2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annem hep der ki çocuklar ölü dötünü bile karıştırır
ayy valla korkulur bu bücürlerden. gene yutsa neyse burunlarına kulaklarına da sokuyorlar herşeyi.

ölü dötüne pamık dıkıyolar kısım karıştıramazlar:roflol:

ben de küçükkene leblebi sokmustum burnuma sempatiksalakcinni

babannem bize kuçukken döt karıştıranlar derdi kaydirigubbakcemile3

Mina dan canım. Barış Bebe ile karşılıklı zaten Kemeraltında. Ama biz aldığımız hafta zam geldi. Bilmiyorum aynı fiyata verirler mi?

BU GÜN 29 HAFTAMIZ BıTTıııı :teytey::dance::hooray::dance::teytey::hooray:

sempatiksalakcinni
bende para yutmustum
abımden saklamak ıcın agzıma atmıstım
sona annem yag ıcırdı
totomdan cıktısempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile

:sinifsinif: :sinifsinif:

bende kuçukken toprak yerdım, doktora bıle göturduler psikolojik problemım mı var dıye kaydirigubbakcemile3

psikolocik deli çıktım sonra aklinialirimsmile annemler korkuyodu benden. :jeyyar:

bide bu çok komik; 9 yaşına kadar evde annemın gelın eldıvenlerı ıle dolaştım, sureklı adımı değiştirirdım bana bundan sonra turp diyin benim adım turp gıbı şeyler saçmalardım sureklı,...anneee benım çocugum benım gıbı olmasın korkarım ben vlla bilmiyorumkismile

vitamin eksikliğinden yiyorsundur. bazı çocuklar toprak kömür hatta duvardaki sıvaları bile yerler.
benim zararım hep eşyalaraydı kendime zararım hiç dokunmamıştır

toprak yıyen cok kısı varyaaaa kuznmde yıyordu ilaccını kullandıda kurtuldu:)
komsumuz kcoa kadın hala yıyor hele hamılelıgnde duvarları kazıdı kırec bile yedi:)

sempatiksalakcinni
bende para yutmustum
abımden saklamak ıcın agzıma atmıstım
sona annem yag ıcırdı
totomdan cıktısempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:sinifsinif: :sinifsinif:

bende kuçukken toprak yerdım, doktora bıle göturduler psikolojik problemım mı var dıye kaydirigubbakcemile3
psikolocik deli çıktım sonra aklinialirimsmile annemler korkuyodu benden. :jeyyar:

aa ben de küçükken yermişim, ama sanırım o bir madde eksikliğinden dolayıymış, demirdi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…