2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tuzlu bişiler at ağzına kraker filan, miden boşsa... Doluysa daha da doldurma cnm. Sabretcez...

kızla sizinde alt karnınızda ağrı oluyomu içinden böyle yırtılıyo gibi

normalde 9:30 da kızımla birlikte uyurduk, şimdi onun da uykusu yok benim de, kitap okuyayım ben de... Belki sızarım

Bende bişiler oluyo genelde geceleri ama gaz sancsı gibi, karın içinde sızlıyo resmen ara ara. Umarım gazdır...CADIARZU

selam kızlar
sabah benim imzada ilerlememişti
değiştireyim dedim
hiçbirini kabul etmedi
sonra baktım kendi kendine düzelmiş
bi sorun var sanırım

bugun gunduz sayflarl ılerlemedı herkes bıyerlerdeydı ama aksamcılar maasallah dokturmussunuz..

günaydın kızlarrrr günlerdir uğraştığım tansiyon sonunda düştü allah bidaha yaşatmasın ne zormuş tansiyon yaaaaa
kociş göreve gitti istanbula inşallah sağ salim döner kızımla kaldık başbaşa
hiç bulanmayan midem sabah bulandı ölüyodum
canım çok sıkıldı dünden beri alt komşum 3 aylık hamileydi 40 yaşında kendi bebeği ölmüş karnında çok üzüldüm gene başıma ağrılar girdi idraryolu iltahabı var demiş dr antibiyotik falan bisüri ilaç vermiş bilmiyorum ilaçtanmı oldu hiç bişEYı YOKTU hani geçen yaş muhabbeti olmuştu ya hakkaten 20 li yaşlarda doğurmak lazım kızımda daha rahattım yaş ilerledikce kaldıramıyo hemen çöküyo insan

günaydın şekerler...

bir şey soracağım; benim karnımda kaşıntı oluyor ara ara, sizde de oluyor mu?

bitlendin mi mavermişkaydirigubbakcemile3

bende hiç olmadıda belki oluyıordur hamilelierde..normaldir..doktoruna bi sor istersen

anacım şimdi hepiniz kocişinizin koynunda uyuyosunuzdurr..bitek ben sap gibii sabahın köründe hortluyorummkaydirigubbakcemile3

kalkın cabukkklmaz:

yok canım ne bitlenmesi :roflol:
bir yerlerde okumuştum, karın bölgesindeki deri genişlediği için hafif kaşıntı hissi olabiliyormuş diye. acaba aynı durumda olan var mı diye sordum.

yok canım ne bitlenmesi :roflol:
bir yerlerde okumuştum, karın bölgesindeki deri genişlediği için hafif kaşıntı hissi olabiliyormuş diye. acaba aynı durumda olan var mı diye sordum.

hımm evet bak bu olabilir..diger uyusuk tembeller kalksın belki olan vardır yazarlar sana

ßen qeldimmmmmmmmmmmmmm Günaydınnnnn hihoyyyt

canıım yırtılıyo qibi değilde karnın içinde qerilme oluyor.. evet. buda bebeğin büyüdüğünü qösterio aynısı bendede oluo

günaydın kızlar
dun dktra gittim şu kese altındaki lekelenme için
çünkü çok tedirgindim
neyseki kurumuş ve gitmiş ama rktrum yine de dinlen dedi
bebişimin boyu baş popo 50.7 mm 11+ 6 gözüktü dun bugün 12 haftdayız
ense kalınlığı da 1.1 çıktı dktr gayet iyi dedi
ikili test için kan verdim salı günü çıkıcak özelde yaptırdım 23tl 90 krş tuttu
şimdi folik asiti kestik ama elevite devam dedi ve gynoferon demir yazdı
ama sabah bulantılarım var hala ve artık midem kaynamaya başladı
hayırlısı artık

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Gecen haftadan itibaren esim pazar gunleri de calismaya basladi
ve bu 1/2 ay kadar devam edicek bakalim.

bebiş gecmiş olsun...bak ne güzel bebişinle ilgili güzel haberler almısın:))))sadece bunu düşün..

hastalıgı düşünen insanlar daha cok hasta oluyor kıslarr...hastalıkla ilgili herseyi kendinizden uzaklastırın.hasta olsanız bile kendinizi cok iyiymiş gibi düşünün..emin olun işe yarıyor

günaydın kızlar malesef bebeğimi kaybettim çarşamba günü dr gittik gebelik bozulmuş dedi bebeğim hiç gelişmemiş sata göre 9 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık çıkıyo ve kalp atışı felanda yok düşükte yapamadım bu zamana kadar düşse düşerdi kürtajla alacaz dediler okadadar üzüldümki perşembe günüde kürtaj oldum beni listeden silin kısmet değilmişbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…