2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cloe güle güle kullansı bebişin. Taşlı modeller çok moda sanırım ama bana göre değil ben o taşlar dökülür bebek yutar falan diye takıntı yaptım nedense bilmiyorumkismile

saçlarımın uçlarını organık boya ıle boyadım guzel oldu, sepetçiler gıbı dolaşıyodum

34 canım. Çok değil ama 3 sene sonra oldu bizim minik. 2. de böyle nazlı çıkarsa zor yani benim için :1no2:

genelde 2. ciler daha kolay oluyormuş canım. Birinciyi bir al kucağınada sonrasındada Allah hayırlısını versin.
Bu arada ızmirde nerden aldın bebek arabasını anneme söyleyeyim bir gidip baksın. Burda portbebesiz 950 ye kadar düşüyorlardı en son

cloe güle güle kullansı bebişin. Taşlı modeller çok moda sanırım ama bana göre değil ben o taşlar dökülür bebek yutar falan diye takıntı yaptım nedense bilmiyorumkismile

efet yaaa öle riskleri var birzda gelın odası gıbı fazla afıllı geldı bana ama zevk meselesı tabeeee saglıkla kullnn ınss

maşallah melmea keşke bende de o cesaret olsa.

cesaret var da bakacak kimse yok ben de hep meloş gibi düşünüyordum ama şimdi kayınvalidem yan çizince korktum valla kim bakacak baksana bir tanesine bakamam diyor kadın bilmiyorumkismile

Ben kalabalık ailelere çok imreniyorum, bizim sülale hep 2 çocuk ve her biri kendi halinde. Ben bile abimle pek abi kardeş gibi değiliz, iki yabancı gibiyiz. O yüzden kalabalık bir aile olmak istiyorum, çocuklarım inşallah birbirini kollayıp gözetecek. 3.de olsun ki arada her zaman arabulucu olsun

opuyorumnanaktan
stanbulda nerden aldın canım.Kaç taksıt yaptılar.ya getıttırebılırsem orda yaptırayım.Ben yaptırmaya karar vermıştım beyaz bıtakım.Ama peşin çok geldi bana.Taşlarına bayılmıştım bendeopuyorumnanaktan.Bide tek korkum şey oldu.Onlar ılerde çıkarmı.Bebık oynarken ağzına fılan atarmı dıye korktumbilmiyorumkismile

görünce ben de aynı şeyi düşündüm, dökülmesinden çok onlar bir süre minicik parmaklarını cımbız gibi kullanılırlar ya. sonra da nereye denk gelirse kulak, burun, ağız v.s.

ben de senin gibi düşünüyorum canım allah izin verirse bir tane daha istiyorum ama nasıl olacak çok büyük bir sorun şu an ilki bile bana..ilki doğsun da o zmn düşünücez.biz 3 kardeşiz ve iyiki bir ablam ve bir abim var diyorum ikisi de benim için her zaman çok güvenilir dost oldular her bakımdan maddi manevi dayanaklarım gibiler allah eksikliklerini göstermesin.kardeş bence hiçbir şeye benzemez dostlarından kazık yiyorsun ama kardeş sonuçta çok sırdaş dost olmasan bile bilirsinki düştüğünde sana elini ilk uzatacak odur.tabi istisnalar vardır muhakkak ama benim için bu durum böyledir.

yok kızlar ben herşeyi detayına kadar sordum
taşları qömme olarak koymuşlar
yani öle dışardan yapıştırma değil
mobilyanın içerisine qömme şekilde yapmışlar
taşların yerinden çıkması için tornavida ile özellikle sökmeye çalışmanız lazım
hsbsnd kredi kartına 8 taksit yaptılar canım
eyüpden aldık :1hug:

görünce ben de aynı şeyi düşündüm, dökülmesinden çok onlar bir süre minicik parmaklarını cımbız gibi kullanılırlar ya. sonra da nereye denk gelirse kulak, burun, ağız v.s.

annem hep der ki çocuklar ölü dötünü bile karıştırır
ayy valla korkulur bu bücürlerden. gene yutsa neyse burunlarına kulaklarına da sokuyorlar herşeyi.

Bu brillanthome un internet satisi var mi? Emzirme yastiklari cok guzelmiss

taşların arasında boşluk yok yani arasına
ince tornavida dan başka bişey qirmesi imkansız canım
adam dökülmemesininde qarantiisni verdi bi sorun olursa ben burdayım dedia.s

güle güle byuysun bebegın cleocum odasında. çok kıbar

saol canım benim :1hug:

annem hep der ki çocuklar ölü dötünü bile karıştırır
ayy valla korkulur bu bücürlerden. gene yutsa neyse burunlarına kulaklarına da sokuyorlar herşeyi.

ay benım yegenım bı keresınde boncuk sokmustu burnuna bı anda burnu sıstı noldu deık bı tane boncuk vardı bole uctu uctu burnuma gırdı ben gırme dedım ama gırdı yıne dedı ayy acıle goturduk hemen cıkarmıslardı cok derıen gırmedı allahtan

molfix den numune qeldi
daha önce de milüpa dan numune qelmişti
ev numune doldu yaa kaydirigubbakcemile3
ama ben hala hanqi bezi kullanacağıma bi türlü karar veremedim
qaliba prima kullanıcambilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…