2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
archi seni ortaya koysunnar
yer kalırsa duruma göre yerleştirsinler diğerlerinide :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

elhamraaa , deme dünürüme öyleklava:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim hasılat kesin rezalet olcak
çünkü sülalede 2 haziran bebeği olcak
ıyyy

ya siz bombayı bilmiyorsunuz size fikir sorucaktım bu konuda yarına sorucam daha doğrusu ben mi yanlış düşünüyorum diye.ben haziran 29da doğurucam (hoş tam gün belirsiz tabi de)eşimin kardeşi de kaç senedir 4 senedir falan bekliyorlar sanırım nişan yapmak için ben doğurcam bunlar da 17sinde nişan yapacaklarmış ! delirdim resmen ya.bu arada takı ile alakası yok delirmemin ama sen deyince o geldi aklıma simdik..bizim de 3 haziran annesi var sülalede ama allahtan hepsi eşimin sülalede bizimkilerden sağlam hasılat gelecek..

saol cnm bnde öle tahmin etmiştim aama o kremı peşinde 1350 ye bölermde demstı bize ama yapabılecgm bu demstı

Kız aramasaydın.keşke adamı huylandırdın ınmezde şimdi.nasıl olsa gıdıcektın gıdıp konuşsaydın.Ben bursadn arıyom dedım
adam havalara gırmıştır.ne takım ama dıyekaydirigubbakcemile3

kızlar bende cıkıyorum kendınızee iibakınn bebişlerinizedeee

hem kıs kıs gül hemde millete gülmeyin diye
ahan da arttırdım başlık parasını:umursamaz:

ayıp ettin giderim senin için derim bak uygun birşey yap türkiye genelinde müşterin olur diye

hem kıs kıs gül hemde millete gülmeyin diye
ahan da arttırdım başlık parasını:umursamaz:

yok kız gülmedim, elimle tuttum ağzımı kaydirigubbakcemile3

hadi ben kaçıyorum, künefe yemeye gidiyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben takıları önce teyzeme vericem onun kasası var ben ekstra kasa kiralayıp para vermeyeyim. Bizim ev çok tekin değil malum 3 kere hırsız vukuatımız oldu. Sonrada bozdurup parayı kızımın adına açıcağım hesaba koyucam yada kızım adına açtığım sigorta hesabına koyucam onu daha araştırmadım sigortamı daha iyi yoksa şu birikimli altın hesaplarımı sonrasında özge gibi elime geçtikçe koyarım ufak ufak bişeyler üzerine. Okul masrafları içinde eşimin bireysel emeklilikte biriken parasını kullanmayı düşünüyoruz. Bende doğumdan sonra kendi adıma bes açtırıcam oda 2. bebişimizin olucak inşallah

ayıp ettin giderim senin için derim bak uygun birşey yap türkiye genelinde müşterin olur diye

Yok kız ben onun modelını pazarlık yapıcam şimdi.1500 fılan yapcaklar sanırım model arıyodum beyaz.Ben senın için dedım kız ben aradım ya bacım ondan.olumunekankayizsmile

zeyneepppppppppppppppp yazdıklarımı okumadınmııııııııııııııııııııııııııbilmiyorumkismile

Yok kız ben onun modelını pazarlık yapıcam şimdi.1500 fılan yapcaklar sanırım model arıyodum beyaz.Ben senın için dedım kız ben aradım ya bacım ondan.olumunekankayizsmile

sağ ol canımmm benimmmopuyorumnanaktan

gidenlere iyi akşamlar olsun
nedense ben takılardan hiç umutlu değilim
çok yakınlar dışında (annane, babaanne dışında) hep kıyafet bekliyorum

zeyneepppppppppppppppp yazdıklarımı okumadınmııııııııııııııııııııııııııbilmiyorumkismile

okudum cevapta yazdım bebeğim ama görmedin herhalde çok küçük bişey güzel günlerde kullansın elifzelim dedim. İnşallah izmire gelince daha güzel hediyeler alır zeynep teyzesi ona dedim

selam hanımlarr bende yeni üye oldum 27 haftalık hamileyim haziran annesi olucam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…