benim göbek de yayla gibi ,1000 tane suşi alır herhalde:icecream:
hee tamam
ilk 1 ay fln bi geçsin
ben de gezgin yapacam çocuumu kaydirigubbakcemile2
uklaaa
şunların veb sitelerinide at nan..
o fermuarlı pijama ne güselmiş
ama uzun kollu bilmiyorumkismile
uklaaa
şunların veb sitelerinide at nan..
o fermuarlı pijama ne güselmiş
ama uzun kollu bilmiyorumkismile
melmea koyumu olur dersın ne bıleyım ılerıde kzım olursa oda
kullanırdıye düşündüm bu mınıco magazasından baktım gazıosmanpasa
subesınde
kabak, taze sogan, yumurta, un , maydanoz, dere otu, pul bıber, tuz bunları karıstırıp yagda kızartıyosun bu kadar canım
canım kaç haftalık bebek?kızlar sımdı cok yakın bıarkadasımla konustum suyu azalmıstı rapor alıp evde dınlenmİŞtİ duzelmİŞtİ.
Sonra resmı ıznıne ayrıldı 2 haftadr falan sanrm doktora gıtmıs kontrole suyu bİtmİŞ 2 gundur gİdİp İĞne vuruluyormuŞ akcıgerlerı gelİŞŞn dıye doktor alcaz demİŞ . Bebekde 2kg mıŞ daha barİ 2.5 kg olmasını bekleyelım demİŞ carŞambaya kadar beklİceklermİŞ dÜzelme olmazsa sezeryanla alıncak bebekkk yaaa okadarcıcık bebek cok zor olacak yaaaaaa cok uzuldum
kızlar sımdı cok yakın bıarkadasımla konustum suyu azalmıstı rapor alıp evde dınlenmİŞtİ duzelmİŞtİ.
Sonra resmı ıznıne ayrıldı 2 haftadr falan sanrm doktora gıtmıs kontrole suyu bİtmİŞ 2 gundur gİdİp İĞne vuruluyormuŞ akcıgerlerı gelİŞŞn dıye doktor alcaz demİŞ . Bebekde 2kg mıŞ daha barİ 2.5 kg olmasını bekleyelım demİŞ carŞambaya kadar beklİceklermİŞ dÜzelme olmazsa sezeryanla alıncak bebekkk yaaa okadarcıcık bebek cok zor olacak yaaaaaa cok uzuldum
kızlar sımdı cok yakın bıarkadasımla konustum suyu azalmıstı rapor alıp evde dınlenmİŞtİ duzelmİŞtİ.
uklacım ben
2kabak rendele
1 patetes (daha kıtır kıtr oluyor) rendele
1 yumurta
2 kaşık un
nane .tuz
karıştırııp kızartıyorum iki kişiye tetiyor bu ölçü
sen ankaranın neresındeydın ben ank da denk gelmedm ama cok sacma yaaa
ya beni de yoldan çıkarıyorsunuz bu tariflerle zaten açım açççç :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?