ohhhhhh resım de koymuş mafoldumben mafoldumben mafoldumben kız bak ne resımler koyarım buraya ağlarsın heee alsanaalsanasmile
cevap veriyorum
yanıt yok
ösge bak ben napabiliyom ama
28*7:25000
250000:30=15
evet ben 15 aylıkım yuppiiisempatiksalakcinni
Amiiiin
Kiraz mııı? :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
gel ısmarlıyımm...sempatiksalakcinniKız sempatiiiik, bana gözlerini belerteceğine künefe ısmarlasana
künefe demeyin kendimi zor tutuyorumcokacimcoook
meloşş bizim tükkanda var künefe gel birgün canım ben sevmem ama çok fazla ama sana eşlik ederim ne de olsa bu hamilelik beni tam bir obur yaptı
evt ya şu erikle kiraz kardeşler ne zamana cıkarlar acabaa sempatiksalakcinni
Amiiiin
Kiraz mııı? :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
temuz sonu gıbı oluyordu..ne güzel, geçen yaz başında gelmiştim kayseriye 2 günlüğüne
akrabalar tanıdık eş dost, bi otobüs kaldırmışlardı
ohhh atmıştım kendimi kiraz bağlarına
çatlayana kadar yemiştin
kirazzzzz ne zaman çıkar acaba eyvahedigeldismile
bende kalkar kalkmaz magnezyumu içtim.hergünde içiyorum bir dün unuttum içmeyi
valla benimkide 11.30 1 arası hareketli sonra uyuyo sabah ezanıda tekrar uyanıyo
şu son aylarıda hayırlısıyla atlatsaydık bir doğurup kucağımıza alsaydık ben yakında bişeymi oldu demekten paranoya olacam vallaha
gel ısmarlıyımm...sempatiksalakcinni
sen daha ıkı gun once kazana dusmedın mı?
kızlarrrrrrr hidroliğinizi boşaltmışsınız tatlı konusunda hop kendinize gelin sonra çatladım patladım çok kilo aldım ay nasıl normal doğurucam diye sızlanmaya başlarız valla bide gebelik diyabeti olan arkadaşlara yazık oluyor boşverin yemek ve tatlı muhabbetini
Elh senin yaptığın hesap bi kere yanlış, arada 31 gün çeken aylar da var laelaelaelaelae
yaaaa bu ne resimler böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepsindende canım çekiyo amaaaaaaaaaa
çağla çıktı ben yedim bilene hamile kaldığımdan beri bekliyodum çağlayııııııı
temuz sonu gıbı oluyordu..
kıraz bagları nereymıs ben hıc duymadımbilmiyorumkismile
genelde bag evlerımızde olurlar kıraz agacları..
sevımlı hayaletım bende paranoayak olcam.hareket etmedııgı zamn.cok tedırgın oluyorum..
hareket etmesını bekledıkce ınadına hareket etmıyor:gitme:
saglıkla kucaklarımıza alalalım mınıklerımızı.hamıle kalmak bır derttı bızım ıcın:gitme:
ama bırde hamıle olduktan sonrası:gitme:
magnezyum gercekten cok etkılı bende cok rahat edıyorum...bana dr um vermedı aıle hekımı verdı..
kendı dr ıcmene gerek yok desede ben ıcıyorum cunku kramp agrılarını aldıgını farketdımbilmiyorumkismile
yaaaa bu ne resimler böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepsindende canım çekiyo amaaaaaaaaaa
çağla çıktı ben yedim bilene hamile kaldığımdan beri bekliyodum çağlayııııııı
ay kıslar
hastayım yerımden kalkıp yemek hazırlayamıyorum kendıme
zaten kronık ac modundayım
yapmayın artıkınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?