Bu sene zaten bebek bereketi var, etrafta o kadar çok hamile var ki.
valla bende uyanıyom bazen sırt üstüü sempatiksalakcinniben de sempatiksalakcinni
hatta sasempatiksalakcinnibah bi uyandım sırtüstü yatmışım ohhhh!!! ne rahatmış yaa..:sm_cool:
Bu sene zaten bebek bereketi var, etrafta o kadar çok hamile var ki.
valla bende uyanıyom bazen sırt üstüü sempatiksalakcinni
öyle tabi.. ama biraz rahat olmak da fayda var sanırım.. geri geril nereye kadar di mi... :dance:
bende sırtustu yatınca kocam tarafından uyandırılıyorum uykumdanklava: neymiş yan yatckmısım zararlıymss siznir olyrm uykudn bunn ıcın uyandırlırmı zaten dövcektım bugun onu klava: tam dayaklık ya buadam
yok canım benden önceki sürümüş ben 2. gebeşim benden önceki doğum izninden geldi ben hamile kaldım sırayla gidiyoruz valla :)
Aklımdayken bizim şirkette sekreterimizin 8 yıldır bebeği olmuyor 2 defa aşılama denedi tutmadı görünürde doktorların tespit ettikleri hiçbir sorun yok bizde adet şirkette kim hamiş kalırsa onun içinde dua eder. Ev borçları bitince tüp bebek denicekler sizlerede söyleyeyim dedim sizde arkadaşım için dua edin bukadar hamiş bir olur gönülden istersek Allahta kabul eder inşallah
Walla öle ya algıda seçiccilik bizim ki yada gerçekten çok kişi hamile ve doğum yapıyor son 20 günde 6 erkek bebek doğum haberi aldım :) 2 de hamile haftaları neredeyse bize yakın :)
bu gün dünden daha iyiyim canım çok oturunca ama nefes de problem yaşıyorum sanrım biraz başım ağrıyor oda geçer inşallahhhdünürüm nasıl oldun buarada sen
yok canım benden önceki sürümüş ben 2. gebeşim benden önceki doğum izninden geldi ben hamile kaldım sırayla gidiyoruz valla :)
Aklımdayken bizim şirkette sekreterimizin 8 yıldır bebeği olmuyor 2 defa aşılama denedi tutmadı görünürde doktorların tespit ettikleri hiçbir sorun yok bizde adet şirkette kim hamiş kalırsa onun içinde dua eder. Ev borçları bitince tüp bebek denicekler sizlerede söyleyeyim dedim sizde arkadaşım için dua edin bukadar hamiş bir olur gönülden istersek Allahta kabul eder inşallah
:roflol:
bende sırtustu yatınca kocam tarafından uyandırılıyorum uykumdanklava: neymiş yan yatckmısım zararlıymss siznir olyrm uykudn bunn ıcın uyandırlırmı zaten dövcektım bugun onu klava: tam dayaklık ya buadam
Canım Allah isteyen herkese versin, kucaklarını boş bırakmasın, çok zor bişey, kıymetini bilelim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Mexe bu sene pek algıda seçmeye gerek yok, geçen sene yoktu ama bu sene etrafım kaynıyor. Nerden baksan yakın çevrede 10 tane gebiş var
Teşekkür ederim canım ben fuarda beğenmiştim beşğini ve örtüsünü beşiği ogün teslim almıştık örtüyü yeni diktiler aldığım yer izmirde canım aybi bebek maalesed istanbulda değil
Fuarda beşiği alırken yatağıda teslim ettiklerini zannetmişler halbuki biz oda sonradan gelsin demiştik unutmuşlar işte
Evet canım konuşmuştuk haklısın en doğrusu bu şekilde olacak işte ama arada aklıma takılmıyor değil
bu gün dünden daha iyiyim canım çok oturunca ama nefes de problem yaşıyorum sanrım biraz başım ağrıyor oda geçer inşallahhh
kızlar ya... bu arada bende şeker çıkacak rejim yapacağım diye korkarken,
tam tersi oldu... tuz rejimi başladı..:roflol::roflol:
bide çok kilo almışım diye kızdı...
yediklerini de azalt dedi...
bide 8 nisanda rapor alacağım 37 haftaya kadar çalışabilir raporu...
Aynen yaa, dün adama Kaan Kocatepe'nin 27.hafta yazısını okuttum, orada gördü sola yatmayı öneriyorlarmış bebiş iyi beslensin diye. Dün gece sanki diken üstünde uyudum, sağ omuzumda sürekli bir dürtüklenme
kaydirigubbakcemile3bende sırtustu yatınca kocam tarafından uyandırılıyorum uykumdanklava: neymiş yan yatckmısım zararlıymss siznir olyrm uykudn bunn ıcın uyandırlırmı zaten dövcektım bugun onu klava: tam dayaklık ya buadam
Ay ben de ızmırlıyım zaten.Ailem orda yaşıyo.Fotosunu koyarsın olmazsa zeynep.Beğenırsem ordan alırım bende.Beşik park yatakmı.yoksa mobılyamı.Benımkı mobılya olucak ondan soruyorum.Beyaz bı takım çok ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?