- Konu Sahibi daemon
-
- #70.701
kızlar sımdı cok yakın bıarkadasımla konustum suyu azalmıstı rapor alıp evde dınlenmİŞtİ duzelmİŞtİ.
Sonra resmı ıznıne ayrıldı 2 haftadr falan sanrm doktora gıtmıs kontrole suyu bİtmİŞ 2 gundur gİdİp İĞne vuruluyormuŞ akcıgerlerı gelİŞŞn dıye doktor alcaz demİŞ . Bebekde 2kg mıŞ daha barİ 2.5 kg olmasını bekleyelım demİŞ carŞambaya kadar beklİceklermİŞ dÜzelme olmazsa sezeryanla alıncak bebekkk yaaa okadarcıcık bebek cok zor olacak yaaaaaa cok uzuldum
kızlar sımdı cok yakın bıarkadasımla konustum suyu azalmıstı rapor alıp evde dınlenmİŞtİ duzelmİŞtİ.
Sonra resmı ıznıne ayrıldı 2 haftadr falan sanrm doktora gıtmıs kontrole suyu bİtmİŞ 2 gundur gİdİp İĞne vuruluyormuŞ akcıgerlerı gelİŞŞn dıye doktor alcaz demİŞ . Bebekde 2kg mıŞ daha barİ 2.5 kg olmasını bekleyelım demİŞ carŞambaya kadar beklİceklermİŞ dÜzelme olmazsa sezeryanla alıncak bebekkk yaaa okadarcıcık bebek cok zor olacak yaaaaaa cok uzuldum
ayyy canım ya geçmiş olsun çok zor bir durum Allah hiçbirimize yaşatmasınnkızlar sımdı cok yakın bıarkadasımla konustum suyu azalmıstı rapor alıp evde dınlenmİŞtİ duzelmİŞtİ.
saol canım yazdım bunuda cumartesi yapayım diyorum buzlukta kabak rendem var onu yapıcamm şakkıdıuklacım ben
2kabak rendele
1 patetes (daha kıtır kıtr oluyor) rendele
1 yumurta
2 kaşık un
nane .tuz
karıştırııp kızartıyorum iki kişiye tetiyor bu ölçü
canım adresini ver hemen kago apayım sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elhamraaaaaaa kargon gelmedimi
canım kaç haftalık bebek?
32 flnsa sorun olmaz yaşar yani küvözde..
Hata 28-30 haftalar bile iyi bakımla yaşıyor.
Allah yardımcıları olsun inşallah
saol canım yazdım bunuda cumartesi yapayım diyorum buzlukta kabak rendem var onu yapıcamm şakkıdı
Nasıl yaaa? Milletin ortasına yatak yapcaklar da oraya mı yatıcam??? Kız elalemin önünde öyle havuz başında gibi sereserpe yatılır mı?
Bir de Çocuklar Duymasında görmüştüm, şu feminist teyze oğluna bebek mevlidi yaptı ama normal millet geldi oturdu, amca geldi duasını okudu, hatta Haluk pilavın tamamını yemişti delikafadulden
Mexe sen hazırla biz geliriz
ayyy daha çok küçükmüş kuzum, kaç haftalık hamile güneşim
önemli olan ciğerlerinin gelişimi yoksa 1 kg doğan bebekleri bile yaşatıyorlar
umarım sağ salim atlatır bu günleri
önemli olan ciğerlerinin gelişimi yoksa 1 kg doğan bebekleri bile yaşatıyorlar
umarım sağ salim atlatır bu günleri
ben eryamandaydım şimcik gölbaşına taşındık canummmm
sen neresindendin ank.nın
saol canım yazdım bunuda cumartesi yapayım diyorum buzlukta kabak rendem var onu yapıcamm şakkıdı
ayy canım kıyamam yaa inşallah sağ salim doğar
ben de üzüldüm şimdi canım ya.... Umarım herşey yoluna girer... Ciğerleri gelişirse kg sı çok çnemli değil sanırım.. Yaşatıyorlar, daha zayıf çocukları bile...
ayyy canım ya geçmiş olsun çok zor bir durum allah hiçbirimize yaşatmasınn
bilmiyorumkismilectsi yapacaksan ctsi sorsana kuşum sayende biz yapıp yicez akşama kaydirigubbakcemile3
aranızda baksa park yatak alıcak olan varmı
ben canımaranızda baksa park yatak alıcak olan varmı
piki yiurumnm:1rolleyes:a.scanım ozaman buzluktan cıkarsa cok sulu olabilir çözülünce avucunla sık kabakları
patetesi 2 tane koyarsanız daha kıtır kıtır olur ben bazen hafta sonu kahvaltılarına sadece patetesten yapıyorum eşim cok begeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?