Şu kangırı bana gereksiz bişeymiş gibi geliyor, zaten arabası olacak, bir de ona ne gerek var, zaten çocuk onun içinde boğulacakmış yada asılacakmış gibi duruyor sempatiksalakcinni
Şu kangırı bana gereksiz bişeymiş gibi geliyor, zaten arabası olacak, bir de ona ne gerek var, zaten çocuk onun içinde boğulacakmış yada asılacakmış gibi duruyor sempatiksalakcinni
Günaydınnnnn annişler.Yaşasın bugün cumakaydirigubbakcemile2
bugun menümüzde köfteli bezelye var canım. deepfreze yazın atmıştım. oni yapıcam bırazdan. kaydirigubbakcemile5
önce bı tost yapayım kendıme kahvaltı time
yoo sabah 6da oksuruk krızıyle uyandım bı daha yatamadımgünaydın anneler ve bebikler,
sabah sabah bu ne açlık, kahvaltını tam yapmadın galibaalsanaalsanasmile
kangırı benım kocıste cok ıstıyo
kangırı :roflol: :roflol:
ay ben çok seviyorum kangırıları yaa aklinialirimsmile
takar takar gezerim eylülde ekimde kızımı inşallah..
sempatiksalakcinni
portbebe ne dimek bilimiyorum ama ben kanguru kullanamam sanırım çok sıkıntılı bır ınsanım, yapış yapış olurum terden valla.
Ben kanguru aldim, kocam cok istiyodu..bebek arabasi da zaten portbebeye donusebiliyo.. Kanguru aksam falan yuruyuse cikarsak cok pratik olur diye dusundum, yani bi saat arabayi indir bindir ugrasmak yerine cok pratik bisey... tabi bence bizim icin degil..benim kocis tasiycak
evett bugün cumaaa
yine hafta sonu geldii
bebiklerimize 1 hafta daha yaklaştııkkk hihoyyyt
her cuma böle sevinçli oluyorum ben
hımm bız daha ıkı gun once yidik bezelye.
gelmıyom sıze yemegezemuszemus
yarın gel guzel yemek var, balkonda berbekü yapıcaz aklinialirimsmile
yoo sabah 6da oksuruk krızıyle uyandım bı daha yatamadım
guzel bı menemen yaptık ıkı tabak yidim vallasempatiksalakcinni
öff bende sankı hala çalışıyormuşum gıbı erkenden uyanıyorum. ömrumun 10 yılını keşke kalkmasam uyusam dıye geçırdım şimdı fırsatım var uyuyamıyorum sinirrrrr oluyorum kendıme alsanaalsanasmile ne gıcık bır bünyem var alsanaalsanasmile
ay benım satımda cumadan cumaya hafta donumune denk gelıyo
29uda bıtırdık
30uncu haftaya slm dıyoruzz bugunhihoyyythihoyyyt
sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
ay benım satımda cumadan cumaya hafta donumune denk gelıyo
29uda bıtırdık
30uncu haftaya slm dıyoruzz bugunhihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyytyarın gel guzel yemek var, balkonda berbekü yapıcaz aklinialirimsmile
öff bende sankı hala çalışıyormuşum gıbı erkenden uyanıyorum. ömrumun 10 yılını keşke kalkmasam uyusam dıye geçırdım şimdı fırsatım var uyuyamıyorum sinirrrrr oluyorum kendıme alsanaalsanasmile ne gıcık bır bünyem var alsanaalsanasmile
hihoyyythihoyyytBenimde cumadan cumaya... ama daha 30 olmadık ama olsun, bu hafta sana sevinelim, sonra bana seviniriz...hihoyyythihoyyythihoyyyt
portbebe bebek taşıma çantası diyim.ama kışın doğsaydı kullanılabilirdi gibi geliyo.paket gibi oluyor ya:)
zaten o şöyle bu böyle derken en sonunda bi tülbentle sırtıma bağlıycam çocuğu:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?