2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyi akşamlar,
feridecim ne yapalım akşam eve gelince kocalarla ilgileniyoruzsempatiksalakcinni
o yüzden pek kimse uğramıyor bu saatlerde
bu arada benim ilk hamileliğim. 2. bebeğine hamile olan çok az kişi var burada

cnm bunların hazırıda satılıyo.ama istek meselesi dediğin gibi.aslında istesen yapacağından eminim çünkü çok basityerimseniben

doğru ya basit ama işte kimisi öyle hevesli olur. şöyle bakınca göze çok hoş geliyor. bazem böyle şeyler görünce hevesleniyorum. sonra amann diyorum. herşey tamam bi o eksik. ruhum mu kaçmış ne -tatlicadiarzu- zaten bizim bebek elinde hamburgerle doğacak ondan korkuyorum

peki heyecanlımısınız günlerde geçmek bilmiyor hele son ay hiç gezmez artık

ben heyecandan geberıyorum valla
korku bı ynadan heyecan bı yandan bıde evlılıgımın 5.ci
senesınde gelen bı bebek napcam nasıl bakcam
ya bebek bı aglasa bende aglarım

iki kızımda uyuyor çin takvimine buda uyuyor planlı hamilelik olunca zaten eylül ayında hamile kalanlar iki kat daha erkek olma olasılığı yüksekmiş

benım cın takvımıne göre kız olması gerekıyo kaydirigubbakcemile3

bilemedin canım benim üçüncü hamileliğim

ben senin kini tahmin etmedim ki zaten.yeni üye olduğun için diğer haziran annelerin genelini kast ettim.senin profiline bakıp gördüm zaten çocuk sayısı 2 yazıyoduopuyorumnanaktan

ben heyecandan geberıyorum valla
korku bı ynadan heyecan bı yandan bıde evlılıgımın 5.ci
senesınde gelen bı bebek napcam nasıl bakcam
ya bebek bı aglasa bende aglarım

ya sorma bnde öyle düşünüyorum.yani zaten nazlı biriyim.bide ona bakabilecekmiyim.iyi bir anne olabilecekmiyim?sorumluluğu korkutuyor. eşimle kayınvalidem bile diyo.çocuk ağlayınca sen napıcan?biraz büyüyünce o zaten seni tanıyınca ağlamaz ben ağlarsam annemde ağlar diye diyip dalga geçiyolar benimle bilmiyorumkismile

aynen valla gecen gün annemle konusuyorum anne dıyorum ben kendıme
zor bakıyorum bebegı napcan annem de dıyokı o annelık ıc güdüsü varya
herseyı ögretıyo ınsana cok ta güzel bakarsın dıyo hakıkaten öle olcaz galba
ben sımıden uykumda sıcrıyorum rüyamda yok düşüyo
yok üstüne demlık düşüyo falan ben en cok bu tarz seylerden korkuyorum
ve tabı sonucta bır ınsan bır bırey yetıstırıcez dımı

aynen bende senin gibiyim kendime zor bakıyorum öyle sorumluluk büyük bi sorumluluk korkutuyo.hatta eşim bu bebek seni düzene sokacak en çok ona seviniyorum diyo.bnde hala korkuyorum ama annenin dediği gibi herkes banada diyo o içgüdü geliyo zaten diye.inşallah Allah herkese versin bu duyguyu.versin ki güzel sağlıklı (bedensel ve ruhsal) iyi birer evlat yetiştirelim.ya çünkü öyle çok fazla pimpirikli bir anne olmaktan korkuyorum çocukta bi acayip olur sonra.ne kadar zor dimiii

benım cocugum cok sımarık olur heralde
esımın ailesınında ılk torun
benım ailemınde ılk torunu ama ben sımarık olmaması
ıcın elımden gelenı yapıcam

benım cocugum cok sımarık olur heralde
esımın ailesınında ılk torun
benım ailemınde ılk torunu ama ben sımarık olmaması
ıcın elımden gelenı yapıcam

kaydirigubbakcemile5 bizim kide öyle 2 tarafdanda ilk torunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…