saol yiurummmmmmma.s.hihoyyyt sositososito :lepi: Hayırlı uğurlu olsun Uklacımmmmmmmm
selam kuş nirdesin bakim youn şey senii
uklavaynan döfçem seniibilmiyorumkismilesüpperrr uklavacım delikafadulden
tamam sen çiş de biz işeyelim hepberaberrrr-tatlicadiarzu-laelaelaelaelaebunu ıslatmalıyız değilmi kızlar bilmiyorumkismile
tişkür canımcım:) şimdiden sanada mutlu yıllar ozaman ..
yaaa aslında eşim bugün adanaya gidiyor birazda ondan sıkıldım ben yarın tanışma yıldönümüzdü ve cumarteside oğlumuzu görmeye gidecektik ama artık ben yanlız gidecem
nasıl gı banada annatsempatiksalakcinniben senin değişik doğum şeklini biliyommmmmmbilmiyorumkismile:roflol:
gülme bilmiyorumkismile
amin canımmgözunaydın dünürüm inşallah herşey cok gusel olurrr bebişinzz ugur getırr sizeee
kıısss seninki nezaman iş değiştirdiiiibilmiyorumkismileoh oh hadi hayırlı olsun benim eşim de ptsi yeni işine başlayacak eğitimi bitiyor yarın :1hug:
çok güzel bi haber
kıss sabahtan haber ettim yaa sen okumadınnn yoktun canikommm a.s.yup hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gözün aydın canımmmmmmmmmm . ulan bu önemsiz bir habermiş gibi araya kaynatıp yazılırmı bunu topikçe kutlayalım bence :teytey::teytey::teytey::teytey:
ohaoldumsmilebilmiyorumkismileheheheh iide dünürüm sen demiyonmu karnm kucuk kılo almadm acck şiş sende bizim gibi de hamiş liğimizi anlayalımmmsempatiksalakcinniaklinialirimsmile
o dr.un canı sezeryan yapmak istiyo olmasınbilmiyorumkismilekızlar benım doktorum dıyorkı ıcıme dogdu senın bebegın 40 haftayı beklemedn 38 de gelcek
bakalım dogrumu cıkıcak gelısımıde 4 gün ılerıden gıdıyomus normelde 14 hazıran
tahmını dogum ultrson 10 hazıran gösterdı
haydi uklatamam sen çiş de biz işeyelim hepberaberrrr-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
hiçte deeell
yalan valla
heran bişi sallayabilirimaklinialirimsmile
yalan söleme iiiirenç bişi ıyyy
evt ama ne bileyim çok kişiden duydum bunu ne var anlamadım sekerli su alt tarafı tabi 4 bardak olunca iş değişiyor zor olur içmesi ama herşey bebişler için
canım sen bakma onaakannehir dae ne diyor baksanaaa bilmiyorumkismile
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:ayy az konuşun beaaaaaa geçmişi okuyom hala
bide koçişin işleri var onları halletmeye çalışıyommm
kızlarr eşim p.tesi iş başı yapıyooooooooooooooozemuszemus
kabak demişsin de aklıma geldi kabak mücverinş nasıl yapıyonuz nanbilmiyorumkismile
Kovamazlar canım merak etme. ama istersen cumartesi yaptır ben acıbademde cumartesi yaptırmıştım.
Her saat başı kan alıyorlar koluna ilk alışlarında kelebek takıyorlar sonrasında saatte bir kan alınıyor. Hastaneden ayrılmaman gerekiyor.
tişkür canımcım
nasıl gı banada annatsempatiksalakcinni
:roflol:
çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşsırnaşık şeyo dr.un canı sezeryan yapmak istiyo olmasınbilmiyorumkismile
haydi ukla
1-2-3
sal :roflol:
o dr.un canı sezeryan yapmak istiyo olmasınbilmiyorumkismile
haydi ukla
1-2-3
sal :roflol:
hiçte deeell
canım sen bakma ona
ben alıskınım valla
benım karnım agrıyınca annem hep bol sekerlı sıcak su ıcırırıdı
onun gıbı bısı ıste
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bunu kutlamalıyızz
pasta al banasempatiksalakcinni
ben ölcu kullanmadan yapıyoru canım
sen öle tutturabılır mısın göz kararı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?