2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kanguru aldim, kocam cok istiyodu..bebek arabasi da zaten portbebeye donusebiliyo.. Kanguru aksam falan yuruyuse cikarsak cok pratik olur diye dusundum, yani bi saat arabayi indir bindir ugrasmak yerine cok pratik bisey... tabi bence bizim icin degil..benim kocis tasiycak

Şu kangırı bana gereksiz bişeymiş gibi geliyor, zaten arabası olacak, bir de ona ne gerek var, zaten çocuk onun içinde boğulacakmış yada asılacakmış gibi duruyor sempatiksalakcinni

kangırı :roflol: :roflol:

ay ben çok seviyorum kangırıları yaa aklinialirimsmile
takar takar gezerim eylülde ekimde kızımı inşallah..
sempatiksalakcinni

Şu kangırı bana gereksiz bişeymiş gibi geliyor, zaten arabası olacak, bir de ona ne gerek var, zaten çocuk onun içinde boğulacakmış yada asılacakmış gibi duruyor sempatiksalakcinni

bnde öyle düşünürdüm sanki sıkışmış gibi ama bi yandanda tek başıma dışarı çıkarsam ii olur gibi geliyo.yani anakucağı(otokoltuğu) zaten kendi ağırlığı yetiyo kuzenimden hatırlıyorum.dediğin gibi bebek arabası olcak ama ben onu yolda süremem gibi geliyo:roflol:

Günaydınnnnn annişler.Yaşasın bugün cumakaydirigubbakcemile2

Günaydın cici anneler... Bi geçmişe bakıp geliyim..

evett bugün cumaaa
yine hafta sonu geldii
bebiklerimize 1 hafta daha yaklaştııkkk hihoyyyt
her cuma böle sevinçli oluyorum ben

bugun menümüzde köfteli bezelye var canım. deepfreze yazın atmıştım. oni yapıcam bırazdan. kaydirigubbakcemile5

önce bı tost yapayım kendıme kahvaltı time

hımm bız daha ıkı gun once yidik bezelye.
gelmıyom sıze yemegezemuszemus

günaydın anneler ve bebikler,

sabah sabah bu ne açlık, kahvaltını tam yapmadın galibaalsanaalsanasmile
yoo sabah 6da oksuruk krızıyle uyandım bı daha yatamadım
guzel bı menemen yaptık ıkı tabak yidim vallasempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni
kangırı benım kocıste cok ıstıyo
bende alıcak muhakkak
ama ben hıc bısey annamadım bu kangırıdan
15 ten baslıyo 300 tlye kadar kangırı var
nası ıs bu annamadım

portbebe ne dimek bilimiyorum ama ben kanguru kullanamam sanırım çok sıkıntılı bır ınsanım, yapış yapış olurum terden valla.

portbebe bebek taşıma çantası diyim.ama kışın doğsaydı kullanılabilirdi gibi geliyo.paket gibi oluyor ya:)
zaten o şöyle bu böyle derken en sonunda bi tülbentle sırtıma bağlıycam çocuğu:dance:

bide kilolu olursa bebişler mecbur onlar taşıycak:)ama ben tek başımada dışarı çıkmak istiyorumyerimseniben

evett bugün cumaaa
yine hafta sonu geldii
bebiklerimize 1 hafta daha yaklaştııkkk hihoyyyt
her cuma böle sevinçli oluyorum ben

ay benım satımda cumadan cumaya hafta donumune denk gelıyo
29uda bıtırdık
30uncu haftaya slm dıyoruzz bugunhihoyyythihoyyyt

Ben de ilk başta şu anakucaklarından alıyım diyorum... Kangırıyı sonra düşüneyim diyorum...

29uda bıtırdık

Benimde cumadan cumaya... ama daha 30 olmadık ama olsun, bu hafta sana sevinelim, sonra bana seviniriz...hihoyyythihoyyythihoyyyt

sempatiksalakcinni

kayınvalidem 3.yü biraz geç doğurmuş ona çok özendim evde iş yaparken bile kanguru ile sürekli taşıdım diyo:ecrin_bebek:
dedim yok ben ölürüm öyle sürekli nasıl taşıyım

sempatiksalakcinni

Doğrucu davut seniiii naniknanik

29uda bıtırdık

30'u gördün vaaaay be, darısı başımıza

Kızlar bu arada cicikom gecelikten adam yine mail atmış,
siz bana model verin
ben de size internetten temin edebileceğiniz adres veriim diye.
Ben de ortak beğendiğimiz modelleri gönderdim,
adam bunlar eski modeller,
15 nisanda yeni modeller web sitemizde olacak demiş

Kızlar gece kendımı sırtustu yatarken bulmaktan bıktım ya.Bebişim nefessiz kalıyo gıbı gelıyo çok uzuluyom.Yatıyom soluma sonra bı uyanıyom yıne sırtüstü yatar şekıldeyım.Neolcak bizim halımız ya.Bu aya kadar benım oyle fazla olmazdı ama vücut ağırlaştıkça ne yaptığımı bılmıyorum sanırım artık.Hamılelık yorgunluğuda bi başka oluyomuş ya:sinifsinif:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

geliyorum yarınnn..
tutmayın biniii....kaydirigubbakcemile2
ay bende erken uyanıyorum ama gun ıcınde mutlaka bı kacamak yapıyorumbilmiyorumkismile

Benimde cumadan cumaya... ama daha 30 olmadık ama olsun, bu hafta sana sevinelim, sonra bana seviniriz...hihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyyt
cıx olmas haftayada 31. haftamı kutlıycamsempatiksalakcinni

heee tamam anladım, onun içinde terler bence çocuk, en ıyısı tulbentle bağlamak valla kaydirigubbakcemile3 kardeşimin bebeğinden çok çektık bu konuda çok terlıyordu bu nedenle çok hasta oluyordu. son çare bebek arabasına araba koltuguna, hatta evde yattıgı yerlere bıle şile bezı bezler kestırdık, ve az gıydırmeyı ögrettık terden ve hastalıktan kurtuldu çocuk. kışın bıle kafası ter içinde oluyordu. ama buyuklere anlatamıyorsun gıydır dıye baskı kuruyorlar.

kızlar ben 42. haftada doğmuşum biliyormusunuz, ne nalet bı bebekmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…