2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BEBıS02 senin adına sevindim canım opuyorumnanaktan bende ikili test için kan verdim benimde sonucum salı qünü çıkıcak ve benim bebeğiminde ense kalınlığı 1.0 çıktı ama ben ölçtürdüğümde qeçen salıydı.. o zaman bizde 11 + 4 qünlüktük

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm .. inşallah hakkında hayırlısı olur.:gitme:

geçmiş olsun canım ne desek boş:1no2:
sen sağlıklı olda, gene bebek yaparsınız

cok gemiş olsun..üzülme saglıklı ol yeterkii.yine olur bebişin

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sabır versin

ay bn biraz yürüyüse cıkayım...

tşkrl canım benim bebiş sata göre 11+5 olmalıydı bugün ama dktr dün 11+6 dedi bugünde 12. haftaya girdik ozaman pek bu haftaları kavrayamadım baya kafam karıştı:uhm:

Canim benim gecmis olsun, cok uzuldum bu habere. senağlama

Kizlar bende 11inci haftamda gitsem ikili test yapilir mi acaba,
(ve o gittigimde acaba cinsiyetini ogrenme ihtimalim de var mi ki)
12inci haftamda gidersem sonucu almak icin gecikir miyim acaba
diye dusunuyorum cunku 13uncu hafta 1 ay yurt disina gidiyorum.

canım çok üzüldüm .. inşallah hakkında hayırlısı olur.:gitme:

geçmiş olsun canım ne desek boş:1no2:
sen sağlıklı olda, gene bebek yaparsınız

cok gemiş olsun..üzülme saglıklı ol yeterkii.yine olur bebişin

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sabır versin

Canim benim gecmis olsun, cok uzuldum bu habere. senağlama

çok sagolun kızlar hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

tşkrl canım benim bebiş sata göre 11+5 olmalıydı bugün ama dktr dün 11+6 dedi bugünde 12. haftaya girdik ozaman pek bu haftaları kavrayamadım baya kafam karıştı:uhm:

11 + 6 yani sen 11 haftayı doldurmussun 12.haftadan 6 qün almışsın demek cnm 1 qün sonra 12.haftanı doldurup 13.haftandan qün alıcaksın. bende şuanda 12+2 yim yani 12.haftamı doldurdum 13.haftamdan 2 qün aldım :1hug:

canım bu 2li test 11. haftada yapılıyor 1 hafta sonrada sonucu çıkıyor testin. ve qittiğinde cinsiyet öğrenme imkanın olmuyor bende sordum doktoruma dedi ki 1 ay sonra qeldiğinde daha net bakarız. yani sen yurddışından qeldikden sonra bebeğinin cinsiyetini daha net öğrenebilirsin

fisfisfis yine anlamadım:1no2: valla anlamadım:uhm: kızmazsan daha ayrıntıyı alabilir miyim:çok üzgünüm:a.s.

Tskler kizlar ozaman ben persembe gunu gideyim ozaman 11+4 oluyorum
ins ozaman olur, eger olmayacak olursa 12inci haftamda tekrar giderim.

fisfisfis yine anlamadım:1no2: valla anlamadım:uhm: kızmazsan daha ayrıntıyı alabilir miyim:çok üzgünüm:a.s.

canım doktorun sana dün 11 hafta 6 qünlük demiş ya yani sen dolu dolu 11 haftalık olmuşsun 12inci haftadan 6 qün almışsın sen şimdi buqün tam 12 haftalık olmuşsun buqünden sonra adım adım 13üncü haftandan qün almaya başlıyorsun

Bende ayin 5inde gitmistim en son ve ozaman 18 mm'idi
yani persembe gidersem tam 3 hafta sonra tekrar gitmis oluyorum
ama 3 hafta icinde de 30 mm buyumus olmaz herhalde. kafamçokkarıştı

zemuszemusopuyorumnanaktan tşkrlr canım anladım :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…