2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

abartma canım çok kötü değil tadı sende çok su koydurma 3 bardakta iç limonunu biraz fazla koysunlar . ıUmarım 100 gramlık sonuç iyi çıkar

kızlar ya bebiş 28+3 günlükken 1,5 kilo dedi doktorkilosu sizce nasıl

biraz tosun ama benimkinin yanında lafı olmaz benim kız 28+1 de 1.800 gramdı doktor fazla dedi ama yapcak bişey yok yapısalmış tamamen . Ayrıca doktorun bi yorum yapmadımı sen niye taktınki kilosuna

ay sorma şekerdaşım bende öle
korka korka yiyorum artık herşeyi

Ahhhh ahhhh ben bırak şeker çikolata yemeği daha vahimim ama akşam belki çok küçük bir dilim pasta yiyebilirim ... Kardeşimin doğum günü ama evde ben ve kardeşim tek olacağız offf yaaaa kötü bir hafta sonu beni bekliyor ...

ben normalde tatlıyı pek sevmem ama bi anda içimde bi şeyler depreşti yidim duramadımbilmiyorumkismile

ayy az konuşun beaaaaaa geçmişi okuyom hala
bide koçişin işleri var onları halletmeye çalışıyommm
kızlarr eşim p.tesi iş başı yapıyooooooooooooooozemuszemus

oh oh hadi hayırlı olsun benim eşim de ptsi yeni işine başlayacak eğitimi bitiyor yarın :1hug:

bilmiyorumkismile

ayy az konuşun beaaaaaa geçmişi okuyom hala
bide koçişin işleri var onları halletmeye çalışıyommm
kızlarr eşim p.tesi iş başı yapıyooooooooooooooozemuszemus

yup hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gözün aydın canımmmmmmmmmm . ulan bu önemsiz bir habermiş gibi araya kaynatıp yazılırmı bunu topikçe kutlayalım bence :teytey::teytey::teytey::teytey:

aman ye kıs bişi olmaz o kadardan

benimde doğum günüm bu c.tesibilmiyorumkismile

Handeye yarasın nan sadece bana yaramasınnnaklinialirimsmile

heheheh iide dünürüm sen demiyonmu karnm kucuk kılo almadm acck şiş sende bizim gibi de hamiş liğimizi anlayalımmmsempatiksalakcinniaklinialirimsmile

bide 3 saat bekleniyomuş ya hadi içtim diyelim her saat başı kanmı alıyolar nasıl oluyo en sonunda kovucaklar beni işten o olucak bu şeker yüzüne bilmiyorumkismile

mannakkkkk :roflol:

aman ye kıs bişi olmaz o kadardan

benimde doğum günüm bu c.tesibilmiyorumkismile

:) şimdiden sanada mutlu yıllar ozaman ..

yaaa aslında eşim bugün adanaya gidiyor birazda ondan sıkıldım ben yarın tanışma yıldönümüzdü ve cumarteside oğlumuzu görmeye gidecektik ama artık ben yanlız gidecem

kızlar benım doktorum dıyorkı ıcıme dogdu senın bebegın 40 haftayı beklemedn 38 de gelcek
bakalım dogrumu cıkıcak gelısımıde 4 gün ılerıden gıdıyomus normelde 14 hazıran
tahmını dogum ultrson 10 hazıran gösterdı

bide 3 saat bekleniyomuş ya hadi içtim diyelim her saat başı kanmı alıyolar nasıl oluyo en sonunda kovucaklar beni işten o olucak bu şeker yüzüne bilmiyorumkismile

Kovamazlar canım merak etme. ama istersen cumartesi yaptır ben acıbademde cumartesi yaptırmıştım.

Her saat başı kan alıyorlar koluna ilk alışlarında kelebek takıyorlar sonrasında saatte bir kan alınıyor. Hastaneden ayrılmaman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…