2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakın saçlarım böle rengide boyuda

bende böle kestirim diyom

napim kızlar kesin bişi diiin
oturuvercem elemanın önüne valla

1 ve 2 numaralı resimdeki fark ne anacım:sm_confused:
biri yandan ayırmış biri ortadan.o da kesimle olmuyor sanırım delikafadulden

kıslar yenı tasınacagım ev ıcın tul yaptırmam lazım
ama bunun ıcın fazl abı butce ayıramam varmı bıldıgınız uygun fıyata yapıcak tulcu

gecen esımın kuznınn evıne gittik perdelerı degısmıs hertaraf cam onu aa dedım cok pahalı olmuştur hayr dedı pazardan hallettım böle ip perdelerın tul kesılmıslerı gıbı varyaaa ortalrnda daıre daıre sekller vr onlrdan sıyah koymus hertaraf super durmus hem ucuz hemde cok modern olmuş ama perdeyı anlatabılmmı bilmyrm pazarda ztn 10 tl onlr

akannehirakannehirakannehir
annamadımsempatiksalakcinni

Kizlar sac demisken gecen biri bana dedi ki dogumdan hemen sonra terini sacinla sil
yani yuzunu boylece yuzunde dogum lekesi hamilelik lekesi kalmiyormus. kaydirigubbakcemile3

Ozgecim sen bu durumda elhamranin yuzunun lekeli kalmasini istiyorsun sanirsam kazitmasindan yana olduguna gore. naniknanik

Elhamra canimcim bak dostunu dusmanini bil emiii. :roflol:

Kizlar sac demisken gecen biri bana dedi ki dogumdan hemen sonra terini sacinla sil
yani yuzunu boylece yuzunde dogum lekesi hamilelik lekesi kalmiyormus. kaydirigubbakcemile3

evet onu bende duydum kıs annem demişti sempatiksalakcinni
ama benim lekem yok bilmiyorumkismile

evet bende duydum yüzü saçla silince lekeler gidiyormuş diye...ama ne kadar doğru bikmiyorum..

kayseri parkın arkasında kuklalıfe var biliyomusun çok güzel her aradığın şey var ordan aldım kraftın ana kucağınıda ordan aldım çok güzel bebk eşyaları var
evet bılıyorum...ben bakmadım henuz sureklı erken dedıklerı ıcın..alamıyorum bırsey ama gelcek ay kımse durduramaz benıkaydirigubbakcemile3
yavas yavas almak lazım yoksa hepsı cok agır olcakbilmiyorumkismile
park yatagı ve ana kucagını ne kadar aldınız pekıbilmiyorumkismile

evet onu bende duydum kıs annem demişti sempatiksalakcinni
ama benim lekem yok bilmiyorumkismile

Daha ne gunes gorduk ki canim, gunesli havalarda coook cok iyi korunmamiz gerekiyormus
hamile bayanlarin cildi daha cabuk lekelenirmis.
bilmiyorumkismile

güneşin dediği anladığım kadarıyla kesik kesik tüllerden yapılıyor
helezon gibi dönüyor ya o tül modeli.
doğru mu anladım güneşşş

efet efet o dedgnden kıs sanırım işte ip perde gıbı parca parca ama tül işte özkanlar pazarındn almıs kıs salonunaaa ama sıyahlarda cok sık durmus bayıldım vallaaa

elhamraaa saçını kestirsin diyenler parmak kaldırsın
(belime kadar geldi nerdeyse yaf)
evet diyenler...
ne kadar nasıl kestiriyim
hayır diyenner...
onnara secenek yok

eğer saçların ince değilse kat attır
önlerden biraz kısa başlasın
arkadan V şeklinde olsun
boyunuda sütyen kopçası hizasından kısa yapma bence

elh sacını görmeden bişi diyemeyizzzzsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…