34 canım. Çok değil ama 3 sene sonra oldu bizim minik. 2. de böyle nazlı çıkarsa zor yani benim için :1no2:
cloe güle güle kullansı bebişin. Taşlı modeller çok moda sanırım ama bana göre değil ben o taşlar dökülür bebek yutar falan diye takıntı yaptım nedense bilmiyorumkismile
maşallah melmea keşke bende de o cesaret olsa.
cesaret var da bakacak kimse yok ben de hep meloş gibi düşünüyordum ama şimdi kayınvalidem yan çizince korktum valla kim bakacak baksana bir tanesine bakamam diyor kadın bilmiyorumkismile
saol canım yaa
bizde eşimle qörünce çok beğendikk :asigim:
herşeyi bembeyaz içinde bebeğimi hayal bide edemiyorum:asigim:
kredi kartına taksitle aldık canım peşin değil
saol canım benim.. benimkide nisanın 3'ünde eve qelicek :1hug:
cloe güle güle kullansı bebişin. Taşlı modeller çok moda sanırım ama bana göre değil ben o taşlar dökülür bebek yutar falan diye takıntı yaptım nedense bilmiyorumkismile
saçlarımın uçlarını organık boya ıle boyadım guzel oldu, sepetçiler gıbı dolaşıyodum
Ben kalabalık ailelere çok imreniyorum, bizim sülale hep 2 çocuk ve her biri kendi halinde. Ben bile abimle pek abi kardeş gibi değiliz, iki yabancı gibiyiz. O yüzden kalabalık bir aile olmak istiyorum, çocuklarım inşallah birbirini kollayıp gözetecek. 3.de olsun ki arada her zaman arabulucu olsun
hangi markayla boyadınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan
stanbulda nerden aldın canım.Kaç taksıt yaptılar.ya getıttırebılırsem orda yaptırayım.Ben yaptırmaya karar vermıştım beyaz bıtakım.Ama peşin çok geldi bana.Taşlarına bayılmıştım bendeopuyorumnanaktan.Bide tek korkum şey oldu.Onlar ılerde çıkarmı.Bebık oynarken ağzına fılan atarmı dıye korktumbilmiyorumkismile
görünce ben de aynı şeyi düşündüm, dökülmesinden çok onlar bir süre minicik parmaklarını cımbız gibi kullanılırlar ya. sonra da nereye denk gelirse kulak, burun, ağız v.s.
hangi markayla boyadınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hihoyyythihoyyyt
:roflol:en pahalısınla boyadım aklinialirimsmile
en pahalısınla boyadım aklinialirimsmile
taşların arasında boşluk yok yani arasınagörünce ben de aynı şeyi düşündüm, dökülmesinden çok onlar bir süre minicik parmaklarını cımbız gibi kullanılırlar ya. sonra da nereye denk gelirse kulak, burun, ağız v.s.
güle güle byuysun bebegın cleocum odasında. çok kıbar
annem hep der ki çocuklar ölü dötünü bile karıştırır
ayy valla korkulur bu bücürlerden. gene yutsa neyse burunlarına kulaklarına da sokuyorlar herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?