mevlütten sonra da dam üstünde un eler tombul tombul memeler şakısıyla göbek atarız
-tatlicadiarzu-
sırnaşık şeysırnaşık şey
ben o halime gülmekten mevlüdü de mındar ederim.
ortada yatak tepemde yamyam gibi tavuklu pilav yiyen kadınlar, kucağımda bebek
:roflol:
Nasıl yaaa? Milletin ortasına yatak yapcaklar da oraya mı yatıcam??? Kız elalemin önünde öyle havuz başında gibi sereserpe yatılır mı?
Bir de Çocuklar Duymasında görmüştüm, şu feminist teyze oğluna bebek mevlidi yaptı ama normal millet geldi oturdu, amca geldi duasını okudu, hatta Haluk pilavın tamamını yemişti delikafadulden
Mexe sen hazırla biz geliriz
mevlütten sonra da dam üstünde un eler tombul tombul memeler şakısıyla göbek atarız
-tatlicadiarzu-
sırnaşık şeysırnaşık şey
ben o halime gülmekten mevlüdü de mındar ederim.
ortada yatak tepemde yamyam gibi tavuklu pilav yiyen kadınlar, kucağımda bebek
:roflol:
zeytin de yerler belki göbeenden..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:, yamyamlar senin göbeğin üstünde tavuk pilav yiyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay dimi yaaa..
o zaman aslan koysalarmış direkt. leo ne be.
cosby ailesinin oğlunun ismi sempatiksalakcinni
gerçi aslan diye isim var, hatta benim bir arkadaşımın eski kocasının ismi bilmiyorumkismile
bizimkiler takmaz valla sanırım zaten kız 3 yaşında oğlan 1,5 yaşındaBENM KAYINVALIDEM O KONULARDA COK TITIZ VE AKILLIDIR COCUKLARI SOKMAZ ÖLE ODAYA BI BAKISYLAAA COCUKLARI KACIRIR:):):sm_cool:
mexe ciddi ciddi gelirim, sen haber ver yeter ki, bebiş doğsun gezenti yapcam oğlumu
ben de okudum aynı haberi şaşırdım sonra bir baktım adam museviymiş, ondan leo yani. Bi de cosby nin oğlunun adı leo diil teo ydu. ben aşıktımda o çocuğa opuyorumnanaktan
kız deli kendi yatağında yatıcan ne diye milletin ortasında olsun yatak odanda hah sen tam yerinden öğrenmişsin mevlüd olayını o feminist normal mevlüd yaparmı be:)
zeytin de yerler belki göbeenden..
karabiberiiimm vur kadehlere şarkısı eşliğinde sempatiksalakcinni
bizimkiler takmaz valla sanırım zaten kız 3 yaşında oğlan 1,5 yaşında
ikisinide çok seviyo kayınvalidem çişleselerde bişiy demez galibakaydirigubbakcemile3
durun ben kaçırdımwalla bende çok ciddiyim :) bu arada herkes işten ayrılmış olacak :) hafta içi daha rahat gezirilir buluşulur yaz günü istanbul çekilmez yoksa ...
kızlar ben nescafeyi çok seviyorum.arada içsem bi şey olmaz dimibilmiyorumkismile
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
mevlidden sonra archi suşi restoranında da kendine ek iş bulur, göbek üzerinde suşi servisçisi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Önce doğumdan sonra bize geliyorsunuz :) sonrada hep birlikte sürekli buluşup birşeyler yapıyrz çocuklarıda gezgin yapıyoruz :)durun ben kaçırdım
nereye gidiyoz bilmiyorumkismile
durun ben kaçırdım
nereye gidiyoz bilmiyorumkismile
benim göbek de yayla gibi ,1000 tane suşi alır herhalde:icecream:
Önce doğumdan sonra bize geliyorsunuz :) sonrada hep birlikte sürekli buluşup birşeyler yapıyrz çocuklarıda gezgin yapıyoruz :)
mexeye mevlide gidiyoruz topluca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?