archi seni ortaya koysunnar
yer kalırsa duruma göre yerleştirsinler diğerlerinide :roflol:
benim hasılat kesin rezalet olcak
çünkü sülalede 2 haziran bebeği olcak
ıyyy
canım aradım mağzayı beyaz için 3200 tl diyorlarr bende oha diyorum , kremli takım ayıcıklı olan pna 1537 d,yor nakite /10 taksit bölerlermiş pazarlıkta olur bence bu arada o penbe takım tek kalmış mavisi aynı değilmiş o satıldımı kampanya bitiyormuş böyle arkidişler
canım aradım mağzayı beyaz için 3200 tl diyorlarr bende oha diyorum , kremli takım ayıcıklı olan pna 1537 d,yor nakite /10 taksit bölerlermiş pazarlıkta olur bence bu arada o penbe takım tek kalmış mavisi aynı değilmiş o satıldımı kampanya bitiyormuş böyle arkidişler
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
elhamraaa , deme dünürüme öyleklava:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oh cuk oturmuş bilmiyorumkismileBanada gecen eşim dıyokı senın altınlarında kızımızın olur artık dıyo.Bende dedım senın miki olnlar karar verıyosun dedım sustubilmiyorumkismile
Kız aramasaydın.keşke adamı huylandırdın ınmezde şimdi.nasıl olsa gıdıcektın gıdıp konuşsaydın.Ben bursadn arıyom dedım
adam havalara gırmıştır.ne takım ama dıyekaydirigubbakcemile3
hem kıs kıs gül hemde millete gülmeyin diye
ahan da arttırdım başlık parasını:umursamaz:
ayıp ettin giderim senin için derim bak uygun birşey yap türkiye genelinde müşterin olur diye
zeyneepppppppppppppppp yazdıklarımı okumadınmııııııııııııııııııııııııııbilmiyorumkismileBen takıları önce teyzeme vericem onun kasası var ben ekstra kasa kiralayıp para vermeyeyim. Bizim ev çok tekin değil malum 3 kere hırsız vukuatımız oldu. Sonrada bozdurup parayı kızımın adına açıcağım hesaba koyucam yada kızım adına açtığım sigorta hesabına koyucam onu daha araştırmadım sigortamı daha iyi yoksa şu birikimli altın hesaplarımı sonrasında özge gibi elime geçtikçe koyarım ufak ufak bişeyler üzerine. Okul masrafları içinde eşimin bireysel emeklilikte biriken parasını kullanmayı düşünüyoruz. Bende doğumdan sonra kendi adıma bes açtırıcam oda 2. bebişimizin olucak inşallah
Yok kız ben onun modelını pazarlık yapıcam şimdi.1500 fılan yapcaklar sanırım model arıyodum beyaz.Ben senın için dedım kız ben aradım ya bacım ondan.olumunekankayizsmile
zeyneepppppppppppppppp yazdıklarımı okumadınmııııııııııııııııııııııııııbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?