off yine iş patladı öğlen yemeğine bile çıkadım hergün böyle oluyor saat 11 civarı apartopar hoşçakalın bile diyemeden çıkıyorum çok sory kızlarrrrrr çok bişey kaçırdım mı???
bursa da pideli köfte yiyelim :jeyyar:
olabülür vallabilmiyorumkismile
yapma ya kaç olması gerekiyodu normal değerlerin bi saat sonra gidip alıcam sonucu bilmiyorumkismile
kayseride hangi doktora gidiyorsunuz kayseride oturan hamişler
bursa da pideli köfte yiyelim :jeyyar:
ne dil çıkarıyonlaelaelaelaelae
Kızlar şimdi eşime akşam iş çıkışı ikeaya gidelim alacaklarım var dedim. Olmaz dedi ozaman yarın gidelim dedim oda ikeadan alışveriş yok artık dedi Ermeni tarasısını kabul ettiya İsveç artık protesto ediyoruz dedi bende geçen ay gitseydin aldıklarını iademi edecektin dedim offf neyse haklı bende istemem artık ordan alışveriş ama sanki bizim protestomuzla oluyor
Kızlar şimdi eşime akşam iş çıkışı ikeaya gidelim alacaklarım var dedim. Olmaz dedi ozaman yarın gidelim dedim oda ikeadan alışveriş yok artık dedi Ermeni tarasısını kabul ettiya İsveç artık protesto ediyoruz dedi bende geçen ay gitseydin aldıklarını iademi edecektin dedim offf neyse haklı bende istemem artık ordan alışveriş ama sanki bizim protestomuzla oluyor
hümada arzu hanıma gidiyorum kaç aylık hamilesin peki rapunzell
birinin de dondurma bilmiyorumkismileınegolde de kofte yıyelım
bırının hala bana yarım ekmek kofte borcu vvarsempatiksalakcinni
anammm ben ıkeadan mutfak yaptırıom eyvahedigeldismile ama şu saatten sonra küfür etseler vazgeçemem valla, elim mahkum. ama bu son olacak demek kı.
iskender yiyelim bencesempatiksalakcinni
birinin de dondurma bilmiyorumkismile
25 haftalık oldum
sen ne kadarlık oldunbilmiyorumkismile
bebgının cınsıyetı bellımıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?