2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iki kızımda uyuyor çin takvimine buda uyuyor planlı hamilelik olunca zaten eylül ayında hamile kalanlar iki kat daha erkek olma olasılığı yüksekmiş

kız burda herkes eylül ayında hamıle kaldı sayılır kaydirigubbakcemile3 kızlar çogunlukta ama. ben çin takvımıne uymuyorum mesela. alın yazısı bence.

iyi qeceler kıslarrrr
oğluşuma buqün oda takımını aldıkkkk:sm_cool:
ay çok qüzel yaaaaaaaa
ama biraz fiyatı tuzluydu yinede çok beğendiğimiz için dayanamayıp aldık
yarın resmini paylaşırım sizinleee:hooray:

Hayirli olsun canim odanizz oglusun saglikla buyusun icinde insallah

kızlar günaydın
dün istinye park a sinemaya gitmişken
filme girmeden önce mothercare i gezdik..
bebişe 3 lü yenidoğan tulum aldık, üzerinde sevimli yaratıklar var..
bide mothercare in kendi bebek arabası
süper kaliteli bişiydi ve 1.400 küsür liradan, %50 indirimle 600 küsüre düşmüştü.
ellerinde de tek kalmıştı.
çok kaliteli birşeye benziyordu, oturak kısmı tam yatıyor, aynen bir beşik gibi oluyordu ve o kısım kendi ekseni etrafında 360 derece dönebiliyor, yani çocugu çok kolaylıkla kendine doğru ya da diğer tarafa doğru çevirebiliyordun..
çok düşündük alalım diye
ama anakucağı/oto koltugunu ayrı alacaktık, ve ayrı aldıgımız ana kucağı bu arabanın üstüne uymuyor diye son anda almaktan vazgeçtik.
isteyen gitsin bir baksın valla.. tavsiye ederim bir görün.
yine chicco trio for me ye döndüm, ctesi inşallah..

Şeniz

günaydın gülkurusu..
bugun ne yemek yapıyosun bakalımsempatiksalakcinni

bugun menümüzde köfteli bezelye var canım. deepfreze yazın atmıştım. oni yapıcam bırazdan. kaydirigubbakcemile5

önce bı tost yapayım kendıme kahvaltı time

ay 3 günüm kalmış 99 a inmeme zemuszemus

az kaldı valla, artık yavaştan dogum korkusu başladı bende. dun gece ruyamda suyumun geldıgını falan gördum. yusuf yusuf uyandım yataktan megersem çok tuvaletım gelmiş, patlıcakmışım uyurken kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın kızlarrr
daha önce konuştunuzmu bilmiyorum ama portbebe ve kanguru hakkında ne düşünüyosunuz? yazın doğacaklar ya portbebe kullanışlı olmaz dimi?bu ana kucaklarından alıcam ama hastaneden çıkarken onu rahatsız etmez dimi?
kanguruda 3 aydan sonra kullanılıyor ya ekime gelir bizimkiler kullanabilirmiyiz o zaman?

valla saka maka 3te 2sini bitirdik allahım herkesin bebegini saglıkla ve huzuurla kucagına almayı nasip et yarabbim

Şu kangırı bana gereksiz bişeymiş gibi geliyor, zaten arabası olacak, bir de ona ne gerek var, zaten çocuk onun içinde boğulacakmış yada asılacakmış gibi duruyor sempatiksalakcinni

portbebe ne dimek bilimiyorum ama ben kanguru kullanamam sanırım çok sıkıntılı bır ınsanım, yapış yapış olurum terden valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…