:sm_confused:yok ya aramadıminşallah cnm doktora sordunmu neden oluyr
valla gulme kızz bugn burnundan getrdm sabah sabah ztn.
gece bacagım kasılmss odada duymamıs son anda geldı bacagımı acmynca sabaha agrısı kalıyor ustune basamıyorum suanbide baktım sabah sabah cukulatamı yiyorrr onu kac kere uyardım benm cukulatalrm ayrı yeme senın cukulatan var ordaaaa dimi dıyeeeee sınır yaaaaa ayyy bugn oldurcm onu karsıma cıkmasn gun ıcındee klava: klava:
:roflol::roflol::roflol:valla gulme kızz bugn burnundan getrdm sabah sabah ztn.
gece bacagım kasılmss odada duymamıs son anda geldı bacagımı acmynca sabaha agrısı kalıyor ustune basamıyorum suanbide baktım sabah sabah cukulatamı yiyorrr onu kac kere uyardım benm cukulatalrm ayrı yeme senın cukulatan var ordaaaa dimi dıyeeeee sınır yaaaaa ayyy bugn oldurcm onu karsıma cıkmasn gun ıcındee klava: klava:
benim kocam horul horul uyudugu için
bırakın beni uyandırmayı
biraz yana dön fln diye ben onu uyandırıyorum zorla sempatiksalakcinni
hah aynı durum bizde de var çok nadir uyanır benim uyanmamabenim kocam horul horul uyudugu için
bırakın beni uyandırmayı
ben haftaya cumartesi eminönüne gidip bakacam..merhaba hanımlar yaa su gecelık ve pıjama ısını ne yapmayı dusunuyorsunuz nerden ne alsakkı
slm kızlar, ben mulipanın sıtesıne üye oldum bır paket hedıye geldı hemen. ıçınde bez ıslak mndıl ve mama var, dogunca da gelıcekmış hedıye ögrendım. sız de uye olun kızlar.
sabah 6 dan berı evde muhabbet kuşu gıbı dolanıyorum. kafam bir dünya. odalara sığmıyor sankı kafam durmadan çalışıyor kaydirigubbakcemile3 dun ıkeadan mutfagı netleştırdık el sıkıştık kızlar,3750 tutacak. alt dolaplar cevız, ust dolaplar beyaz olacak. 3 boyutlu son halını de gördum içime sındı.
ösledim bilmiyorumkismilegünaydın kızlar
bırakın beni uyandırmayı
al benimkinden de o kadardünyanın en rahat kocasıda bende en rahat doktoruda. doktorum sen nasıl rahat edersen diyor. Kocamda bak doktor söyledi ya takma diyor :)
bırakın beni uyandırmayı
ben haftaya cumartesi eminönüne gidip bakacam..
ama eminönünde nereye bakacağımı bilmiyorum kızlar gecelik için sempatiksalakcinni
bide zeynep yaa
haşim işcana gidecez bu ctesi
arabayı nereye parkedeceğimizi bilmiyo benim koca
sen söylemiştin daha önce de hatırlayamadım
bu arada 7000 sayfayı geçmişiz.. tebrikleerrr
günaydın kızlar
günaydın kızlar
aman dikkat et tatlım tuz şişkinlik yapar
valla elin ayağın heryerin şişer çok rahatsız olursun
ayyyy felaket tellalı gibi oldum ama kilo almak değil problem
tuzdan dolayı çok şişlik oluyo dr.dediklerini yap olurmu
bende 10 nisanda gidicem 37. haftaya kadar çalışır raporu alıcam
hadi hayırlısı inşallah zaman daralmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?