Bende ayin 5inde gitmistim en son ve ozaman 18 mm'idi
yani persembe gidersem tam 3 hafta sonra tekrar gitmis oluyorum
ama 3 hafta icinde de 30 mm buyumus olmaz herhalde. kafamçokkarıştı[/QUOTE:uhm: benim sıpa 8 gün içinde 27,0 büyümüş ama bu herkesinki böyle olacak diye bişey yok kimi bebiş önde gelişiyor kimisi geriden oluyo :tomato:
benim bebeğmde qeçen hafta çarş. qittiğimde 3.6mm. di bu hafta salı qittiğimde 4.7mm olmuştu .. yani bebişlerimiz şuanda hızlı bir şekilde büyüme aşamasında kızlar o yüzden
Sensi senin bebeğin 30mm büyümüş olabilir
benim bebeğmde qeçen hafta çarş. qittiğimde 3.6mm. di bu hafta salı qittiğimde 4.7mm olmuştu .. yani bebişlerimiz şuanda hızlı bir şekilde büyüme aşamasında kızlar o yüzden
Sensi senin bebeğin 30mm büyümüş olabilir
Kizlar bebekler okadar buyuyor mu artik ya masAllah.
InsAllah buyuklugu yeterlidir ozaman test icin, gerci ben en son
8 haftalikken kalp atisini duymaya gitmistim doktor bana 1 ay sonra gel demisti
testten mestten bahsetmedi sizler testten konusunca bende kendi kendime gelin guvey oldum. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım senin tcker neden yok yapta takip edelim kaç haftalık olduğunu :1hug:
1 ayda 30 mm büyümüştür tabi annesi
şu anda bende her hafta 10 mm farkediyor bende senin bebeğinde büyümüştür
el sallar artık sana
][/QUOTE:uhm: benim sıpa 8 gün içinde 27,0 büyümüş ama bu herkesinki böyle olacak diye bişey yok kimi bebiş önde gelişiyor kimisi geriden oluyo :tomato:
ilahi bebiş dedim noluyoz çocuğu hormonladın sandım bir ara kaydirigubbakcemile3
ilahi bebiş dedim noluyoz çocuğu hormonladın sandım bir ara kaydirigubbakcemile3
iste kızlar size 11 haftalık bebeğin resmi ve ultrasonda bebeğin ense kalınlığını qösteren ok işareti var
benim sıpaya benziyordelikafaduldensırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?