onu kac kere uyardım benm cukulatalrm ayrı yeme senın cukulatan var ordaaaa dimi dıyeeeee sınır yaaaaa ayyy bugn oldurcm onu karsıma cıkmasn gun ıcındeeklava:klava:

:roflol::roflol::roflol:

Aman aman maşallah :) allahım hepsinin sağlıkla doğmasını nasip etsin :) benimde öle acaba diyordum ama değil sanırım bu yıl bereketli bir yıl:) allahım bebeği olmayıpta isteyen herkese nasip etsin inşallah ....

Ay ben de ızmırlıyım zaten.Ailem orda yaşıyo.Fotosunu koyarsın olmazsa zeynep.Beğenırsem ordan alırım bende.Beşik park yatakmı.yoksa mobılyamı.Benımkı mobılya olucak ondan soruyorum.Beyaz bı takım çok ıstıyorum.

bu gün dünden daha iyiyim canım çok oturunca ama nefes de problem yaşıyorum sanrım biraz başım ağrıyor oda geçer inşallahhh

inşallah cnm doktora sordunmu neden oluyr

aman dikkat et tatlım tuz şişkinlik yapar
valla elin ayağın heryerin şişer çok rahatsız olursun
ayyyy felaket tellalı gibi oldum ama kilo almak değil problem
tuzdan dolayı çok şişlik oluyo dr.dediklerini yap olurmu

bende 10 nisanda gidicem 37. haftaya kadar çalışır raporu alıcam
hadi hayırlısı inşallah zaman daralmaya başladı

Aynen yaa, dün adama Kaan Kocatepe'nin 27.hafta yazısını okuttum, orada gördü sola yatmayı öneriyorlarmış bebiş iyi beslensin diye. Dün gece sanki diken üstünde uyudum, sağ omuzumda sürekli bir dürtüklenme

bnlra bişi anltmaya gostermeye gelmıyor bazn -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3

Bambu beşikler varya şekil olarak onların aynısı ama mobilyadan. bornovadaymış showroomları çok güzel şeyler var ayrıca kendin kumaş seçip diktirtebilyorsun ben foto ekleyeyim sonrasında saba adreslerinide yazarım şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…