2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy canım kıyamam yaa inşallah sağ salim doğar

ben de üzüldüm şimdi canım ya.... Umarım herşey yoluna girer... Ciğerleri gelişirse kg sı çok çnemli değil sanırım.. Yaşatıyorlar, daha zayıf çocukları bile...

ayyy canım ya geçmiş olsun çok zor bir durum Allah hiçbirimize yaşatmasınn

uklacım ben
2kabak rendele
1 patetes (daha kıtır kıtr oluyor) rendele
1 yumurta
2 kaşık un
nane .tuz
karıştırııp kızartıyorum iki kişiye tetiyor bu ölçü
saol canım yazdım bunuda cumartesi yapayım diyorum buzlukta kabak rendem var onu yapıcamm şakkıdı

:umursamaz:
canım adresini ver hemen kago apayım sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya valla akşama eşime söyledim kabak al gelirken diye o da şaşırdı ben kışın kabak yemem hiçkaydirigubbakcemile3 akşama ben de yapıcam..bu tarife göre yapayım bari ben hiç yapmadım çok da sevdiğim yediğim bişey de değill halbuki ah bu hamilelik ay nolcak benim sonum..
bu arada saol cnm yaptın yedim saydım ben :1hug:

canım kaç haftalık bebek?
32 flnsa sorun olmaz yaşar yani küvözde..
Hata 28-30 haftalar bile iyi bakımla yaşıyor.
Allah yardımcıları olsun inşallah

efet tam 32 deymıs sanrm ama işte kılosu artsn dıye beklyr doktor ne bıleyım uzuldum iştee en yakın arkdsm oda sımdı yatyrmus soluna yat sureklı kalkma demıs nasıl olcksa o

melmea Allah iyliğini versın okadar guldurdunkı benı anlatamam şu yoğunluumda.Çok yaşa sen emi.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bende gecelık hayatta gıymem.Evde gecelıkle mılletın yanında dolaşmakda ne ya.Hasta değiliz bişey değiliz adet dıye nebıleyım.Sızden okudukca ben tamamen vazgecıcem sanırım mevlütten.Benım kuzenımın oldu.Yatakda hiç yatmadı.Hizmet etti ,bebeişle ılgılendı,hep ortadaydı.Yatağa bikere bıle gırmedı

saol canım yazdım bunuda cumartesi yapayım diyorum buzlukta kabak rendem var onu yapıcamm şakkıdı

canım ozaman buzluktan cıkarsa cok sulu olabilir çözülünce avucunla sık kabakları
patetesi 2 tane koyarsanız daha kıtır kıtır olur ben bazen hafta sonu kahvaltılarına sadece patetesten yapıyorum eşim cok begeniyor

güneşim arkadaşına geçmiş olsun..iğnesini olmuş ve bebek 2kg geçmiş neyseki...

galiba mücver yapıyosunuz..benim eşimde dün istedi bende mutfak tarafında oturup anneme tarif ettim yaptık..özlemişim bolca yedim....yarasın bebişimee..:))

ayy canım kıyamam yaa inşallah sağ salim doğar

ben de üzüldüm şimdi canım ya.... Umarım herşey yoluna girer... Ciğerleri gelişirse kg sı çok çnemli değil sanırım.. Yaşatıyorlar, daha zayıf çocukları bile...

ayyy canım ya geçmiş olsun çok zor bir durum allah hiçbirimize yaşatmasınn

amin kızlar işte igne vuruyorlarmıs cıgerlerı gelıssn dıyee ofyaaa

piki yiurumnm:1rolleyes:a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…