2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerden aldın canım fiyatlar çok iyi peşin mi aldın sen[/QUOTE]

Evet canım peşin fiyata aldık. İzmir' deyim ben. Bu arada 1 ayı geçti biz alalı hatta erken alıyoruz diye pek istemedim almak ama acayip denk geldi tam yeni fiyatların belirlendiği dönemlerdi. Şimdi bu fiyatlara alabilir miyim bilmiyorum CADIARZU

ıyıkı ıkıncı cocugu dusunmuyomussun..sempatiksalakcinni

şimdi düşündüm vazgeçtim.
ya 2 çocuk tek çocuktan her zaman iyidir ama gel gör ki onu kim doğuracak sempatiksalakcinni

valla ben annamam yapcaz...
hemde gene aynı sene aynı ay anneleri olarak yine burda buluşcaz

tamam 2012 haziran anneleri topiğini açalım şimdiden

benim kız gelcek
elifzelin bütün oyuncaklarını kendiyle paylaşcak
sonra geri dönces biz sempatiksalakcinni

böle piile çalışan,konuşan bebiklerimizi ellemesin
odamızı dağıtmasın
ha birde barbilere dokunmasın ama ...bilmiyorumkismile

ben de Leventteyim :)) iş yani...[/QUOTE]

nerde tam olarak benim iş yerim çarşıda

cesaret var da bakacak kimse yok ben de hep meloş gibi düşünüyordum ama şimdi kayınvalidem yan çizince korktum valla kim bakacak baksana bir tanesine bakamam diyor kadın bilmiyorumkismile

benim kaynana ilk andan itibaren sınırı çizdi
hiç bakma mevzusunu açmadı, zaten yılın 6 ayı yazlıkta.
o yüzden biz de başımızın çaresine ancak bu kadar bakabiliyoruz

Ayy ne güzel yaş avantajınız var sizin rahat rahat plan yapabiliyorsunuz. Ben de istiyorum aslında 2. çocuk ama bakalım kısmet yaş ilerlemiş olacak. Amannn neyse bi ilkini sağlıkla alalım da kucağımıza 2. ondan sonra düşünürüz artık

Kaç yaşındasımki canım sen ?bilmiyorumkismile

bencede kızlar kesinlikle 2.olmalı.yani inşallah nasip olur.çünkü tek çocuk zor ya ne biliyim.yazık yani ileride bilmiyorumkismile

ılkını dogurmayı becerdıkte ıkıncıler ıcın topıc bıle acıyoruz

nerden aldın canım fiyatlar çok iyi peşin mi aldın sen

Evet canım peşin fiyata aldık. İzmir' deyim ben. Bu arada 1 ayı geçti biz alalı hatta erken alıyoruz diye pek istemedim almak ama acayip denk geldi tam yeni fiyatların belirlendiği dönemlerdi. Şimdi bu fiyatlara alabilir miyim bilmiyorum CADIARZU[/QUOTE]

anladım seker ..ben tuzladaki fabrikasına bakıcam önce bir tanıdık bulmuştuk ordan bir de hasim işcandaki fiyatları öğrenicem özgeden ona göre alırım artık

2500Peşinemi anlaştın.Bizim burda peşin olarak ındıler o takımı anca.Acaba sana taksıt fıyatımı verdıler .GÖrdum odanı harıka bayıldım super.İlk bursada gorup en çok beğendiğim takım buydu.Bebişin gule gule buyusun canım içinde

Kızlar ben tek çocuğum hayatımın hiçbir evresinde paylaşma sorunum olmadı bu tamamen yetiştirmekle alakalı. Herzaman kardeşten öte arkadaşlarım oldu zaten arkadaşlar gönüllü kardeş kardeşler zorunlu arkadaş diye bir laf vardır ben çok inanırım. Ama ebebeynlerinden birini kaybedince insan işte ozaman gerçekten kardeş eksikliğini hissediyorsunuz ben babacığımı kaybettiğimde anladım annemin ızmirde yanlız olması bana çok dokundu. Bende Allah nasip ederse 2. çocuğu istiyorum. ama aldığım eşyalarıda geri almak koşuluyla yeni doğum yapan arkadaşlarıma vericem açıkçası. Başkalarına vermek 2. ye kullanamamak demek olmuyorki.

saol canım yaa
bizde eşimle qörünce çok beğendikk :asigim:
herşeyi bembeyaz içinde bebeğimi hayal bide edemiyorum:asigim:
kredi kartına taksitle aldık canım peşin değil

iyi günlerde kullan canım sağlıkla büyüsün oğluşun benimkide nisanda gelicek daha gelsin bende koyucam resmini opuyorumnanaktan

saol canım benim.. benimkide nisanın 3'ünde eve qelicek :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…