ya moralim bozuldu kızlar aldım sonuçlarımı 50 gr lık 144 çıktı doktor 100 gr lık yapıcaz dedi bilmiyorumkismile nasıl içicem ben 4 bardak şeyi dedim akşam tatlı yedim dedim ondandır dedim ama dinlemedi offfffffff
kızlar ya bebiş 28+3 günlükken 1,5 kilo dedi doktorkilosu sizce nasıl
ay sorma şekerdaşım bende öle
korka korka yiyorum artık herşeyi
bunu ıslatmalıyız değilmi kızlar bilmiyorumkismile
ben normalde tatlıyı pek sevmem ama bi anda içimde bi şeyler depreşti yidim duramadımbilmiyorumkismileya bu yeme potansiyelimiz hep böyle mi devam edecek??
geçen kocamla çıktık dışarı yemek yedik tatlı aldık. ben kendi tatlımı yedim, eşim bana çok geldi bu tatlı dedi
bir de onun tatlısını yedim bilmiyorumkismile
ben hiç böyle değildim yaaa
ayy az konuşun beaaaaaa geçmişi okuyom hala
bide koçişin işleri var onları halletmeye çalışıyommm
kızlarr eşim p.tesi iş başı yapıyooooooooooooooozemuszemus
Handeye yarasın nan sadece bana yaramasınnnaklinialirimsmileoohhh yarasın gelünümeeee sanada löp löp et olsun:)
bilmiyorumkismileya moralim bozuldu kızlar aldım sonuçlarımı 50 gr lık 144 çıktı doktor 100 gr lık yapıcaz dedi bilmiyorumkismile nasıl içicem ben 4 bardak şeyi dedim akşam tatlı yedim dedim ondandır dedim ama dinlemedi offfffffff
Ahhhh ahhhh ben bırak şeker çikolata yemeği daha vahimimama akşam belki çok küçük bir dilim pasta yiyebilirim ... Kardeşimin doğum günü ama evde ben ve kardeşim tek olacağız offf yaaaa kötü bir hafta sonu beni bekliyor ...
Handeye yarasın nan sadece bana yaramasınnnaklinialirimsmile
canım gayet güzelkızlar ya bebiş 28+3 günlükken 1,5 kilo dedi doktorkilosu sizce nasıl
düşünüyorum ben canım ama bi ozaman gelelim bakalımbide aramızda normal doğumu düşünen var mı
mannakkkkk :roflol:ben ilk özgenin kulakları şişmiş demiştim
daha cok cok samimi diildik
onu hiç unutamıyorum herkes ah ah vah vah demişti
o sırada özge yoktu
sonra geldi
herkes geçmiş olsun dedi
özge dondu kaldı noluyo diye:roflol:
aman ye kıs bişi olmaz o kadardan
benimde doğum günüm bu c.tesibilmiyorumkismile
ben senin değişik doğum şeklini biliyommmmmmbilmiyorumkismile:roflol:ben değişik bi doğum düşünüyorum ama hala enteresan bi fikir gelmedi aklımaCADIARZU
gülme bilmiyorumkismilemannakkkkk :roflol:
bide 3 saat bekleniyomuş ya hadi içtim diyelim her saat başı kanmı alıyolar nasıl oluyo en sonunda kovucaklar beni işten o olucak bu şeker yüzüne bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?