2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol:

kız deli kendi yatağında yatıcan ne diye milletin ortasında olsun yatak odanda hah sen tam yerinden öğrenmişsin mevlüd olayını o feminist normal mevlüd yaparmı be:)

akannehirkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:, yamyamlar senin göbeğin üstünde tavuk pilav yiyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zeytin de yerler belki göbeenden..
karabiberiiimm vur kadehlere şarkısı eşliğinde sempatiksalakcinni

ay dimi yaaa..
o zaman aslan koysalarmış direkt. leo ne be.
cosby ailesinin oğlunun ismi sempatiksalakcinni

gerçi aslan diye isim var, hatta benim bir arkadaşımın eski kocasının ismi bilmiyorumkismile

ben de okudum aynı haberi şaşırdım sonra bir baktım adam museviymiş, ondan leo yani. Bi de cosby nin oğlunun adı leo diil teo ydu. ben aşıktımda o çocuğa opuyorumnanaktan

BENM KAYINVALIDEM O KONULARDA COK TITIZ VE AKILLIDIR COCUKLARI SOKMAZ ÖLE ODAYA BI BAKISYLAAA COCUKLARI KACIRIR:):):sm_cool:
bizimkiler takmaz valla sanırım zaten kız 3 yaşında oğlan 1,5 yaşında
ikisinide çok seviyo kayınvalidem çişleselerde bişiy demez galibakaydirigubbakcemile3

mexe ciddi ciddi gelirim, sen haber ver yeter ki, bebiş doğsun gezenti yapcam oğlumu

walla bende çok ciddiyim :) bu arada herkes işten ayrılmış olacak :) hafta içi daha rahat gezirilir buluşulur yaz günü istanbul çekilmez yoksa ...

ben de okudum aynı haberi şaşırdım sonra bir baktım adam museviymiş, ondan leo yani. Bi de cosby nin oğlunun adı leo diil teo ydu. ben aşıktımda o çocuğa opuyorumnanaktan

aaa doğru beee
nedense leo ismi bana onu çağrıştırdı
doğru dedin teoydu..
:roflol:

kız deli kendi yatağında yatıcan ne diye milletin ortasında olsun yatak odanda hah sen tam yerinden öğrenmişsin mevlüd olayını o feminist normal mevlüd yaparmı be:)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

zeytin de yerler belki göbeenden..
karabiberiiimm vur kadehlere şarkısı eşliğinde sempatiksalakcinni

mevlidden sonra archi suşi restoranında da kendine ek iş bulur, göbek üzerinde suşi servisçisi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bizimkiler takmaz valla sanırım zaten kız 3 yaşında oğlan 1,5 yaşında
ikisinide çok seviyo kayınvalidem çişleselerde bişiy demez galibakaydirigubbakcemile3

YUH BEN KALKARIM ÖLE BİŞİ YAPSALAR ŞEKKŞİİİ GECELİKLERİMLE KOVALARIM SIPALARI EVDENklava:

kızlar ben nescafeyi çok seviyorum.arada içsem bi şey olmaz dimibilmiyorumkismile

ben içiyorum son bir haftadır normalde içmiyordum ama artık sıkıldım yahuu bilmiyorumkismile kola kahve çay yok yediklerime de dikkat ediyorum baktım kendimi strese sokuyorum ara sıra içiyorum yarım fincan falan

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

mevlidden sonra archi suşi restoranında da kendine ek iş bulur, göbek üzerinde suşi servisçisi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benim göbek de yayla gibi ,1000 tane suşi alır herhalde:icecream:

bende doğumdan 1 ay sonra direksiyon dersi alıcam hızlandırılmış tarafından sonra annem bebiş ben fıldır fıldır gezeriz artık temmuz sonuda ver elini izmir eşime dicem arabayıda izmirde bıraksı o uçakla dönsün ooo bigün elhamracığma giderim birgün güneşe birgün mehtapa dolaşır dururum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…