2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhhhhh resım de koymuş mafoldumben mafoldumben mafoldumben kız bak ne resımler koyarım buraya ağlarsın heee alsanaalsanasmile

:) walla bu tatlıdan çok canım istiyor bir tek adanada bir yerde yapılıyor zaten burada olsa bile doktor bir sütlü tatlı yiyebilirsin oda saat 4 te dedi korkumdan onuda yiyemiyorum ...

meloşş bizim tükkanda var künefe gel birgün canım ben sevmem ama çok fazla ama sana eşlik ederim ne de olsa bu hamilelik beni tam bir obur yaptı

Pembik sizin tükkan ne taraftaydı?

Elh senin yaptığın hesap bi kere yanlış, arada 31 gün çeken aylar da var laelaelaelaelae

evt ya şu erikle kiraz kardeşler ne zamana cıkarlar acabaa sempatiksalakcinni

Kiraz mayısta anca çıkıyor

temuz sonu gıbı oluyordu..
kıraz bagları nereymıs ben hıc duymadımbilmiyorumkismile
genelde bag evlerımızde olurlar kıraz agacları..

sevımlı hayaletım bende paranoayak olcam.hareket etmedııgı zamn.cok tedırgın oluyorum..
hareket etmesını bekledıkce ınadına hareket etmıyor:gitme:
saglıkla kucaklarımıza alalalım mınıklerımızı.hamıle kalmak bır derttı bızım ıcın:gitme:
ama bırde hamıle olduktan sonrası:gitme:
magnezyum gercekten cok etkılı bende cok rahat edıyorum...bana dr um vermedı aıle hekımı verdı..
kendı dr ıcmene gerek yok desede ben ıcıyorum cunku kramp agrılarını aldıgını farketdımbilmiyorumkismile

ay kıslar
hastayım yerımden kalkıp yemek hazırlayamıyorum kendıme
zaten kronık ac modundayım
yapmayın artıkınn

kızlarrrrrrr hidroliğinizi boşaltmışsınız tatlı konusunda hop kendinize gelin sonra çatladım patladım çok kilo aldım ay nasıl normal doğurucam diye sızlanmaya başlarız valla bide gebelik diyabeti olan arkadaşlara yazık oluyor boşverin yemek ve tatlı muhabbetini

yaaaa bu ne resimler böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepsindende canım çekiyo amaaaaaaaaaa

çağla çıktı ben yedim bilene hamile kaldığımdan beri bekliyodum çağlayııııııı

zaten kımse yıyemıyor bunları, hepmız dıyetteyız ama maşallahımız var,

Elh senin yaptığın hesap bi kere yanlış, arada 31 gün çeken aylar da var laelaelaelaelae

aa dorubilmiyorumkismile

yaaaa bu ne resimler böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepsindende canım çekiyo amaaaaaaaaaa

ben bişi bekliyom ama hala cıkmadıbilmiyorumkismile

gul .en cok sevdıgım seymafoldumben
ama almayyaım..onu yıyınce mıdem mahvoluyor.mafoldumben

mayısta mı cıkıyor kırazbilmiyorumkismile
bıızm bag evındekı agac temmuz gıbı uretıme gecıyor vısneyle bırlıkteohaoldumsmile

bide şöle peynırı sunen kunefe resmı bulup koysanıza kıslar cnm cok cektı yaaaa

evet bide inatlarki oynamasını bekledikçe oynamıyorlar dün öldürdü benimkisi fazla oynamadı diye telaş yaptım yattım bekledim bekledim yok sonra diziye dalmışım başladı oynamaya heralde biz tedirgin olunca oda tedirgin oluyo oynamıyomu ne

banada doktor 4. ayda ağrılarım olmuştu o zaman vermişti günde 2 tne diye ağrılar geçince hergün 1 tane iç dedi. o zamandan beri içiyorum vallaha

olmamıs kayısıydı dımı o

ya bende erık ıstıyorummm..
bıde karpuz peynır ekmek üçlüsünü

ay kıslar
hastayım yerımden kalkıp yemek hazırlayamıyorum kendıme
zaten kronık ac modundayım
yapmayın artıkınn

kusum sen nasıl oldun sordum ama kacrdn orayı sanrmmm yada ben kacrdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…