- Konu Sahibi daemon
-
- #70.541
Benim kızda 40. haftayı beklemicekmiş. Zaten doktor 36-38 arası kendisi gelir büyük ihtimalle gelmezsede 38 den sonra bakarız dedi. Normalde benim doktorum sonuna kadar normali diretir hatta sezeryanı kesinleşen hastalaınıda 38 de almaz adam bir sorun olmadığı sürece 40. haftayı doldurmadan sezeryana almıyor ama benim bebiş 40. haftayı görürse 5 kilo olur bu gidişle
Kovamazlar canım merak etme. ama istersen cumartesi yaptır ben acıbademde cumartesi yaptırmıştım.
Her saat başı kan alıyorlar koluna ilk alışlarında kelebek takıyorlar sonrasında saatte bir kan alınıyor. Hastaneden ayrılmaman gerekiyor.
ayy az konuşun beaaaaaa geçmişi okuyom hala
bide koçişin işleri var onları halletmeye çalışıyommm
kızlarr eşim p.tesi iş başı yapıyooooooooooooooozemuszemus
bunu ıslatmalıyız değilmi kızlar bilmiyorumkismile
sende benim gibi 35 e kadar çalış yirummkızlar yaaa ben 32.haftamda ayrılsammı yoksa son 3 haftaya kadar çalışsammı tereddütündeyim.Napcam bilmiyorum iştede inanılmaz yoruluyorummm.eve geliyorum ayaklarım sızlıyo ve gözümü uykuda alamıyorumbilmiyorumkismile
Özasfa nerde? Ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii makina aldım dünnnn nerdesin kutlayalım hadi
aliyim yiurummmmm pastayı
sen nasıl yapıldığını annat nan hiç yapmadımmmm ben daha bilmiyorumkismile
Özasfa nerde? Ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii makina aldım dünnnn nerdesin kutlayalım hadi
wuuu çok helecanlı sempatiksalakcinnisen şimdi oturcannnn çömelcennn seninkide pıt diye önden değil arkadan şeetcekkk ıkınıncabilmiyorumkismile:roflol:
zeynocum ben 50lik yaptırıcam haftaya ctsi kaç saat sürüyor bu işlem
kızlar siz geceliği uzun kollumu kısa kollumu alcaksınız???
kendıme krep yaptımmhihoyyyt
kabak, taze sogan, yumurta, un , maydanoz, dere otu, pul bıber, tuz bunları karıstırıp yagda kızartıyosun bu kadar canım
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnigelimmii
kuzummm burdayımmmm anca okuyabiliyommm yoğunluktan ama takipteyimmm
ortimmmmmmmmmm sevindim gııııııı bak onu atlamışımmmm bennnn nslll kaçırırımmmm onuuunaniknanik
hadi kutlayakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:içelim::içelim::sm_cool:hihoyyyt:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?