günaydın kızlar malesef bebeğimi kaybettim çarşamba günü dr gittik gebelik bozulmuş dedi bebeğim hiç gelişmemiş sata göre 9 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık çıkıyo ve kalp atışı felanda yok düşükte yapamadım bu zamana kadar düşse düşerdi kürtajla alacaz dediler okadadar üzüldümki perşembe günüde kürtaj oldum beni listeden silin kısmet değilmişbenneyaptımki
günaydın kızlar malesef bebeğimi kaybettim çarşamba günü dr gittik gebelik bozulmuş dedi bebeğim hiç gelişmemiş sata göre 9 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık çıkıyo ve kalp atışı felanda yok düşükte yapamadım bu zamana kadar düşse düşerdi kürtajla alacaz dediler okadadar üzüldümki perşembe günüde kürtaj oldum beni listeden silin kısmet değilmişbenneyaptımki
BEBİS02 senin adına sevindim canım opuyorumnanaktan bende ikili test için kan verdim benimde sonucum salı qünü çıkıcak ve benim bebeğiminde ense kalınlığı 1.0 çıktı ama ben ölçtürdüğümde qeçen salıydı.. o zaman bizde 11 + 4 qünlüktük
günaydın şekerler...
bir şey soracağım; benim karnımda kaşıntı oluyor ara ara, sizde de oluyor mu?
canım çok üzüldüm .. inşallah hakkında hayırlısı olur.:gitme:
geçmiş olsun canım ne desek boş:1no2:
sen sağlıklı olda, gene bebek yaparsınız
cok gemiş olsun..üzülme saglıklı ol yeterkii.yine olur bebişin
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sabır versin
Canim benim gecmis olsun, cok uzuldum bu habere. senağlama
tşkrl canım benim bebiş sata göre 11+5 olmalıydı bugün ama dktr dün 11+6 dedi bugünde 12. haftaya girdik ozaman pek bu haftaları kavrayamadım baya kafam karıştı:uhm:
Kizlar bende 11inci haftamda gitsem ikili test yapilir mi acaba,
(ve o gittigimde acaba cinsiyetini ogrenme ihtimalim de var mi ki)
12inci haftamda gidersem sonucu almak icin gecikir miyim acaba
diye dusunuyorum cunku 13uncu hafta 1 ay yurt disina gidiyorum.
Kizlar bende 11inci haftamda gitsem ikili test yapilir mi acaba,
(ve o gittigimde acaba cinsiyetini ogrenme ihtimalim de var mi ki)
12inci haftamda gidersem sonucu almak icin gecikir miyim acaba
diye dusunuyorum cunku 13uncu hafta 1 ay yurt disina gidiyorum.[/
canım ikili test için bebişinin paş popo 45 mm olması gerekiyor ben normalde bayramdan sonra gidicektim ama lekelenme için gittim dün baktı dktrum 50.7 olmuş bizim kerata ikili testi yapalım dedi git bi baktır istersen ben ayın 13 de gittiğimde 37.2 idi dün 50.7 idi
11 + 6 yani sen 11 haftayı doldurmussun 12.haftadan 6 qün almışsın demek cnm 1 qün sonra 12.haftanı doldurup 13.haftandan qün alıcaksın. bende şuanda 12+2 yim yani 12.haftamı doldurdum 13.haftamdan 2 qün aldım :1hug:
fisfisfis yine anlamadım:1no2: valla anlamadım:uhm: kızmazsan daha ayrıntıyı alabilir miyim:çok üzgünüm:a.s.
canım ikili test için bebişinin paş popo 45 mm olması gerekiyor ben normalde bayramdan sonra gidicektim ama lekelenme için gittim dün baktı dktrum 50.7 olmuş bizim kerata ikili testi yapalım dedi git bi baktır istersen ben ayın 13 de gittiğimde 37.2 idi dün 50.7 idi
canım doktorun sana dün 11 hafta 6 qünlük demiş ya yani sen dolu dolu 11 haftalık olmuşsun 12inci haftadan 6 qün almışsın sen şimdi buqün tam 12 haftalık olmuşsun buqünden sonra adım adım 13üncü haftandan qün almaya başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?