2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
archi ben kaç aylıkım yiurum:ecrin_bebek:
bilmiyorumkismile
ebet siz mannaksınız ben şok akkılıyımsempatikcinni
sempatiksalakcinni
sende mannaksın:jeyyar:
evet sempatiksalakcinni
aklinialirimsmile
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
aramızda hamıle olabılır..:CüvCüv::roflol:
ıskender kunefe felancokacimcoook
ne ısı var burda hamılenın canımmmsempatiksalakcinni
sencebilmiyorumkismile

zemuszemuszemuszemus
hemserılerımmmm...
c.tesı gelın bulusmamız var beklerızsempatiksalakcinni
sensı caka ve benaklinialirimsmile

ne güzel, geçen yaz başında gelmiştim kayseriye 2 günlüğüne
akrabalar tanıdık eş dost, bi otobüs kaldırmışlardı
ohhh atmıştım kendimi kiraz bağlarına
çatlayana kadar yemiştin
kirazzzzz ne zaman çıkar acaba eyvahedigeldismile

bende kalkar kalkmaz magnezyumu içtim.hergünde içiyorum bir dün unuttum içmeyi

valla benimkide 11.30 1 arası hareketli sonra uyuyo sabah ezanıda tekrar uyanıyo
şu son aylarıda hayırlısıyla atlatsaydık bir doğurup kucağımıza alsaydık ben yakında bişeymi oldu demekten paranoya olacam vallaha

bişey soracağım kaç haftalık hamilesiniz bebişlerin kilosu ne kadar oldu benim 28 haftalık oldum birbuçuk kilo olmuş

maşallah annesi. ben daha kılosunu bılmıyorum en son 25 haftalıkken gıttım az kaldı kontrole.

çekti napımm bilmiyorumkismile

fellak köftesi de yıyelım kız :ecrin_bebek:

yaaaaaa annemi özledim ben o olsaydı bana hepsini yapardı fellah köftesine içliköfteye bayılırım hele bizim oralarda birde partbumbar diye bir yemek var ve şırdan ondanda ağamak istiyorum ama ama ben yiyemezdim diyetteyim çünkü kaç haftadır cnaım küçük magnumlardan istiyor browni istiyor küçük küçük baklavlardan istiyor birde halka tatlı istiyor birde bizim oraların karakuş diye bir tatlısı var ondan istiyor herşeyden işte offfff yaaaaaaaaaaaaaa yasak ya bende rüyamda yiyorum sıcak

benim iki kızım var üçüncüde erkek allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Amiiiin

Kiraz mııı? :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ayy yemek konusunda en rahat benim... canım çekmez hiçbirşey... ama neden bu kadar kilo aldım acaba... yemeyeceğim artık bişey.. benim oğlan da bugüne kadar yediklerimden yesin di mi... cokacimcoook

Uf alacağınız olsun, kaç zamandır künefe diye sayıklıyorum yaa, sööööyle peyniri uzayacaaak cokacimcoook :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol: 6.24548852

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ohhhhhh resım de koymuş mafoldumben mafoldumben mafoldumben kız bak ne resımler koyarım buraya ağlarsın heee alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…